shop.musicserver.cz
Nové desky pro 45. týden

Nové desky pro 45. týden

Vydáno: 06.11.2011 07:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tak kdopak se nám to popere o místo na předvánočním trhu? Předně to bude novinka Florence And The Machine, výběr Scorpions, tradiční Susan Boyle a tematicky zaměřený Justin Bieber. Poměrně silné zastoupení má i česká scéna reprezentovaná Pavlem Šporclem, Republic Of Two, Airfare, Wanastowými Vjecmi, ale i bratry Nedvědy.

Pokud se v pondělí 7. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Florence And The Machine - Ceremonials (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / electropop

Florence And The Machine - Ceremonials
Britská skupina Florence And The Machine na sebe upoutala pozornost svým debutem "Lungs" z roku 2009. Nyní jsou Florence Welsch & spol. zpět a fanouškům nachystali druhé studiové album s názvem "Ceremonials". Na něm frontmanka Florence slibuje menší vliv indie stylu, díky kterému se v začátcích skupina prosadila. Produkce se ale i tentokrát ujal uznávaný Paul Epworth, který s kapelou spolupracoval již na jejich debutu a měl pod palcem například i desky Adele, Cee Lo Greena, nebo "Intimacy" Bloc Party. Nahrávání probíhalo v dubnu a květnu tohoto roku v londýnském studiu Abbey Road a jako první oficiální singl byla vybrána skladba "Shake It Out". K ní Florence And The Machine představili i videoklip, který spolu se skladbou "What The Water Gave Me" uvidíte na webu formace. Kromě standardního formátu s dvanácti písněmi bude k mání i deluxe verze, na které fanoušci najdou osm kousků navíc. V několika případech půjde o další nové skladby, které se na klasickou verzi desky nevešly, dalšími položkami budou demonahrávky a akustické verze nových písní.


Susan Boyle - Someone To Watch Over Me (Sony Music)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Susan Boyle - Someone To Watch Over Me
Pomalu se blíží Vánoce a vypadá to, že vedle stromečku bude další celosvětovou tradicí nové album skotské zpěvačky Susan Boyle. Její třetí studiový počin dostal název "Someone To Watch Over Me" a Susan Boyle ve spolupráci s producentem Stevem Macem na něm opět sází především na předělávky starších hitů. Skladby vybírala zpěvačka buď sama na základě příběhu vyprávěných v písni, nebo na přání fanoušků z celého světa, kteří jí nepřestávají psát prosby o nazpívání svých oblíbených skladeb. V konečném výběru tentokrát skončily takové kousky jako "Unchained Melody" Righteous Brothers, "Mad World" Tears For Fears, "Both Sides Now" Joni Mitchell a pochopitelně gershwinovská "Someone To Watch Over Me", která dala desce jméno. Asi nejpřekvapivější volbou je ovšem "Enjoy The Silence" Depeche Mode. Ukázky všech skladeb nabízí internetový obchod Amazon.co.uk. Kromě standardní verze bude možnost koupit i limitovanou edici s bonusovým DVD, na kterém najdete čtyři videoklipy k novým skladbám.


Justin Bieber - Under The Mistletoe (Universal)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / soul

Justin Bieber - Under The Mistletoe
Kanadský idol -náctiletých Justin Bieber má za sebou sice pouze jedno standardní album, nicméně letos fanouškům nadělí své první vánoční. Nabídne na něm celkem jedenáct skladeb, přičemž z velké části jde o předělávky známých písní, kterým dal Justin nový zvuk. Zpěvák a jeho tým neponechali nic náhodě a do studia si při natáčení pozvali i několik slavných hostů. Na desce si s ním zazpívá například Usher, Boyz II Men, Busta Rhymes nebo Mariah Carey, která s Justinem přezpívala svůj vánoční hit "All I Want For Christmas Is You". Video pilotního singlu "Mistletoe", který složilo a produkovalo kanadské duo The Messengers a evokuje skladby Colbie Caillat, se natáčelo koncem září v americkém Tennessee. Jeho výsledek i záběry z natáčení jsme vám již představili. Pokud patříte mezi příznivce deluxe verzí, určitě si ji nenechte ujít ani v případě "Under The Mistletoe". Bude obsahovat dva disky, přičemž na prvním, CD, najdete další vánoční písně, druhým diskem pak bude DVD s bezmála půlhodinovým dokumentem o natáčení desky a videoklip k písni "Pray".


Paradise Lost - Draconian Times MMXI (EMI)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: gothic metal

Paradise Lost - Draconian Times MMXI
Ještě než se pionýři gothic metalu Paradise Lost přihlásí o slovo s novou studiovou nahrávkou, mají pro své fanoušky DVD "Draconian Times MMXI". Disk obsahuje záznam živého vystoupení, které kapela odehrála na apríla v prostorách londýnského The Forum. Režie hodnotné show věnované stejnojmenné desce "Draconian Times" z roku 1995, jejíž ukázku najdete na YouTube.com, se ujal Paul Green. Kromě samotného koncertu na vás čekají také rozhovory s muzikanty, které pořídil basák Steve Edmondson. Aby toho nebylo málo, podzimní večery vám může zpestřit dokumentární film a promo klipy, případně ještě obsáhlejší limitovaná edice se dvěma DVD a CD.


Scorpions - Comeblack (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

Scorpions - Comeblack
Rockoví matadoři Scorpions ohlásili před časem svůj odchod z hudební scény. Zřejmě (ne)naposled se připomínají deskou "Comeblack", kolekcí největších hitů své kariéry. Pro tyto účely vybrané songy znova nahráli a připravili hned ve dvou verzích. Vedle klasického CD si můžete pořídit set dvou vinylů, který ocení zejména milovníci tradiční hudební distribuce. Kromě skladeb jako "No One Like You" nebo "A Hurricane" si muzikanti pohráli se songy svých kolegů z branže. Čekají tak na vás coververze "Tainted Love" z dílny Glorie Jones nebo "Across The Universe" od The Beatles.


Airfare - Youngblood (Pop Off Production)
web / Bandzone.cz / psali jsme
žánr: rock'n'roll

Airfare - Youngblood
Okolo očekávané desky Airfare se toho napovídalo už hodně: produkuje ji slavný producent Bjorn Thorsrud, známý především ze spolupráce se Smashing Pumpkins, Zwan nebo Whitesnake, a sami muzikanti si dali předsevzetí, že s plackou prorazí do světa. Podle svých slov pro to udělali vše potřebné: "Tentokrát jsme se vysvlékli z kůže a začali úplně od začátku. Makali jsme stovky hodin v nové zkušebně a hráli si s barvami. Texty odkazují jako vždy na příběhy, které jsou bezprostředně kolem nás. Songy nesou elektronické prvky i určitý druh kytarové naštvanosti. S čistým svědomím teď můžeme říct, že tohle je ta nejlepší deska, kterou jsme zatím udělali." Jestli mají pravdu, posuďte sami. Na jejich profilu na Bandzone.cz si můžete poslechnout hned několik novinkových songů včetně titulního tracku. Další šanci budete mít naživo v pondělí 7. listopadu při křtu alba v pražském Lucerna Music Baru za účasti Davida Kollera.


Republic Of Two - The End Of War (Massimo Records)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: indie folk

Republic Of Two - End Of War
Loni zhruba ve stejnou dobu jsme vám představovali nové české indie folkové duo Republic Of Two. Nyní již budeme pány Mikoláše Růžičku a Jiřího Buriana představovat jako držitele Anděla v kategorii objev roku. Zřejmě jim to nestačilo, a tak připravili novou nahrávku, která dostala název "The End Of War". Ve srovnání s debutem "Raising The Flag" by měla být zvukově hlubší a intimnější, v některých momentech aranžérsky bohatší a propracovanější. Album se dle tiskovky stále drží seversky melancholické atmosféry a nadále staví svůj zvuk především na akustických nástrojích a rozdílných barvách vokálů obou hlavních protagonistů. Většinu písniček si pánové napsali sami, o mix a mastering se postaral Ecson Waldes ve studiu Biotech a jako host na desce zpívá Kateřina Winterová ze skupiny Ecstasy Of Saint Theresa. První ochutnávkou z CD je singl "Sun", jehož videoklip hledejte například na webu kapely.


Why Pink Floyd? podruhé

A je tu druhá část kampaně "Why Pink Floyd?". O první fázi jsme se zmínili před šesti týdny. Náplní té druhé bude jednak výběr "The Best Of Pink Floyd: A Foot In The Door" obsahující šestnáct hitů kapely, jednak, a to především, dvě nové edice alba "Wish You Were Here", které budou příznivce skupiny zajímat zřejmě nejvíce. Ta s přídomkem Experience přinese dva disky - první s remasterovaným albem a druhý se záznamem koncertu ve Wembley a dosud nevydaným materiálem. Pro skalní bude ale určena Immersion Edition s celkem pěti disky a spoustou dalšího materiálu. První dvě CD jsou shodná jako u Experience a k nim přibudou dvě DVD a jeden Blu-ray disk. První DVD přinese originální album v rozdílných mixech, druhé koncertní film "Shine On Your Crazy Diamond" a další dva krátké filmy. Blu-ray oba předchozí disky shrne do jednoho ve vysokém rozlišení.


Deep Purple - Live At Montreux 2011 (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

Deep Purple - Live At Montreux 2011
I když se další řadové desky britské legendy Deep Purple asi hned tak nedočkáme, nezoufejte. Místo ní totiž muzikanti vydávají čerstvý živák "Live At Montreux 2011", jenž přináší záznam ze 16. července, kdy kapela vystoupila na závěrečném večeru festivalu Montreux Festival. Deep Purple svůj set pečlivě seskládali ze svých největších hitů, ve kterých je navíc doprovodil kompletní symfonický orchestr pod vedením dirigenta Stephena "BK" Bentleyho-Kleina. Abyste si užili záznam velké show po všech stránkách, jsou připraveny tyto formáty: DVD, Blu-ray (s bonusovými rozhovory) a set dvou CD. V každém případě na vás čeká devatenáct slavných songů. Trailer můžete zhlédnout na stránkách YouTube.com.


Wanastowi Vjecy - Letíme na Wenuši (Pink Panther Design)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Wanastowi Vjecy - Letíme na Wenuši
Na sedmou desku české kapely Wanastowi Vjecy se její fanoušci opět chvíli načekali. Tedy konkrétně pět let. V tomto mezidobí ovšem skupinu opustil jeden z jejích zakládajících členů P.B.Ch, a novinka "Letíme na Wenuši" tak vznikala ve složení Robert Kodym, Tomáš Vartecký, Štěpán Smetáček a Radek Havlíček. Kvartet si ještě navíc vypomohl dámskou společností a nechal svůj drsný projev zmírnit Lenkou Dusilovou a Annou K. Ačkoli se proslýchalo, že mají pro novinku připraveno sto sedmdesát hudebních nápadů, finální podoba alba má "pouze" deset skladeb včetně divoké coververze hitu "Ca Plane Pour Moi" belgického muzikanta, který si říkal Plastic Bertrand. Ukázky všech songů si můžete poslechnout prostřednictvím videa na webu Wanastovek.


Disturbed - The Lost Children (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal / alternativní metal

Disturbed - The Lost Children
Americká metalová formace Disturbed je sice na odpočinku, nicméně i tak se její jméno v pondělí objeví na pultech obchodů. Vychází totiž "The Lost Chidlren", vůbec první kompilace všech béčkových singlů v historii formace. Set ocení především skalní fanoušci, na které navíc čekají dvě předělávky - "Midlife Crisis" od Faith No More a "Living After Midnight", původně od Judas Priest. Kompilace má ale snad největší přínos díky dříve nevydanému kousku "Mine" a také díky "3" - skladbě, která vznikla jako vzpomínkový song na West Memphis Three. Takto jsou označeni tři teenageři, kteří stanuli na začátku devadesátých let před soudem a byli usvědčení z trojnásobné vraždy. Jeden z odsouzených dostal trest smrti, další doživotí plus dvacet let a třetí z nich doživotí. Od té doby vzniklo hned několik dokumentů založených na faktech případu, řada slavných osobností vytvořila nadace a hudebníci na událost vzpomínali ve svých skladbách. Všichni totiž věřili, že trojice byla odsouzena neprávem.


Pavel Šporcl - Sporcelain (EMI)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: klasický crossover

Pavel Šporcl - Sporcelain
Máte-li rádi klasický crossover, pak by vám nemělo uniknout nové album českého houslového virtuosa Pavla Šporcla. Ten nejen na nové nahrávce dokazuje, že mu kromě klasické hudby nejsou cizí ani jiné žánry. Po předchozím "Gipsy Way" s Romano Stilo se tentokrát pustil do popového ladění. Na albu "Sporcelain" uslyšíte jeho housle v nejrůznějších stylech a zabarveních - ve virtuózních i rytmických skladbách, za doprovodu elektroniky a bezpočtu bicích nástrojů nebo za doprovodu klavíru či symfonického orchestru. Album je sestaveno jak z jeho vlastních kompozic, tak ze skladeb Otakara Brouska, Ennia Morriconeho, Karla Jenkinse, Jacquese Brella či Romana Holého, který album také produkoval. Jako host se v jediném zpívaném tracku objeví Vojtěch Dyk.


Tip týdne

Různí - The Bridge School Concerts 25th Anniversary Edition (Supraphon/Warner Music)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: rock / pop / folk

Různí - The Bridge School Concerts 25th Anniversary Edition
V říjnu roku 1986 poprvé v kalifornském Mountain View uspořádal Neil Young charitativní koncert na podporu organizace Bridge School pomáhající dětem s těžkým zdravotním postižením. Od roku 1988 se z této akce stala pravidelná záležitost, která přivítala špičky světové hudební scény. "The Bridge School Concerts 25th Anniversary Edition" na dvou CD oslavuje nejen čtvrt století těchto koncertů, ale také skvělé koncertní výkony takových muzikantů jako Bruce Springsteen, Metallica, Tony Bennett, Paul McCartney, R.E.M., Sarah McLachlan, Dave Matthews Band, Norah Jones, Pearl Jam, Elton John, Sheryl Crow, Brian Wilson a řady dalších. Ukázky všech skladeb nabízí internetový obchod Amazon.com.


Různí - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (soundtrack) (Supraphon/Warner Music)
web / Facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Twilight Breaking Dawn Part 1 Soundtrack O.S.T.
Pokračování populární ságy "Twilight" v podobě filmu "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1" je už na spadnutí. V našich kinech se novinka objeví až 17. listopadu, avšak soundtrack si můžete poslechnout již nyní. Pilotním singlem je novinka od Bruna Marse "It Will Rain" a soundtrack se tentokrát ponese v rockovém duchu. Mezi dalšími jmény nechybí Christina Perri, Theophilus London, Noisettes, The Joy Formidable, Carter Burwell, Iron & Wine, Aqualung a další. Celkem na soundtracku najdete patnáct písniček a některé z nich si můžete poslechnout na facebookovém profilu celé ságy.


Nedvědi - Souhvězdí jisker (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / trampská hudba

Nedvědi - Souhvězdí jisker
Je to už nějaký čas, co se rozešly hudební životy Jana a Františka Nedvěda. Před nějakým časem se ovšem znovu spojily a výsledkem byla řada společných koncertů a v návaznosti na to i několik koncertních nahrávek. Nicméně nových písniček se jejich příznivci dočkali až nyní. Album s názvem "Souhvězdí jisker" je tak první společnou studiovou nahrávkou této dvojice po dlouhých patnácti letech. Duo pro své příznivce nachystalo hned šestnáct novinek, na kterých spolupracovala řada hostů, včetně potomků obou písničkářů..


V krátkosti - Vážná hudba

Doslova na žně se mohou příští týden chystat fanoušci vážné hudby a především opery. Kromě kolekce dirigenta Vladimira Ashkenazyho, který před časem vedl Českou filharmonii, se budete moci kochat Blu-ray diskem se záznamem Donizettiho díla "Anna Bolena" z vídeňské opery, kde hlavní role ztvárnily dvě světové hudební celebrity Anna Netrebko a Elina Garanča. Neméně zajímavý zážitek pak nabídne DVD, respektive Blu-ray se záznamem "Capriccio" Richarda Strausse z Metropolitní opery, kde ztvárnila hlavní roli Renée Fleming.

Z trochu jiného soudku je titul "The Flute King" špičkového flétnisty Emmanuela Pahuda, který na tomto albu představuje skladby německých autorů.

Dále vychází:

Abbado/Orchestra Mozart - Sinfonia Concert./Koncert (Universal)
Adrian Boult - Vaughan Williams Symphoni (EMI)
Bonynge - Manon (Universal)
Caro Emerald - Cutting Room Floor - Live From Amsterdam (Universal)
Deep Purple - BBC Sessions 1968-1970 (EMI)
Dorati - Sleeping Beauty (Universal)
Dutoit - Labutí jezero (Universal)
Edda Moser - Hansel Und Gretel (EMI)
Edda Moser - Die Zauberflote (EMI)
Fall On Your Sword - Another Earth (soundtrack) (Supraphon/Warner Music)
Brigitte Fassbaender - Der Messias (EMI)
Frank Sinatra - Ring-A-Ding Ding! (Universal)
Herbert Von Karajan - Beethoven-Karajan (Universal)
Choir Of St George's Chapel - Christmas (EMI)
Jim Hall & Pat Metheny - Jim Hall & Pat Metheny (Supraphon/Warner Music)
Julien Clerc - Fou Peut Etre (EMI)
Los Romeros - Christmas With Los Romeros (Universal)
Lunatic Soul - Impressions (Mystic Production)
Magnificient - Magnificient (Mystic Production)
Marisa Monte - O Que Voce Quer Saber De (EMI)
Maurizio Pollini - Pollini Edition-20.Stol (Universal)
Mecca - Undeniable (Mystic Production)
Michel Portal - Portrait (EMI)
Mischa Maisky /Lily - Písně a tance Španělska (Universal)
Never Shout Never - Time Travel (Supraphon/Warner Music)
Paolo Conte - Gong-Oh / Best Of (Universal)
Peter Gabriel - New Blood (vinyl) (EMI)
Pollini Maurizio - Preludia/Etudy/Polonezy (Universal)
Rush - Time Machine 2011: Live In Cleveland (Supraphon/Warner Music)
Různí - Bravo Hits 2011/3 (Universal)
Různí - Delius Edition (Universal)
Různí - Taneční liga 134 (Universal)
Schodiště - Roztoky (Indies Scope)
Thin Lizzy - Live At The BBC (Universal)
Trillium - Alloy (Mystic Production)
Vladimir Ashkenazy a Vovka - Russian Fantasy (Universal)
Vladimir Ashkenazy/Royal Phil.Orch. - Louskáček (Universal)
Vladimir Ashkenazy/Royal Phil.Orch. - Romeo a Julie (Universal)
Vladimir Ashkenazy - Klavírní sonáta & Variace (Universal)
Whitesnake - Box 'O' Snakes:1978-82/Ltd (EMI)
ZZ Top - Deguello (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
ZZ Top - Rio Grande Mud (vinyl) (Supraphon/Warner Music)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Taylor Swift vydá v dubnu novou desku, zazpívá na ní i Post Malone a Florence (06.02.2024 12:56)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Télépopmusik Paws Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu