Horkýže Slíže a Cocotte Minute vyrazili na turné

07.04.2011 07:12 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Cocotte Minute
© superbeat.cz
Už 4. března mohli fanoušci otestovat nasazení oblíbené formace Horkýže Slíže na novém turné. Kapela vyrazila na společnou šňůru "V dobrej viere Tour" s kamarády z Cocotte Minute, která čítala celkem na šestadvacet vystoupení. Ve čtvrtek 7. dubna je čeká další koncert v Brně a kromě zastavení v Praze také spousta dalších vystoupení.

Cocotte Minute potkaly nemalé personální změny. Prázdné místo za bicími obsadil David a pro obsazení postu baskytaristy se muzikanti nakonec rozhodli vybírat ze svých vlastních řad. Vypomohl multiinstrumentalista Přéma, který hrál v kapele dosud na kytaru. "Od původní myšlenky obsadit tenhle post někým zvenku jsme se rozhodli nakonec upustit. Nebudem si nic nalhávat, dělit dva výběrový krabicáky z cateringu na čtyři díly je prostě výhodnější než na dílů pět a kartóny piv jsou taky v sudym počtu, takže v tom dělení konečně přestaneme mít bordel a skončí ty věčný bitky v šatně," prozradil Zeller portálu t-music.cz k line-upu.

Speciálně pro tuto šňůru slibují Cocotte Minute upravit svůj setlist a zařadit do něj i skladby, které už řadu let nehráli. Slavné songy jako "Kopem kopem", "Bastard" nebo "Sado Disco", jehož stejnojmennou videopodobu odmítla většina tuzemských televizních stanic odvysílat, také nebudou chybět.

Zbývající termíny turné "V dobrej viere Tour":

7. dubna - Brno, Semilasso
8. dubna - Valašské Klobouky, KD Kloboučan
9. dubna - Mutěnice, Eden
13. dubna - Praha, Palác Akropolis
14. dubna - Praha, Palác Akropolis
15. dubna - Krnov, Kofola klub
16. dubna - Frýdek Místek, Kulturní dům
21. dubna - Ostrava, KD Akord
22. dubna - Šumperk, Kulturní dům
23. dubna - Valdice u Jičína, Kulturní dům
29. dubna - Kovářov u Milevska, KD Kovářov
30. dubna - Strakonice, Kulturní dům


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY