Kompletní tracklist tribute desky U2 je venku

15.10.2011 16:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

U2 tribute - AHK-Toong BAY-Bi Covered
© facebook interpreta
Je to pár týdnů, co jsme informovali o datu a formě vydání nového tribute alba kapely U2, které vychází u příležitosti reedice legendární desky "Achtung Baby". Nyní je znám i přesný obsah a název desky.

Placka, která bude mít i speciální obal odrážející oficiální cover zmiňovaného alba, dostala název "AHK-Toong BAY-Bi Covered" a bude obsahovat dvanáct písní, které vznikly exkluzivně pro účely této desky. Kromě již před časem provařeného účinkování Depeche Mode, Patti Smith a Damiena Rice se jako velcí fanoušci a obdivovatelé U2 představí i Snow Patrol, Garbage, Nine Inch Nails nebo The Killers. Na výběru budou zastoupeni i samotní U2, kteří přidají k dobru exkluzivní remix hitu "Even Better Than The Real Thing" od Jacquese Le Conta aka Stuarta Price.

Listopadové číslo britského magazínu Q, které vyjde 25. října a jehož přílohou zmiňované CD bude, by se podle posledních informací mělo dostat v posíleném nákladu i do většiny evropských států. Například některá německá média ale uvádějí, že do jejich země a do Rakouska bude poslána pouze verze časopisu bez CD. Asi nejlepší variantou, jak o tento skvost nepřijít, je tedy objednat si mag přímo v Anglii.

Pro úplnost ještě přinášíme kompletní tracklist "AHK-Toong BAY-Bi Covered": Nine Inch Nails - Zoo Station, U2 - Even Better Than The Real Thing (Jacques Lu Cont Mix), Damien Rice - One, Patti Smith - Until The End Of The World, Garbage - Who's Gonna Ride Your Wild Horses, Depeche Mode - So Cruel, Snow Patrol - Mysterious Ways, The Fray - Trying To Throw Your Arms Around The World, Gavin Friday - The Fly, The Killers - Ultraviolet (Light My Way), Glasvegas - Acrobat, Jack White - Love Is Blindness.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY