Podívejte se na "This Is The Day" Manic Street Preachers

20.09.2011 07:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Manic Street Preachers - National Treasures – The Complete Singles
© facebook interpreta
Ostrovní někdy rockeři, jindy popaři Manic Street Preachers se hodlají na pár let stáhnout do ústraní a pořádně si odpočinout. Ještě předtím se ale s fanoušky rozloučí dvoucédéčkovým výběrem svých singlů, který se pod názvem "National Treasures - The Complete Singles" dostane do obchodů koncem října. A jako každá správná kompilace i ta jejich bude obsahovat alespoň jednu novinku, coververzi skladby The The "This Is The Day".

Doprovodný videoklip je sice velmi jednoduchý, ale pro dané účely asi jediný správný - jedná se totiž o montáž různých záběrů z celé kariéry kapely. Písnička bude na dvojdesce doplňovat sedmatřicet singlů ze všech deseti desek Manic Street Preachers. Skladní fandové se navíc mohou těšit na 17. prosinec, kdy skupina odehraje v londýnské O2 areně jediný koncert, na němž návštěvníci uslyší právě oněch osmatřicet skladeb. A dost možná se bude jednat o poslední regulérní koncert na dlouhou dobu.

Samotná kompilace vyjde ve třech různých verzích. Běžná bude obsahovat dvě CD, deluxe navíc nabídne DVD s klipy, box set pak přinese všechny CD singly s béčky, plakát, DVD s klipy, rtěnku a zrcátko a další specialitky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY