shop.musicserver.cz
Top 10: Málo slavné kapely, které musíte vidět na Rock For People

Top 10: Málo slavné kapely, které musíte vidět na Rock For People

Vydáno: 22.06.2011 07:00 v sekci Publicistika - Martin Wipplinger | foto: rockforpeople.cz

Největší z českých festivalů už buší na dveře a věřte, že Rock For People letos přiveze pořádně silnou sestavu. Armádu profláklých jmen doplní zahraničními interprety, kteří se ještě tak úplně do podvědomí obyčejného českého fanouška nedostali. Představme si desítku těch, jejichž set rozhodně nesmíte zmeškat.

Rock For People logo
© facebook interpreta
Paramore, Bullet For My Valentine, My Chemical Romance, Pendulum. Sestava lídrů královéhradeckého svátku hudby vykrystalizovala poměrně jasně. Headlinera v podobě vystoupení Limp Bizkit sice nakonec nedostaneme, pořadatelé se ale i tak při sestavování line-upu vyznamenali. Přivezou Sum 41, The Streets, White Lies, Kate Nash či Beatsteaks - interprety, o kterých musicserver poměrně pravidelně informuje, a jsou tak fanouškům blízcí. Dostaví se ale i takové soubory, jejichž neoddiskutovatelné kvality už zahraniční posluchačstvo prověřilo, ovšem v tuzemsku ještě nezakořenily a jejich mediální obraz je u nás nedostačující (pokud vůbec nějaký).

Snažil jsem se pro vás sestavit desítku projektů druhého sledu, o jejichž sety byste neměli na Rock For People přijít. Jak moc žádoucí či zajímavé by pro vás mohly být, jsem vyjádřil procentuálně. Hodnotil jsem jak hudbu, tak projev interpreta při živém vystupování. Výsledné procento je tedy, řekněme, echt vědeckým vyjádřením toho, jak moc mě daný soubor baví na pódiu i mimo něj. Pusťme se do toho.


10. Your Demise | hudba 60 % / živý projev 70 %

Your Demise
UK | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: vlastního zániku a The Exploited, kteří zaspali všechny minulé vlny punku
Největší hity: Miles Away, The Kids We Used To Be, Life Of Luxury

Spojené království, země obecně pojímaná jako bašta indie rocku a rock'n'rollu navazujícího na klasiku let šedesátých, má na Rock For People svoji mlátičku. Your Demise jsou přímými pokračovateli žánru hardcore punku, jehož boom je v Británii úzce spjat s působením kapely The Exploited. Mladíci z Brightonu svou hudbu zlehka obohacují o popovější a elektro prvky a v jejich archivu byste dohledali už tři studiová alba. Loňským "The Kids We Used To Be" odstartovali Your Demise novou éru pod vedením zpěváka Eda McRaeho, který v létě 2009 nahradil George Nobleho. Pro zajímavost dodejme, že skupina spolupracuje se silným nezávislým labelem Visible Noise, pod jehož patronátem vzniklo i nejlepší rockové album loňského roku podle hlasování čtenářů časopisu Kerrang! - "There Is A Hell, Believe Me, I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret." od Bring Me The Horizon.

Your Demise se v Česku představí hned dvakrát v krátké době. Po festivalovém vystoupení mají v plánu předskakovat na zářijovém koncertu Enter Shikari v Praze.


9. Tokyo Ska Paradise Orchestra | hudba 80 % / živý projev 50 %

Tokyo Ska Paradise Orchestra
Japonsko | Oficiální web | MySpace.com

Pro fanoušky: dovádění za zvuku saxofonů a trumpet, Sta Zvířat, japonské hudby
Největší hity: Pride Of Lions, The Godfather, Skaravan

Trocha té dálnovýchodní exotiky. Tokyo Ska Paradise Orchestra (obecně zkracováno jako Skapara) s sebou z Japonska přivezou kromě devíti stálých členů také netradiční spojení ska a jazzu, kterým baví publikum po celém světě už od konce osmdesátých let minulého století. Za jejich tuzemskou premiéru prý může doporučení z tlam Sta Zvířat.

Sedmnáct studiových desek, dvanáct DVD a nespočet singlů. Tokyo Ska Paradise Orchestra dorazí na východ Čech s vizitkou ostřílených muzikantů, ačkoliv pro našince jsou možná tou vůbec největší neznámou v rámci celého programu. Skaparu původně zformovala desítka vyvrhelů tokijského undergroundu, během více než dvaceti let působení se ale ve své domovině postupně zařadila k nejvlivnějším hudebním uskupením vůbec. Na Rock For People přijedou čeřit vody, budit zájem zvědavců a příznivců skáčka a v neposlední řadě představit aktuální singl "Break Into Light".


Přijedou i kluci ze South Parku

Primus | oficiální web | Facebook.com

Primus
Pokud se budete na RfP nudit, řekněte pořadateli, ať vytáhne trumfy a vyžene konečně na stage Primus. Dnes už legendární funky/alternativa ještě legendárnějšího baskytaristy a zpěváka Leslieho Claypoola bude vítaným odlehčením pondělní festivalové noci.

Ostrým humorem, svérázným přístupem k muzice a do posledního detailu vypiplanou basovou linkou baví Primus posluchače už od poloviny osmdesátých let s kratší pauzou mezi roky 2000 až 2003. Kromě dosavadních šesti studiových desek ("Green Naugahyde", číslo sedm, vyjde letos v září po dlouhých dvanácti letech od poslední "Antipop") se americká trojka zvěčnila i v seriálu South Park, pro nějž nahrála notoricky známou titulní píseň. Jestli ji Primus zahrají i v Hradci, nevím, Kenny totiž zůstane doma.


8. Parkway Drive | hudba 70 % / živý projev 75 %

Parkway Drive
Austrálie | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: jádra, plážového řevu, Ďábla nosícího Pradu
Největší hity: Horizons, Karma, Sleepwalker

Hned pětici vyslanců bude mít v Hradci Králové Austrálie. Kontinent, který dal světu legendární AC/DC, budou kromě hlavních hvězd Pendulum reprezentovat také John Butler Trio, Loonaloop, Deez Nuts a především nekompromisní coreisté Parkway Drive. Projekt vytvořený v roce 2002 sice pochází z východoaustralského Byron Bay, svou základnu má ale díky dlouhodobé úzké spolupráci s kultovním kalifornským indie vydavatelstvím Epitaph Records ve Spojených státech.

Kariéra Parkway Drive má strmě stoupající tendenci prakticky od prvního alba "Killing With A Smile" (2005). Globální nadšení ale způsobila až jejich třetí a dosud poslední regulérní placka "Deep Blue" z loňského roku. Nejen že se jí coby nezávislému produktu nadmíru dařilo v americkém žebříčku Billboard 200, ale doma v Austrálii byla dokonce vyhodnocena jako vůbec nejlepší hard rock/metalová nahrávka roku 2010. S kýblem energie, smrtelným řevem a kolty proklatě nízko si Parkway Drive na RfP připraví půdu pro pořádnou řežbu.


7. Protest The Hero | hudba 75 % / živý projev 75 %

Protest The Hero
Kanada | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Cancer Bats, náročné mathematiky, progresivního progresu
Největší hity: C'est La Vie, Hair-Trigger, Bloodmeat

Ani Kanada nebude co do počtu účastníků na štíru. Cestu patnáctkou nebo pětadvacítkou až do stanice "Letiště" mají prý už kromě Sum 41 a níže komentovaných Cancer Bats nastudovanou i Protest The Hero, mathikářská elita z ontarijské provincie. Kapela položila vlastní základy na přelomu tisíciletí, kdy zahájila působení pod líbezným názvem Happy Go Lucky. Pak pánům zřejmě docvaklo, že skrývat za podobným mottem experimentální metal(core)ový sound se dneska nenosí a sáhli po současném protestnázvu.

Jejich stopa už v Česku je. V březnu 2009 je do pražského Futura zavedlo vlastní evropské turné k druhému albu "Fortress". Od letošního dubna je ale pozornost fanoušků směřována k aktuální vulgaritě "Scurrilous" a novému singlu "C'est La Vie", který se postará o náročnou, lehce frankofonní kanadskou pařbu pod královehradeckým nebem. Kalkhulačky s sebou!


6. The Wombats | hudba 70 % / živý projev 80 %

The Wombats
UK | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Two Door Cinema Club, moderního britského indie, exotické fauny
Největší hity: Jump Into The Fog, Let's Dance To Joy Division, Moving To New York

Poslouchat The Wombats je zábava, vidět je naživo je ale daleko lepší. Minimálně stejně tak poutavé jako jít po stopách jejich evoluce. Australských vačnatců s norsko-britskými kořeny, u nichž se za léta existence vyvinula schopnost bravurně ovládat složité nástroje, je totiž jako šafránu. Volám po Červené knize, protože žánr indie si ji zaslouží. Volám po ní, protože The Wombats jsou jasným kandidátem na titulní stranu.

Tříčlenná wombatí rodinka má od dubna nové album "This Modern Glitch", první od debutu "A Guide to Love, Loss & Desperation" z roku 2007. Zatímco starší sbírka sázela více na kytarový sound, aktualitka si ráda hraje s všemožnými elektroudělátky a syntetizéry. Prvním výrazným rádiovým hitem The Wombats byl lehce taneční singl "Let's Dance To Joy Division". Píseň byla v roce 2008 serverem NME.com dokonce oceněna jako "Best Dancefloor Filler". Tehdy si ve finále poradila například i s "Flux" od Bloc Party.


Rock For People 2011 - CZ/SK tipy Martina Wipplingera

...vlastně jen SK.

From Our Hands | bandzone.cz | facebook.com

From Our Hands
Nejlepší mladý CZ/SK rock bude i letos součástí největší domácí rockové akce. A tak to má být. From Our Hands jsou zjevením na společné scéně. Vydali dvě desky, tu aktuální "Sinners" loni k Vánocům, a na obou prokázali výrazný potenciál. Hudbou oscilující mezi post-hardcorem a punk-rockem s chytlavými popovými pasážemi oslovili už při loňském ročníku. Letos se pod stageí očekává vícehlavá a hladovější saň.

Zoči Voči | bandzone.cz | facebook.com

Zoči Voči
Český pop-punk je mrtev, ať žije ten slovenský! Pryč jsou (doufám) časy Rybiček 48 a Jaksi Taksi. Zoči Voči jsou ti, kterým by v tuzemsku měla patřit budoucnost skomírajícího žánru. Mladý soubor z Nitry natočil letos v březnu singl "2012", opatřil ho videoklipem a míří za debutovou deskou. Na rozdíl od FOH Zoči Voči skládají a prezentují vlastní písně v rodném jazyce.


5. Digitalism | hudba 85 % / živý projev 65 %

Digitalism
Německo | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Daft (dance)Punk, (Electro)rock For People, Midi Lidi
Největší hity: 2 Hearts, Blitz, Pogo

"Miluju tě, kámo," řekl İsmai Tüfekçi kolegovi Jensi Moellemu. Duo Digitalism z Německa přiznalo alternativní formu sexuality a doufá, že české publikum bude jejich současné životní volbě nakloněno...

Album "I Love You Dude" je teprve druhým dlouhohrajícím počinem elektronického projektu z Hamburku. Jeho vydání je načasováno strojově přesně, aby bralo ohled i na návštěvníky Rock For People. Od 20. června je totiž dostatek času k tomu, aby i ten největší hácéčkář dokázal proniknout do hudby prý lehce francouzské, málo punkové, hodně dance a nejvíc moderní. Tolik moderní a in, že si ji nemohli vynachválit dokonce ani na velkých zámořských festivalech (zmiňme třeba Lollapaloozu). Digitalism u nás nejsou poprvé, v prosinci 2007 si v doprovodu Midi Lidi zadováděli v pražské Akropoli. Máte rádi Daft Punk? Digitalism taky, proto by nemuselo být těžké najít k sobě opět po letech cestu.


4. Cancer Bats | hudba 70 % / živý projev 85 %

Cancer Bats
Kanada | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Alexisonfire, propocených košil, přesně mířených kopanců
Největší hity: Sabotage, Pneumonia Hawk, Hail Destroyer

Na černou práci tu máme specialisty. Cancer Bats působí na rozpisu nenápadně, během vystoupení vás ale okamžitě přesvědčí o tom, jak ostré mají lokty. Broušení kytarových riffů a nespoutané běsnění na pódiu mají v krvi. Jeden z nejlepších live interpretů, kterého může kanadský hardcore nabídnout, je v českých končinách jako doma. Naposledy si v dubnu vzal do parády pražský klub 007. Festivalový setlist bude patřit především zbrusu nové desce "Bears, Mayors, Scraps & Bones", s níž Cancer Bats završili studiový hattrick u nezávislého vydavatele Distort Entertainment.

Skupina si svou bezprostředností získala fanoušky na mnoha velkých světových festivalech a její popularita je především na britských ostrovech obrovská. Čtenáři tamního rockového časopisu Kerrang! dokonce nominovali album "Hail Destroyer" (2008), dosud nejžádanější řadový materiál Cancer Bats, na album roku. Tohle nejsou žádná ořezávátka. Na Rock For People zavítá nefalšovaná kanadská divočina, akorát s tím stage divingem to tentokrát asi nevyjde.


3. Destine | hudba 85 % / živý projev 75 %

Destine
Nizozemsko | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: All Time Low, Fall Out Boy, Simple Plan, nejkvalitnějšího EU poprocku
Největší hity: Spiders, Stars, In Your Arms

Ambiciózní Nizozemci Destine se během několika málo let fungování zařadili mezi high-end svého žánru a popularity si užívají především v západních zemích. Jako jeden z mála odchovanců starokontinentální poprockové školy dokážou kvalitou zvuku hravě konkurovat mocné zaoceánské přesile. Destine měli to štěstí, že je hned na začátku kariéry, v roce 2008, podepsalo velké vydavatelství Sony Music, díky čemuž si užívají komfortu (myšleno především finančního) nad poměry většiny podobných projektů z regionu. Svůj jediný dosud vydaný dlouhohrající materiál "Lightspeed", jenž je v distribuci od února loňského roku, nahráli na Floridě u producenta Jamese Paula Wisnera (spolupracoval například s Paramore na jejich debutu "All We Know Is Falling").

Destine prorazili díky prvnímu velkému singlu "In Your Arms", o pozornost posluchačů si ovšem důrazně řekli i předělávkou hitu "Down" od Jaye Seana. Na našem území se kapela představila již třikrát - k dvojímu klubovému vystoupení přidala taky účast na loňské Benátské noci. Před vstupem na stage Rock For People stihne ještě několik koncertů v Číně a Japonsku a také uveřejní zbrusu nový singl "Stay".


Rock For People 2011 - US:UK 11-10

Dva nejsilnější hudební trhy dovezou na Rock For People většinu přespolních interpretů. Celkem jednadvacet:

Paramore-Bullet For My Valentine
My Chemical Romance-The Streets
Jimmy Eat World-White Lies
Primus-Asian Dub Foundation
Anberlin-Kate Nash
Bright Eyes-The Wombats
US Bombs-The Qemists
Kylesa-Kele
Title Fight-Levellers
The Ghost Inside-Your Demise
Jenny And Johnny-


2. Anberlin | hudba 95 % / živý projev 70 %

Anberlin
USA | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Relient K, poctivých kytar, silných melodií a křesťansky orientovaných textů
Největší hity: Feel Good Drag, Breaking, Impossible, Godspeed

Ono je slovní spojení druhý sled někdy hrozně ošemetné. Budiž nám Anberlin příkladem. Kvintet kolem zpěváka a nápaditého textaře Stephena Christiana je za oceánem už pěkných pár let jedním z nejvýraznějších představitelů křesťanského rocku. Od přechodu k velkému vydavateli Universal v roce 2007 se tahle marginální záležitost středního proudu pravidelně objevuje v Top 20 albového žebříčku Billboard. V české kotlině ale zatím víceméně ticho po pěšině.

Anberlin nesou na svých bedrech celkem pět regulérních dlouhohrajících nahrávek. Tu poslední - "Dark Is The Way, Light Is A Place" - uvedli v život loni v září a během prvního týdne se jí prodalo přes 31 tisíc kusů. Sílu kapely demonstruje umění skládat hity s výrazně melodickým nádechem, její živý projev se zase opírá o jistý frontmanův vokál. Anberlin jsou léty prověřenou kvalitou, o níž se většina tuzemských příznivců dozví až při letošní královehradecké párty. Pozdě, ale přece.


1. Jimmy Eat World | hudba 100 % / živý projev 75 %

Jimmy Eat World
USA | Oficiální web | Facebook.com

Pro fanoušky: Taking Back Sunday, Krvácejícího Američana, platinových amerických kytarovek
Největší hity: The Middle, Hear You Me, Sweetness, My Best Theory

Ani Jimmy Eat World nejsou na scéně žádnými nounejmy. Přesně naopak. Dlouholetý přední reprezentant u nás nesprávně chápaného (co je smutnější, i prezentovaného) subžánru emo funguje už od třiadevadesátého a v západním světě si ho velmi považují. Velká tuzemská média mu ale příliš pozornosti nevěnují, bohužel. Letošní vystoupení na českém území by to mohlo změnit.

Osazenstvo vedené zpěvákem a kytaristou Jimem Adkinsem vydalo už sedm řadových desek, tu poslední "Invented" v září loňského roku. Největšího ohlasu se ale Jimmy Eat World dostalo po uvedení platinového "Bleed American" v roce 2001, jen několik měsíců před teroristickými útoky z 11. září. Po tragických událostech muselo být album přejmenováno na "Jimmy Eat World" a jeho původní titul mu byl navrácen až s deluxe edicí, která následovala v roce 2008. Jimmy Eat World mají potenciál být jednou z vůbec největších hvězd Rock For People a konečně zbořit tu proklatou (mediální) bariéru, která stojí mezi nimi a rockovými posluchači v tuzemsku.


A na co se těší čtenáři musicserveru?

Na koho během Rock For People určitě zajít? Koho neprochlastatpásnout? Zajímají nás i vaše tipy. Podělte se s námi o ně v komentářích!


NÁZORY
  • pekny,pekny (Quality, 22.06.2011 09:11) Reagovat

    Slusnej vyber, za me jednoznacne z tohohle seznamu JEW, Parkway Drive, Your Demise, Cancer Bats, Digitalism - vsechno "MUST SEE"
    Chybi mi tady Bright Eyes-myslim ze o pulnoci nebo kdy to hrajou to bude nezapomenutelny zazitek. Dal se moc tesim na Qemists-trochu ve stylu slavnejsich Enter Shikari, kazdopadne to bude jizda.

  • wombats (velvet_a, 22.06.2011 09:13) Reagovat

    ňňúúú womats :) šikovníci moji šikovníkoví. lets dens ;)

  • John Butler Trio (Honza, 22.06.2011 09:25) Reagovat

    Rozhodně tu chybí John Butler Trio, jejich hudba a hlavně živé podání bude nezapomenutelný zážitek pro všechny

    • Re: John Butler Trio (KLára, 30.06.2011 13:54) Reagovat

      Taky nechápu, jak takovou kapelu můžou přehlídnout. Podle mě je to kapela číslo jedna! Myslím, že pisatel článku je nemohl v životě slyšet, když je vynechal..

  • The Qemists (Kasei, 22.06.2011 10:05) Reagovat

    Ja bych jeste specialne vyzvedl britske The Qemists, ktere u nas nezna zrovna moc lidi a hraji kombinaci rizneho tanecniho elektra a rocku. Zatim vydali 2 pomerne uspesne desky.
    Na svych deskach mimo jine spolupracovali s Enter Shikari, Robem Hawkinsem, Jennou G nebo Mikem Pattonem.
    Aneb pro toho, koho posledni deskou Pendulum neoslovili.
    A jejich live show (oprasi zive kytary a bubenika) bude urcite stat za to...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci
Rozhovory: Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci Skupina Imodium se po pěti letech vrací na scénu se vší parádou. Už 4. dubna předvede svoji energii ve Foru Karlín, v září pak vydá novou desku. "Zůstáváme nohama na zemi, ale chtěli jsme ukázat, že jsme kapela v plné síle a... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 09:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Rock For People odstartoval. Simple Plan a I Prevail zazářili, skupinu Lorna Shore pohřbil zvuk (09.06.2023 18:43)
- Nové desky 46/2022 - od Nickelback přes Disturbed po Tokio Hotel (23.11.2022 16:30)
- Video: Jimmy Eat World se vracejí s atmosférickou písní "Place Your Debts" (22.10.2022 16:11)
- Fotogalerie: Parkway Drive si podmanili zaplněné Forum Karlín, jejich předkapely nebyly jen do počtu (11.09.2022 10:53)
- Video: Parkway Drive přinášejí v baladě "Darker Still" téměř morriconeovské nálady (29.08.2022 16:15)
- Fotogalerie: Jimmy Eat World se po devíti letech vrátili do Prahy (23.06.2022 08:52)
- Video: Jimmy Eat World jsou zpět. V černobílém klipu "Something Loud" řádí jako zamlada (14.06.2022 14:42)
- Nové desky 16/2022 - od Bonnie Raitt přes Bowling For Soup po Petra Jandu (26.04.2022 14:30)
- Primus v rámci světového turné "A Tribute To Kings" zahrají poprvé v Praze (23.03.2022 19:56)
- Nové desky 2/2022 - od The Lumineers přes Elvise Costella po Dymytry (18.01.2022 08:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Télépopmusik Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu