shop.musicserver.cz
Nové desky pro 43. týden

Nové desky pro 43. týden

Vydáno: 23.10.2011 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Podzim už je v plném rozletu a vydavatelství se pomalu chystají na Vánoce. Příští týden se tak můžete těšit na nové Coldplay, silnější Kelly Clarkson, Zuzanu Smatanovou otevírající dveře, Terezu Kerndlovou z nebe, koncert Stacey Kent, kompletní Marii Rottrovou, dvacet let slavící Boyz II Men a Vánoce už velebí Michael Bublé.

Pokud se v pondělí 24. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Coldplay - Mylo Xyloto (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Coldplay - Mylo Xyloto
Jedna z nejočekávanějších desek roku je tu! Ostrovní formace Coldplay vydává po dlouhých třech letech novinkovou placku "Myloto Xyloto", která nedočkavým fanouškům přinese čtrnáct songů. Mezi nimi je i "Princess Of China", ve které hostuje barbadoská kráska Rihanna a kterou osazenstvo Coldplay vybralo i jako druhý singl. Kromě ní najdete na desce "Every Teardrop Is A Waterfall" nebo "Major Minus" a všechny tyto songy si nyní můžete poslechnout na MySpace.com kapely. Kromě toho pro vás máme nový klip "Paradise", na který vás upozornil už náš kolega Adam Eff. Podle něj je to "pohodový song". A co si myslíte vy?


Kelly Clarkson - Stronger (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / pop-rock

Kelly Clarkson - Stronger
Od dob výhry Kelly Clarkson v American Idol uběhla už pěkná řádka let a americká zpěvačka od té doby vydala čtyři alba, řádku singlů, odjela několik turné a prodala několik miliónů desek. Nyní díky pátému řadovému albu "Stronger" pravděpodobně opět nějaký ten milión přidá. Jeho vydání několikrát odložila a při jeho přípravě spolupracovala s dlouhou řadou lidí. Těmi hlavními byli ale člen The Bird And The Bee Greg Kurstin (Lily Allen, Hard-Fi a řada dalších) a Toby Gad (The Veronicas, Fergie, Beyoncé a další). Mimo ně se na desce mihnou i Rodney Jerkins, Howard Benson či Brian Kennedy. Podle vlastních slov Kelly Clarkson měli na výsledný zvuk vliv poměrně nesourodí interpreti jako Prince, Tina Turner, Sheryl Crow a Radiohead a navíc je ještě několik písniček pod mírným vlivem country, ačkoli dlouho slibovaným country albem "Stronger" rozhodně není. Deska, jejíž náslech můžete v pětadvaceti minutách slyšet na soundcloud.com, vyjde také v deluxe edici rozšířené o další čtyři písničky.


Michael Bublé - Christmas (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: akustický pop / folk-rock

Michael Bublé - Christmas
Venku se výrazně ochladilo, sem tam už spadne i nějaká ta vločka, a tak není divu, že se nachýlil i čas vánočních alb. Jedním z prvních, kdo přispěchal s tímto tématem, je Kanaďan Michael Bublé. Svému vánočnímu počinu dal jednoduché jméno "Christmas" a nebude na něm chybět především klasika jako "Santa Claus Is Coming To Town", "Have Yourself A Merry Little Christmas", "Silent Night", "Santa Baby", nebo "I'll Be Home For Christmas". K těmto kouskům pak přidává coververzi "All I Want For Christmas Is You" od Mariah Carey nebo zbrusu nové vlastní autorské písně "Cold December Night" a "Mis Deseos/Feliz Navidad", kterou si s ním zazpívala Thalia. Ta ale není jediným hostem na desce. Ve "White Christmas" se po boku Bublého objeví další kanadská hvězda Shania Twain, "Jingle Bells" nazpíval společně s The Puppini Sisters, a pokud byste sehnali rozšířenou edici, tak uslyšíte i "Silver Bells" a skupinu Naturally 7. "Christmas" se nahrávalo v LA a Vancouveru a stejně jako úspěšné "Crazy Love" jej produkovali opět David Foster, Bob Rock a Humberto Gatica. První ochutnávku nahrál Michael Bublé na svůj web.


Zuzana Smatanová - Dvere (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Zuzana Smatanová - Dvere
Zuzana Smatanová začala na nové desce pracovat začátkem tohoto roku. Producentsky se jí opět ujal Maroš Kachút, který produkoval všechny její desky od roku 2003 a je společně s Palo Smolkou, Braňo Jelenem a Dušanem Kulichem i člen kapely, která desku nahrávala. Na desce uslyšíte také housle, které nahrál host, producent a skladatel Slavo Solovic. Několikanásobná slovenská zlatá slavice tentokrát skládala písničky nejen s kytarou, ale i u klavíru. První ochutnávkou v pořadí pátého alba je titulní skladba "Dvere", kterou představila Zuzana Smatanová ve vysílání a následně i na stránkách slovenského Funrádia. Sama zpěvačka nyní o sobě tvrdí, že ona sama prošla pomyslnými dveřmi, ať už hudebně, textařsky, nebo osobnostně, někam jinam. Cítí se nyní zralejší a na mnohé věci se dívá úplně jinak než doposud.


Tip týdne

Yo-Yo Ma, Stuart Duncan, Edgar Meyer & Chris Thile - The Goat Rodeo Sessions (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasický crossover / world music

Yo-Yo Ma, Stuart Duncan, Edgar Meyer & Chris Thile - The Goat Rodeo Sessions
Čtyři z předních světových instrumentalistů současnosti si dali dostaveníčko na novém projektu "The Goat Rodeo Sessions". Zřejmě největší hvězdou tohoto kvartetu je violoncellista Yo-Yo Ma a k němu se přidali Edgar Meyer na kontrabas, Chris Thile na mandolínu a houslista Stuart Duncan. Zatímco každý z umělců je proslulý tvorbou ve svém vlastním žánru, tady se spojili do jednoho celku, a vytvořili tak v podstatě crossoverový projekt. Ve dvou písničkách si navíc zahostovala i folková zpěvačka Aoife O'Donovan. Malou ukázku si můžete poslechnout na oficiálních stránkách Yo-Yo My.


Agnes Obel - Philharmonics (Bertus)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: world music

Agnes Obel - Philharmonics
Dánská zpěvačka a skladatelka Agnes Obel se teprve loni přihlásila o slovo s první studiovkou "Philharmonics" a nyní se nahrávka dostává i k nám. Deska obsahuje dvanáct kousků, včetně "Close Watch", jejímž autorem je John Cale. Všechny ostatní písně totiž umělkyně dala dohromady sama. A povedlo se jí to na jedničku: Nejen doma, ale i jinde ve světě nahrávka "Philharmonic" získala pozitivní ohlasy kritiky i fanoušků. Co je kouzlem skladeb třicetileté Agnes Obel? To skladatelka prozradila sama: "Miluju Erica Satieho. Ráda používám jeho opakující se sekvence, které jsou skoro hypnotické. Díky tomu získávám neuvěřitelně silné, uklidňující a energické melodie současně." Jestli má pravdu, posuďte sami na jejím MySpace.com.


Tereza Kerndlová - Schody z nebe (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Tereza Kerndlová - Schody z nebe
Někdejší členka Black Milk a dcera Ladi Kerndla Tereza Kerndlová vydává své v pořadí již čtvrté sólové album. Nahrávka je pojmenovaná podle stejnojmenného hitu "Schody z nebe", který byl i prvním singlem a je úvodní skladbou alba. Jeho videoklip naleznete na YouTube.com. Nahrávka obsahuje dvanáct skladeb, včetně bonusové skladby "Já chci jen to, co chci" z disneyovky "Na vlásku". Hudební produkci alba měl na starosti stejně jako předchozí "Retro" Honza Gajdoš, je nazpívané celé v češtině a jeho texty jsou zaměřené na mezilidské vztahy.


Boyz II Men - Twenty (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rhytm and blues

Boyz II Men - Twenty
Jedna z nejúspěšnějších amerických skupin Boyz II Men se díky poslednímu albu "Love" opět vyšplhala na hudební výsluní, a to zejména díky dvěma nominacím na Grammy. Letos formace slaví dvacet let svého působení, a proto není divu, že její nový počin dostal název "Twenty". Po několika albech čerpajících hudbu od jiných interpretů nabídne trio dvanáct zbrusu nových a hlavně původních písni, na kterých se podíleli lidi jako Babyface, Teddy Riley, Tim & Bob, Charlie Wilson či japonská kapela EXILE. To vše najdete na prvním CD, ovšem skupina přihodila i druhé, na němž naleznete osm starších songů jako "End Of The Road", "I'll Make Love To You" nebo "Bended Knee" v novém zvukovém kabátě. První ukázku z alba trio nahrálo na své MySpace.com


Marie Rottrová - Co mám, to dám (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / soul / rock

Marie Rottrová - Co mám, to dám
Marie Rottrová brzy oslaví kulaté narozeniny a od října do prosince pojede poslední velké koncertní turné po České republice i Slovensku, čímž oficiálně zakončí pódiovou kariéru. To je řada důvodů k vydání titulu "Co mám, to dám", který najdete v boxu o rozměrech třicet krát třicet centimetrů. A co bude obsahovat? Předně tedy sedmnáct alb z let 1970 až 2009, z nichž je řada vůbec poprvé vydána na CD, dále pak bonusové DVD s výběrem největších hitů, zajímavosti v podobě anglických nahrávek, paní Marií vyprávěných pohádek, záznamů z jejího televizního "Divadélka pod věží", vánočního písničkového speciálu a nejkrásnějších duetů. Každé CD a DVD bude v samostatném obalu s replikou původní titulní strany a součástí bude i tištěná příloha s biografií, fotografiemi a vzpomínkou Jaroslava Wykrenta.


Orphaned Land - The Road To OR-Shalem (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresivní metal / folk metal

Orphaned Land - The Road To OR-Shalem
Pokud se řadíte k fanouškům progresivního metalu, můžete se následující týden těšit na opravdovou lahůdku. Na pulty totiž míří biografické DVD kapely Orphaned Land. Izraelská formace totiž podobně jako Boyz II Men slaví letos dvacetileté výročí na hudební scéně a rozhodla se ho oslavit právě kompilačním živákem. Shodou okolností se jedná i o vůbec první DVD této kapely, a není tak divu, že je napěchované k prasknutí. A co vás čeká? Především dvouhodinový záznam koncertu odehraného v prosinci loňského roku v Tel Avivu. Jak uvedli sami členové, současně jde o jakýsi "dokument, který mapuje jejich misi za cestou ke sjednocení rodné země prostřednictvím síly hudby". Vedle prvního disku na vás čeká ještě druhé bonusové DVD se zákulisním materiálem. Ochutnat můžete nyní prostřednictvím traileru na YouTube.com.


Stacey Kent - Dreamer In Concert (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: jazz

Stacey Kent - Dreamer In Concert
Americká jazzová zpěvačka Stacey Kent se po osmi studiových albech rozhodla, že svým příznivcům přiblíží, respektive připomene koncertní podání svých písniček. "Dreamer In Concert" se tak stal jejím prvním živým albem v kariéře. Záznam vystoupení pořídila v květnu loňského roku v pařížské La Cigale. Ten večer vedle písniček, které patří do takzvaného Great American Songbooku, a několika klasických francouzských songů, zazněly i čtyři dosud nevydané písně - dvě od Antônia Carlose Jobima a dvě nové kompozice jejího manžela, saxofonisty a producenta alba Jima Tomlinsona, z nichž jedna nese text portugalského básníka Antonia Ladeira a Stacey Kent ji zpívá v portugalštině. Ukázky všech skladeb z alba nabízí internetový obchod Amazon.co.uk


Thomas Dolby - A Map Of The Floating (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní metal

Thomas Dolby - A Map Of The Floating City
Britský hudebník a producent Thomas Dolby se po dvaceti letech vrací se svou novou plnohodnotnou deskou. Asi se mu po letech v čele jeho společnosti Beatnik Inc. v Křemíkovém údolí zastesklo nejen hudbu předávat, ale také vyrábět. A tak tu máme "A Map Of The Floating", koncepční nahrávku o třech částech. V podstatě se jedná o Dolbyho osobní cestopisný román, ve kterém navštíví země Urbanoia, Amerikana a Oceanea. Hudba každého kontinentu se liší a v některých momentech se fanoušci mají ocitnout i zpět v osmdesátých letech, kdy Thomas Dolby sklízel obrovský úspěch se skladbami jako "She Blinded Me With Science" a "Hyperactive!".


Svěrák & Uhlíř - Alchymisti (Universal)
web / bandzone.cz / psali jsme
žánr: hudba pro děti / folk

Svěrák & Uhlíř - Alchymisti
Legendární autorská dvojice Zdeněk Svěrák - Jaroslav Uhlíř přichystala nové album s názvem "Alchymisti". Obsahuje šestnáct novinek z oblíbeného televizního pořadu "Hodina zpěvu" a jako bonus zbrusu nové písničky "Ať smolařům je hej" a "Němá panna" z pohádky "Rozum a cit", jež je součástí filmu Jana Wericha "Fimfárum 3".


V krátkosti

  • Jethro Tull letos slaví čtyřicet let svého alba "Aqualung", a není tedy divu, že se dočkáme výroční edice, a to hned v několika verzích. Budete moci volit ze 2CD, DVD a Blu-ray. Co obsáhne balení jednotlivých verzí, zjistíte na webu skupiny.
  • Je to až k nevíře, ale sólová kariéra britského zpěváka Stinga trvá již 25 let. Toto jubileum se hudebník rozhodl oslavit kolekcí "Sting: 25 Years". Titul vyjde ve třech verzích: jako limitovaný deluxe box, který bude obsahovat hned čtyři hudební nosiče, a jako 2CD či 1CD.

Dále vychází:

Felix Slováček - Salto solo (Supraphon)
Andrei Gavrilov - Goldbergovské variace (Universal)
Black Tusk - Set The Dial (Mystic Production)
Brian Wilson - In The Key Of Disney (EMI)
Cliff Richard - Together With Cliff At (EMI)
Daft Punk - Discovery/Human After All (EMI)
Dark Tranquillity - We Are The Void (EMI)
Deep Purple - Fireball/Who Do We Think (EMI)
Duran Duran - 4Cd Boxset/Limited (EMI)
Eva Urbanová - Dvě tváře Evy Urbanové (Supraphon)
Fuck The Facts - Die Miserable (Mystic Production)
Fun Lovin Criminals - Come Find You/Loco (EMI)
Graveworm - Fragments Of Death (M.A.B.Records)
Hawkind - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Hawkwind - Masters Of Universe/Hall Of (EMI)
Hot Chip - Warning/Made In The Dark (EMI)
Idlewilde - 100 Broken Windo/Remote Part (EMI)
INXS - The Very Best Of (Universal)
INXS - The Very Best Of (DVD) (Universal)
Ivan Kusnjer - Rarity české opery (Supraphon)
Jakub Smolík - Paleta života (Popron Music)
Jordi Savall - Espana Antigua (EMI)
Libera - Christmas Album (EMI)
Libera - The Christmas Album/Delux/Ltd (EMI)
Liszt - Songs:Diana Damrau/Helmut Deutc (EMI)
Marillion - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Marlon Roudette - Matter Fixed (Universal)
Maxi Priest - Bonafide/2 The Max (EMI)
Mayer Hawthorne - How Do You Do (Universal)
Maze Ft.F.Beverly - G.H.35 Years Of Soul (EMI)
Morton - Come Read The Words Forbidden (Mystic Production)
Motorhead - Ace Of Spades (Universal)
Mpire Of Evil - Creatures Of The Black (Mystic Production)
Necrodeath - Idiosyncrasy (Mystic Production)
Paul Simon - Graceland (reedice) (Sony Music)
Paul Simon - Hearts And Bones (reedice) (Sony Music)
Paul Simon - One Trick Pony (reedice) (Sony Music)
Paul Simon - Songwriter (reedice) (Sony Music)
Paul Simon - The Rhythm Of The Saints (reedice) (Sony Music)
Petr Kolář - Čas nás naučí (Universal)
Quireboys - Bitter Sweet And Twiste/Live (EMI)
Ramones - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Rea Garvey - Can't Stand The Silence (Universal)
Reckless Love - Animal Attraction (Universal)
Reinbert De Leeuw - Gymnopedies A Gnossiennes (Universal)
Roxy Music - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Různí - Beethoven Invents Jazz (EMI)
Různí - Commando War Themes (EMI)
Různí - One Day (Universal)
Různí - The Adventures Of Tintin (soundtrack) (Sony Music)
Sandra - 4in1 Album Boxset (EMI)
Saxon - Strong Arm Of/ Eagle Has Landed (EMI)
Slam - Hit It ! (Mystic Production)
Spejbl a Hurvínek - Hajaja se Spejblem A Hurvínkem (Supraphon)
Spirituál Kvintet - Vše o Vánocích/Box (EMI)
Supergrass - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Tom Waits - Bad As Me (Day After)
Transatlantic - More Never Is Enough (EMI)
Turin Breaks - Jack In Box/Optimist (EMI)
UFO - 4CD Boxset/Limited (EMI)
Von Hertzen Brothers - Stars Aligned (Universal)
Yehudi Menuhin - Mozart Symphonies (EMI)

NÁZORY
  • :/ coldplay info (m, 23.10.2011 09:46) Reagovat

    "myloto xyloto" ????? ehm :)
    1. Every teardrop ... , 2. Paradise, tedy Pr. of China bude spis nez druhy asi treti singl, ne ? :)

  • ... (johnydean, 23.10.2011 11:00) Reagovat

    Tak Kelly už je objednaná :)

  • kelly (Nerevanin, 23.10.2011 15:16) Reagovat

    Jedná se sice o názor velkého fanouška, ale tuhle Kelly Clarkson si objednejte deluxe edici, jinak přijdete o jedny z nejlepších skladeb celého alba.

  • chybicka (Chris Martin, 23.10.2011 23:40) Reagovat

    jen mala oprava,nejsou to Coldplay ale Copyplay...dobrou zpravou je ze ten jejich falesne zpivajici zpevak prohlasil ze to muze bejt na delsi dobu posledni album,ikdyz ona je to spis super reklama,lidi kupujte nas mozna skoncime:-))))),ze zacatku to byla dobra kapela ale co je z ni dneska to je strasny,viz spoluprace s Rihannou v jedny pisni,z Copyplay je nechutnej komercni brak...jeste at udelaji duet s Lada Gaga:-))))))),a to si rikaji alternetivni kapela:-)))))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Sima Magušinová a Zuzana Smatanová spojily své hlasy a kytary v songu "Duše divoké" (27.03.2024 11:24)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Video: Idles ve videoklipu k singlu "Grace" zdeepfejkovali Chrise Martina z Coldplay. S jeho svolením (25.02.2024 11:44)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Paws Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu