Susan Boyle na novince předělala i Depeche Mode

22.09.2011 08:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Susan Boyle - Someone To Watch Over Me
© facebook interpreta
Padesátiletá dáma Susan Boyle si žije svůj sen. Po velkém úspěchu v soutěži "Britain's Got Talent" využívá každou volnou chvilku a nahrává nové písničky. Proto každým rokem představuje novou desku a letos to nebude jinak: 7. listopadu pošle na pulty obchodů dílko "Someone To Watch Over Me".

Na třetí studiovce spojila síly se Stevem Macem. Hudebně nachystala pro posluchače opravdové lahůdky. Nebála se a po svém interpretuje slavné kousky "Enjoy The Silence" původně od Depeche Mode nebo "Mad World" z dílny Tears For Fears.

Když Susan Boyle vybírala materiál pro svou novinku, přiznala, že se nechala inspirovat životními příběhy: "Našly by se tam i takové skladby, které mám ráda a odpovídají dopisům, jež mi lidé poslali. Vím, že přesně o tomhle musela být má třetí deska. Oni mi totiž psali o svém smutku, lásce, štěstí a dobrých nebo zlých časech. A to vše se do hloubky odráží na novém albu."

Tracklist desky je následující: You Have To Be There, Unchained Melody, Enjoy The Silence, Both Sides Now, Lilac Wine, Mad World, Autumn Leaves, This Will Be The Year, Return, Someone To Watch Over Me.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY