Daft Punk vydají zremixovaný soundtrack k filmu "Tron"

04.03.2011 14:19 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Daft Punk
© daftpunk.com
Milovníci sci-fi filmů jistě viděli pokračování snímku "Tron: Legacy" a určitě zaznamenali nápaditý soundtrack, za kterým stojí duo Daft Punk. To nyní připravuje speciální remixovou edici soundtracku s titulem "Tron: Legacy R3CONFIGUR3D". Deska se na pultech objeví 18. dubna.

Na remixech skladeb se podílely hvězdy jako Moby, Paul Oakenfold a Boys Noize. Kromě standardní edice na CD bude deska dostupná také na vinylové desce a v box setu, který bude obsahovat i původní soundtrack. Ten vyšel už koncem loňského roku a získal ocenění od Austin Film Critics Association za nejlepší soundtrack. Nominace na Oscary se však nedočkal.

Pro úplnost uvádíme i tracklist alba: Derezzed (The Glitch Mob), Fall (M83 VS Big Black Delta), The Grid (The Crystal Method), Adagio For Tron (Teddybears), The Son Of Flynn (Ki:Theory), C.L.U. (Paul Oakenfold), The Son Of Flynn (Moby), End Of Line (Boys Noize), Rinzler (Kaskade), Encom Part 2 (Com Truise), End Of Line (Photek), Arena (The Japanese Popstars), Derezzed (Avicii), Solar Sailer (Pretty Lights), Tron Legacy (End Titles) (Sander Kleinenberg).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY