Manžel 'Lary Croft' vydá country album

04.07.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Billy Bob Thornton
© SONICNET
Herecká dvojice Angelina Jolie a Billy Bob Thornton jsou známí nejen díky svým hereckým úspěchům (Billy Bob má několik Oscarů, jeho manželka brzy vpadne do kin jako filmová Lara Croft), ale i různým skandálům, které je provázejí. Nyní se Billy Bob rozhodl zkusit své štěstí i na dráze hudebníka.

Narozdíl od jiných herců a hereček, kteří se do hudby vrhli jen téměř omylem, on jako hudebník v podstatě začínal. Hrál v revivalové kapele ZZ Top nazvané Tres Hombres a dokonce předskakovali i MC5, Humble Pie, Tedu Nugentovi či Hanku Williamsovi Jr. Thorntonovo debutové album "Private Radio" se ponese hlavně na vlně country a nahrával jej ve svém domácím studiu. To ovšem kdysi, stejně jako celý dům, patřilo Slashovi, bývalému členu Guns n' Roses. Na desce jsou celkem dvě skladby věnované jeho manželce, jmenují se "Angelina" a "Your Blue Shadow". Deska by se na trhu měla objevit počátkem září.

Kompletní tracklist debutu Billyho Boba Thorntona "Private Radio" je následující: Dark And Mad, Forever, Angelina, Starlight Lounge, Walk Of Shame, Smoking In Bed, Your Blue Shadow, That Mountain, He Was A Friend Of Mine, Private Radio, Beauty At The Back Door, Lost Highway.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY