shop.musicserver.cz

3 x CD TAKE THAT / 3 x CD MY CHEMICAL ROMANCE / 3 x CD PINK / 3 x CD NORAH JONES / 3 x CD JAY-ZHO / 3 x 2 vstupy na ATTWENGER a další

Vydáno: 29.11.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 5. prosince včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Take That - Progress
© facebook interpreta
Návrat Robbieho Williamse zpět do Take That lze alespoň v evropském měřítku považovat za událost tohoto roku a možná nejen něho. Nikdo to dlouhá léta nepovažoval za reálné, ale dávné rozpory jsou pryč a Take That strávili poslední měsíce převážně ve studiu. Pracovali na novém albu "Progress" společně s producentem Stuartem Pricem, který v minulosti pracoval s Madonnou, The Killers, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Pet Shop Boys a dalšími. Price vnesl do hudby Take That hodně elektroniky a podle prvních reakcí se zdá, že tato kombinace vyšla na výbornou. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD TAKE THAT "Progress" vstoupíte tady.


My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys
© facebook interpreta
Jistě si vzpomínáte, jaký rozruch, úspěch a obdiv sklidili američtí My Chemical Romance po vydání desky "The Black Parade". Není divu, že si s novým materiálem dali na čas a před přípravami nového konceptu si dopřáli i chvíli volna. Možná vás ani nepřekvapí, že první verzi nahrávky, jež vznikla už v loňském roce, muzikanti prostě zahodili a začali odznova. S finální verzí "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" jsou ale všichni spokojení a fanoušci se těší z patnácti songů včetně pilotního singlu "Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)". Kvartet muzikantů se na nich vrací ke svým kořenům - tedy k neposednému a neklidnému punku, řízlému rockovými vlivy. Společně s vydavatelstvím Supraphon / Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o x CD MY CHEMICAL ROMANCE "Danger Days..." vstoupíte tady.


Pink - Greatest Hits... So Far!!! (Deluxe edition)
© facebook interpreta
I když si populární zpěvačka Pink chtěla dopřát po nabitém koncertním turné nějaké to volno, nicnedělání jí dlouho nevydrželo. Místo toho vybrala ze svých pěti studiových desek to nejlepší a vložila na jediný kotouček s titulem "Greatest Hits... So Far!!!". Kromě největších hitů na něm čekají na fanoušky tři novinkové songy. Jeden z nich "Raise Your Glass" se stal i pilotním singlem alba. Druhou ochutnávkou byla zvolena rovněž nová skladba "Fuckin' Perfect". Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PINK "Greatest Hits...So Far!!!" vstoupíte tady.


Norah Jones - ...Featuring
© facebook interpreta
Je tomu osm let, co Norah Jones vydala debut "Come Away With Me", a následně pak osmi Grammy a prodejem tohoto alba vstoupila do historie. Jejího talentu a především neopakovatelné barvy hlasu využila celá řada muzikantů napříč žánry. Ve studiu se tak potkala s rockery z Foo Fighters, hiphopovými hvězdami Outkast, Q-Tipem nebo Talibem Kwelim, ikonou černé hudby Rayem Charlesem a jazzmanem Herbiem Hancockem, country zpěvačkou Dolly Parton a mnohými dalšími. Všem těmto je věnována její první kompilace "...Featuring", na níž naleznete celkem osmnáct duetů. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD NORAH JONES "...Featuring" vstoupíte tady.


Jay-Z - The Hits Collection, Vol. 1
© facebook interpreta
Jeden z nejúspěšnějších hiphopových umělců, desetinásobný držitel Grammy Jay-Z se rozhodl letos zrekapitulovat svoji dlouholetou kariérou a především tu hitovou, o čemž napovídá i název kompilace - "The Hits Collection, Vol. 1". Stejně jako v případě jeho kolegů i u Jay Zho můžete volit mezi standardní jednodiskovou edicí se čtrnácti skladbami včetně posledního megahitu s Alicií Keys "Empire State Of Mind" a mezi dvoudiskovou deluxe verzí s pěti nevydanými skladbami navíc. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy standardní edice.

Do kvízu o 3 x CD JAY-ZHO "The Hits Collection, Vol. 1" vstoupíte tady.


Attwenger
© facebook interpreta
Spontánní a nakažlivě zábavná skupina Attwenger je jedinou svého druhu na světě. Duo zpívající za doprovodu kvílejícího akordeonu, nadupaných bicích a elektroniky v hornorakouském dialektu, který míchá s angličtinou. Mísí punk s folklorem, hip hopem i elektronikou. Někdy dojde také na jódlování. Skupina hrdě trvající na své provinčnosti si vydobyla renomé po celém světě a 10. prosince ukáže i České republice proč. Kde? V pražském Paláci Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na ATTWENGER vstoupíte tady.


Melissa Auf Der Maur
© facebook interpreta
Melissa Auf Der Maur, známá ze spojitosti s kapelami Smashing Pumpkins nebo Hole. Byl to právě Billy Corgan, který seznámil Melissu Auf Der Maur s Courtney Love, když hledala novou baskytaristku pro Hole. Baskytaristce se do spolupráce moc nechtělo, ale na radu svého otce na nabídku nakonec kývla. Fanoušci ji mohli slyšet na dvou deskách, "My Body, The Hand Grenade" a "Celebrity Skin", neboť v roce 1999 z formace odešla. Následně se připojila ke Smashing Pumpkins a zůstala s nimi až do jejich rozpadu v roce 2000. Čtyři roky nato vydala debut "Auf Der Maur". V neděli 5. prosince předvede publiku v Lucerna Music Baru dámskou jízdu pokanadsku. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na MELISSU AUF DER MAUR vstoupíte tady.


Rara Avis
© facebook interpreta
Tuzemská formace Rara Avis vydala teprve začátkem roku debutovou nahrávku "The Portrait", která se setkala s velmi pozitivním ohlasem u hudebních kritiků, a už se může chlubit koncerty ve společnosti britských The Subways nebo The Cinematics ze Skotska. V rámci svého aktuálního koncertního turné se zastaví 7. prosince i v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na RARA AVIS vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues (19.03.2024 09:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Norah Jones spí a sní, a přesto v klipu "Running" běží (20.01.2024 11:44)
- Pink, Dua Lipa, Blanka. Českému éteru kralují ženy (19.01.2024 08:30)
- Pink a Dua Lipa dál kralují českým rádiím, na paty jim šlape Marek Ztracený (11.01.2024 16:43)
- Viktor Sheen poražen! V závěru roku ho v albovém žebříčku předčily "Vánoční koledy" (04.01.2024 10:15)
- Pink v rádiích trumfla všechny vánoční hity, celé albové stupně vítězů patří Viktoru Sheenovi (21.12.2023 18:00)
- Lost Frequencies a Viktor Sheen potvrdili vedoucí postavení v českých žebříčcích (08.12.2023 08:00)
- Poslední řadovka P!nk "Trustfall" vychází v reedici se živáky i novými songy (04.12.2023 10:27)
- Českému éteru nově kraluje Lost Frequencies, nejhranější domácí skladbu má Jelen (30.11.2023 08:00)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele Queen Sia AC/DC U2 Bono Taylor Swift Rush Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu