Susan Boyle se dočká muzikálu o svém životě

30.11.2010 11:22 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Susan Boyle
© last.fm
Skotská zpěvačka Susan Boyle je po svém výstupu v televizní show "Britain's Got Talent" v roce 2009 senzací po celém světě. Dočká se také své cesty ke slávě v podobě muzikálu. Tvůrčí proces již začal a Boyle má obrovskou radost z toho, že v něm dostane i roli.

"Já určitě budu na jevišti. Budu mnohem raději, než abych seděla a dívala se na lidi na pódiu, kteří mají vypadat jako já. Chci předvést alespoň ta zpívající čísla, budu do show zkrátka vstupovat a odcházet. Těším se na tu práci. Bude moc pěkné vidět hodně z těch lidí, kteří mě moc podpořili," nechala se slyšet Boyle. Muzikál bude mapovat život devětačtyřicetileté zpěvačky, její skromnou výchovu v Blackburnu (West Lothian), dobu, kdy žila sama s kočkou, a její vzestup ke slávě. Tvůrci věří, že představení bude extrémně populární, a mají v plánu i velké turné po celé Anglii na konci příštího roku.

V bulvárním deníku The Sun prozradil jistý zdroj, že "Susan má neuvěřitelně loajální fanoušky. Lidé budou cestovat z celého světa, jen aby ji viděli hrát v jejím vlastním muzikálu". Druhá deska zpěvačky "The Gift" vyšla 8. listopadu, její rekordní úspěch zaručil Boyle post jednoho ze tří interpretů všech dob, jimž se kdy povedlo debutovat na prvním místě v Anglii i Americe - dvakrát a ve stejném roce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY