Rush vydají chystaný živák o měsíc později

31.07.2011 12:23 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rush
© ush.com
Čekání fanoušků na novou desku kanadských Rush "Clockwork Angels" může zkrátit připravovaný živák "Time Machine 2011: Live In Cleveland". Ani ten však nebude úplně hned. Podle původních plánů měl koncertní set vyjít koncem září, termín byl ale nyní změněn na 24. října.

Disk fanouškům přinese záznam vystoupení kapely z 15. dubna. Trio ten den odehrálo koncert v Clevelandu ve Quicken Loans Arena. Natáčení show obstarali slavní tvůrci dokumentů Banger Productions. Jejich práci znají fanoušci rockové a metalové hudby díky snímkům jako "Metal: A Headbanger's Journey" nebo "Global Metal". Také se podíleli na předešlém dokumentu "Rush: Beyond The Lighted Stage".

Osazenstvo Rush se nedávno vyjádřilo i k progresu na výše zmíněné novince, která prozatím nemá ani přesný termín vydání. V rozhovoru pro The Plain Dealer muzikanti prozradili, že mají napsaných asi sedm písní a dvě z toho, kousky "BU2B" a "Caravan", prezentují už i naživo. "Určitě mají tvrdší zvuk," řekl k nim basák a zpěvák formace Geddy Lee. K novým písním, které produkují společně s Nickem Raskulineczem, dodal: "V kontextu všech nových songů, které jsme napsali, najdete daleko větší pestrost. Myslím a doufám, že se fanouškům Rush budou líbit."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY