Crystal Fighters a Animal Collective dobudou MeetFactory za výhodnou cenu

18.05.2011 12:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Crystal Fighters
© facebook interpreta
Velebená britsko-španělská electro-popová pětka Crystal Fighters se poprvé na své spanilé jízdě zastaví v Praze. V úterý 24. května přesvědčí fanoušky o svém umu v pražském klubu MeetFactory.

Crystal Fighters vznikli ve španělské Navarře v roce 2007, ale brzy se přestěhovali do hudebně živějšího Londýna. S prvním singlem si jich všimlo jen pár posluchačů - ten pravý zlom nastal až s vydáním debutové desky "Star Of Love" v dubnu 2010. S tou zabodovali jak u hudebních kritiků, tak u posluchačů. Chytlavé kombinaci electra s vokály a přesahy do stylů jako dubstep nebo flamenco se prostě nedá odolat.

Koncert začíná v půl deváté. Za vstupné zaplatíte 280 Kč a lístky seženete v předprodejních sítítch Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.

Pokud se navíc chystáte na koncert Animal Collective, využijte speciální nabídky. Máte příležitost zakoupit si permanentku na oba koncerty za zvýhodněnou cenu 665 Kč skrz stránky Ticketpro. Připomeňme, že Animal Collective u nás vystoupí 22. května v MeetFactory a jen za samostatnou vstupenku na jejich show byste zaplatili 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY