Bullet For My Valentine v létě vystoupí v Bratislavě

18.04.2011 18:06 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Bullet For My Valentine
© www.bulletformyvalentine.com
Pro ty fanoušky melodického metalcoru, kteří se nebudou chtít kvůli hvězdným Velšanům Bullet For My Valentine vydávat na festival Rock For People, se nabízí velmi zajímavá alternativa 4. července, kdy čtveřice zahraje u našich východních sousedů regulérní samostatný koncert. Konkrétně se na ně můžeme těšit v bratislavském klubu MMC.

Bullet For My Valentine jsou kapelou, v jejichž hudbě lze podobně jako například u Američanů Trivium jasně vypozorovat vlivy legend, jako jsou Metallica, Pantera, Iron Maiden nebo Machine Head, což je znát především na předposledním albu "Scream Aim Fire", které přineslo kapele řadu prestižních ocenění a do dnešní doby se ho celosvětově prodalo přes milión kusů. V minulém roce kapela vydala svou v pořadí třetí dlouhohrající nahrávku nazvanou "Fever".

Jejich živé koncerty jsou vyhlášené, důkazem je i řada ocenění jako nejlepší živá kapela současnosti apod. Vstupenky na koncert Bullet For My Valentine v Bratislavě, pořádaný agenturou Obscure Promotion, jsou již nyní k dostání v síti Ticketportal. Bližší informace na www.showinfo.cz. .


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY