SuperStar bude plná duetů a písniček, které vybrala Helena Vondráčková

07.05.2011 18:14 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Česko Slovenská SuperStar II - Top 12
© nova.cz
Události minulého kola v Česko Slovenské SuperStar vyvrcholily až k udělení divoké karty Martinu Harichovi, takže máme po týdnu opět sedm finalistů, kteří si mimo jiné zazpívají duety. Hostem večera bude duo Jiří Korn - Helena Vondráčková. Druhá jmenovaná do osudu soutěžících zasáhla více, než by čekali - vybrala jim sadu písniček, které budou zpívat sólo.

Šalamounsky produkce vyřešila problém, který jí přichystalo udělení divoké karty, a sice lichý počet zpívajících. Pánům Ševčíkovi, Harichovi a Kurcovi předložila "All For Love" v originále od tria Bryan Adams, Sting a Rod Stewart. Kdo by čekal rockový duet pro silnou dvojici Gabriela Gunčíková - Lukáš Adamec, ten bude nejspíš zklamán, ačkoli "Cose della vita" Erose Ramazzottiho je ve verzi s Tinou Turner alespoň rockově laděná. Alžběta Kolečkářová s Michalem Šepsem pak vyfásli největší hit Sonnyho & Cher "I Got You Babe", jenž ale k povaze rastamana zazní spíše v úpravě od UB40.

Pohled do seznamu, který sestavovala Helena Vondráčková, jasně naznačuje, že se rozhodla jednotlivé finalisty řádně prověřit, a to hity především staršího data. Například Gabriele Gunčíkové podsunula svoji poklidnou "Lásko má, já stůňu" z "Noci na Karlštejně" a Petrovi Ševčíkovi na výraz náročnou "You Can't Hurry Love" od The Supremes, kterou ale většina zná spíš z podání Phila Collinse. Doslova si smlsla na Martinu Kurcovi, kterému šoupla opět velmi rytmickou "Wake Me Up Before You Go Go" od Wham!, a nadšený asi nebude ani Richard Krajčo, až uslyší, co mu s "Obchodníkem s deštěm" provede Michal Šeps.

A co v neděli večer zazpívá finálová sedmička? Zde je kompletní seznam:
výběr Heleny Vondráčkové:
Lukáš Adamec - It's Not Unusual (Tom Jones)
Gabriela Gunčíková - Lásko má, já stůňu (Helena Vondráčková)
Martin Harich - Hard Day's Night (The Beatles)
Alžběta Kolečkářová - A ty se ptáš, co já (Helena Vondráčková)
Martin Kurc - Wake Me Up Before You Go Go (Wham!)
Michal Šeps - Obchodník s deštěm (Kryštof)
Petr Ševčík - You Can't Hurry Love (The Supremes)

duety:
Lukáš Adamec & Gabriela Gunčíková - Cose della vita (Eros Ramazzotti & Tina Turner)
Alžběta Kolečkářová & Michal Šeps - I Got You Babe (Sonny & Cher)
Petr Ševčík & Martin Kurc &Martin Harich - All For Love (Bryan Adams & Sting & Rod Stewart)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY