Jennifer Lopez po šesti letech kraluje Británii

03.04.2011 21:41 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Jedna z nejvíce sexy žen světa po delší době dala do pohybu svou hudební kariéru a hned zabodovala na plné čáře. "On The Floor" ovládá nejen taneční parkety, ale i světové žebříčky. V albech se po delší době opět psala historie. Adele vede žebříček deset týdnů, což se pětadvacet let nikomu nepovedlo.
Jennifer Lopez - On The Floor (feat. Pitbull)
© facebook interpreta
Nikdo už v to asi nevěřil, ale Jennifer Lopez válí jako zamlada a Británii položila na lopatky po dlouhých šesti letech, kdy kralovala s "Get Right". Letní, návyková "On The Floor" snad zajistí už finální odtrhnutí Adele od zlatého postu. Zmínit musím i obří skok LMFAO o devatenáct pozic až na bronzovou šprušli. V před skáče i Katy Perry s mimozemskou písní, aktuálně se hřeje už na dvanáctce.

Jedinou novinkou tohoto týdne je Katy B s "Broken Record". Mladé Londýňance vyjde příští týden její debutová deska, kterou vám můžu vřele doporučit.

    Top 10 - singly:
  1. N Jennifer Lopez (feat. Pitbull) - On The Floor
  2. Adele - Someone Like You
  3. LMFAO - Party Rock Anthem
  4. Black Eyed Peas - Just Can’t Get Enough
  5. Nicole Scherzinger - Don’t Hold You Breath
  6. Wiz Khalifa - Black And Yellow
  7. Jessie J (feat. B.o.B.) - Price Tag
  8. N Katy B - Broken Record
  9. Rihanna - S&M
  10. Dr. Dre (feat. Eminem) - I Need A Doctor

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Adele - 21
© facebook interpreta
Adele je neskutečná! Vede albový žebříček dlouhých deset týdnů, což se pětadvacet let nikomu nepovedlo. Naposledy se z takového rekordu těšili v roce 1986 Dire Straits. Mladé Angličance gratuluji, ale už se nemůžu dočkat změny. Tento týden jsem měla několik kandidátů na číslo jedna, kteří ale zůstali za očekáváním.

U nich ale nezačneme. Nejvyšší novinkou je v naších luzích no name zpěvačka Mary Byrne. Účastnice loňského ročníku X Factoru ve svých dvaapadesáti letech debutuje s deskou coververzí na pětce. Nejnovější počin Radiohead "The King Of Limbs" vyšel konečně i fyzicky, ale startuje po osmnácti letech jejich tvorby na své nejnižší pozici - sedmičce. Velké naděje jsem vkládala do Britney Spears, její "Femme Fatale" startuje ale až na osmičce. Zajímavostí je, že za celých dvanáct let své kariéry Britney Británii v albech nikdy nedobyla.

Německo americký houslista David Garrett je na dvacet jedničce, dvě místa za ním jsou nizozemští Within Temptation, kteří tak oslavují své nejvyšší britské umístění. Největším zklamáním tohoto kola jsou ale Panic! At The Disco. Před třemi lety byli druzí, pak zažili velké organizační změny a zbylí dva členové i přes slušnou nahrávku jsou až na devětadvacítce. Škoda.

    Top 10 - alba:
  1. Adele - 21
  2. Adele - 19
  3. Ronan Keating & Burt Bacharach - When Ronan Met Burt
  4. ▲ The Overtones - Good Ol Fashioned Love
  5. Rihanna - Loud
  6. N Mary Byrne - Mine & Yours
  7. N Radiohead - The King Of Limbs
  8. N Britney Spears - Femme Fatale
  9. Jessie J - Who You Are
  10. Eva Cassidy - Simply Eva

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY