Stáhněte si zdarma debutové EP skupiny A Banquet

22.02.2011 11:37 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

A Banquet
© Boris Carloff
Pražská indie/futu-rollová kapela A Banquet, která na konci listopadu vydala své debutové EP "Kiss The Night!" v produkci Borise Carloffa, vám nyní své první dítko nabízí zdarma ke stažení. Vše, co pro to musíte udělat, je dát "Like" jejich facebookovému profilu. "Kiss The Night!" je distribuováno formou online package, ve které naleznete texty, booklet, remix skladby "Dark Streets" od Armina Effenbergera z Cartonnage a samozřejmě samotné EP.

Zpěvák a kytarista Mathieu von A Banquet dodává: "Chceme naši hudbu dostat k co nejvíce lidem, chceme, aby znali naše písničky a hlavně chodili na koncerty. Proto dáváme EP volně ke stažení a věříme, že se co nejvíc rozšíří a fanoušci nás budou chtít slyšet a vidět naživo, protože koncerty jsou to, co nás baví nejvíc!"

Pokud byste měli zájem o EP ve fyzické podobě, kapela připravila limitovanou očíslovanou edici, která je k dispozici pouze na koncertech. Nejbližší show A Banquet se uskuteční v pátek 25. února v pražském klubu Chapeau Rouge, kde vystoupí společně s Teskohippies (SK) a Dead Pope’s Company.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY