Fast Food Orchestra vydávají novou desku a vyrážejí na turné

10.11.2011 17:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fast Food Orchestra
© fastfoodorchestra.cz
Zábavná formace Fast Food Orchestra nedávno servírovala svým fanouškům na Facebooku nové songy namísto živého DVD, ale teď mají něco ještě lepšího. Zrovna dnes, 10. listopadu, vydávají novou placku "Wanted For Cooking" a vyjíždějí na turné.

Koncertní šňůra začíná rovněž dnešním datem vystoupením v Plzni. V rámci turné navštíví Fast Food Orchestra také České Budějovice, Prahu, Brno, Humpolec, Lanškroun a Liberec. "Letos chceme omezit koncertování, a získat tak čas a energii na další projekty. Proto si turné určitě nenechte ujít," vyzývají členové kapely své fanoušky.

Pražský křest placky "Wanted For Cooking", která je v pořadí šestým albem, proběhne 16. listopadu v Lucerna Music Baru. Kromě limitované edice v digipacku bude tradičně možné zcela zdarma si stáhnout CD, které bude obsahovat dvanáct skladeb, na oficiálním webu kapely. Desku doprovází videoklip k písni "Modrá raketa", který během letních festivalů natočil a sestříhal její člen Filip Vondrášek. Na snímek se můžete podívat pod článkem.

Turné čítá tato vystoupení:

10.11. - Plzeň, KD Šeříkovka
12.11. - České Budějovice, Mighty Bar Velbloud
16.11. - Praha, Lucerna Music Bar
22.11. - Brno, Melodka
26.11. - Humpolec, Hell Club
2.12. - Lanškroun, Apollo Music Club
9.12. - Liberec, Klub Vlak



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY