Punk-rocková legenda NOFX odehraje koncert v Praze

19.06.2011 11:02 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

NOFX
© last.fm
Agentura Conspiracy připraví na konec srpna fanouškům punk-rockové muziky pořádnou lahůdku - do pražského Lucerna Music Baru přiveze legendární Američany NOFX. Kapela zpěváka, baskytaristy a mimo jiné zakladatele kultovního indie vydavatelství Fat Wreck Chords Michaela Johna Burketta aka Fata Mikea přijede do Česka poprvé od loňského ročníku Rock For People, kde byla jednou z hlavních hvězd.

Původním záměrem pořadatelů bylo, že skupina v tuzemsku odehraje dva koncerty ve dvou po sobě jdoucích dnech (podobně, jako tomu bylo v případě Sum 41). To se nakonec nepodařilo. "S touto myšlenkou jsme je oslovili už v lednu letošního roku a několikrát jim ji připomínali. Jenže kvůli shodě okolností (a možná i nedostatečnému úsilí agenta) to prostě vyšlo tak, že je k dispozici jenom jedno datum. Nemůžeme s tím zkrátka nic dělat," oznámili zástupci agentury na svém Facebooku a dodali: "Ač neradi, byli jsme ochotni zvažovat jako místo konání i větší prostor. Ale kapela prostě chtěla hrát v klubu, proto jsme to nakonec nechali jen na jednom koncertě v LMB."

Vystoupení se uskuteční 23. srpna a předprodej lístků v ceně 585 korun začne již v úterý 21. června prostřednictvím sítě Ticketportal. Část jich bude k dostání také přímo na pokladnách Lucerna Music Baru. Pro úplnost dodejme, že jako předkapela vystoupí kalifornští Strung Out.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY