Uriah Heep se připomenou živákem

27.07.2011 12:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Uriah Heep
© bbc.co.uk
Po vydání novinkové řadovky "Into The Wild" laškují muzikanti z Uriah Heep s dalšími projekty. Společně s vydavatelstvím Frontier Records vydají 26. září set dvou CD a DVD "Live In Armenia".

Záznam v balíčku byl pořízen na turné ke čtyřicátému výročí vzniku formace. Šňůra proběhla po vydání oslavné placky "Celebration", která posluchačům přinesla nové studiové verze dvanácti nejúspěšnějších songů formace a dvě nové skladby. V rámci koncertního turné navštívili Uriah Heep na třiapadesát různých zemí. Řídili se při tom mottem: "Když lidi nemůžou přijít a poslechnout si naši hudbu, přijdeme my k nim." Díky tomuto přístupu se dostali například i do Arménie, odkud pochází chystaný živák.

Pokud si nechcete pořídit zmíněný box set o složení dvou CD a DVD a dáváte raději přednost klasickým vinylům, nenechte si ujít audio verzi na dvou vinylových nosičích. Pod přehledem všech písní se můžete podívat na trailer.

Kompletní tracklist "Live in Armenia" je následující: CD1 - Wake The Sleeper, Overload, Tears Of The World, Stealin', Book Of Lies, Gypsy, Look At Yourself, What Kind Of God, Angels Walk With You, Shadow. CD2 - July Morning, Easy Livin', Sunrise, Sympathy, Lady In Black. DVD: Wake the Sleeper, Overload, Tears Of The World, Stealin', Book Of Lies, Gypsy, Look At Yourself, What Kind of God, Angels Walk With You, Shadow, July Morning, Easy Livin', Sunrise, Sympathy, Lady In Black.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY