Exkluzivně: Premiéra klipu "Insane" Depressive Disorder

27.05.2011 12:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Depressive Disorder
© depressive-disorder.cz
Depressive Disorder mají za sebou další milník ve své kariéře. V sobotu 7. května totiž vznikl v brněnském klubu Favál Music Cirkus základ pro jejich první živé DVD, na němž se společně podílí Nová Alternativa a jejich label Monopol Records. Jeho vydání je prozatím plánováno na léto letošního roku a kapela na něm slibuje i několik bonusů. Taktéž je ohlášena sběratelská hardback edice s rozsáhlejším bookletem a remixovým cédéčkem. V současnosti tato ebm formace zároveň pracuje na novém materiálu, který by se měl objevit na chystané desce (tu by mohlo ještě letos předznamenat jedno épéčko).

Samotný singl "Insane" vyjde v pondělí 30. května a bude se jednat o limitovaný padesátikusový náklad (ten je již však skoro rozebrán), kdy každý disk bude umístěn do rámečku, k němuž bude přiložen speciální cover a pohlednice. Tracklist by měl vypadat následovně: Human Depression (2011), Insane (Single Version), Insane (Serotonin Remix By Cyberdelic Solutions), Insane (Stork's Vision) a Blind (Studio Cut).

K "Insane" bylo vytvořeno doprovodné černobílé video, které bylo sestříháno jako koláž z pořízeného záznamu. Střih kopíruje dynamiku skladby a přibližuje atmosféru z tohoto večera. Depressive Disorder nyní fungují jako čtveřice, jádrem však zůstává dvojice Patrik Lev a Radim Čáp, ke které se připojil VeNa (No Name Desire) a Ez. Zdá se, že jim tato vzájemná spolupráce přináší ovoce a projevuje se i na výsledném zvuku "Insane".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY