Faithless vydají reedici poslední desky s kupou remixů

03.11.2010 16:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Faithless - The Dance Never Ends
© facebook interpreta
Britské seskupení Faithless vydalo v květnu tohoto roku novou placku "The Dance". I když album nezískalo zrovna mnoho pozitivních recenzí, rozhodla se kapela vydat jeho reedici.

Právě tento týden v Evropě totiž vychází deluxe edice výše zmíněného alba, která má podtitul "The Dance Never Ends". První disk je identický s jarním výtvorem Faithless, druhý ale obsahuje mnoho materiálu, který potěší nejen věrné fanoušky. Jde totiž o kolekci devíti remixů, které vznikly k singlům či písním nového alba. Potěšující je tento disk hlavně proto, že mnoho z těchto remixů doposud nevyšlo na prodejných nosičích nebo bylo vyhotoveno speciálně pro potřeby této reedice. Kromě toho disk přináší i videoklipy, které jsou z větší části kresleným příběhem o několika dějstvích.

Deska v této verzi asi do České republiky nedorazí, pro ty, kteří se po ní budou shánět někde v zahraničí, přinášíme kompletní tracklist: Not Going Home (Eric Prydz Remix), Feel Me (ATFC's Spit Out The Sedative Remix), Comin Around (The Temper Trap Remix), Tweak Your Nipple (Crookers Remix), Feelin Good (Kyau & Albert remix), Sun To Me (Mark Knight Co-production), Not Going Home (Armin van Buuren Remix), Northstar (Calida Remix), Tweak Your Nipple (Tiesto Remix) +Videos: Not Going Home (part 1 of MIE animated trilogy), Tweak Your Nipple (part 2), Sun To Me (part 3), Feelin Good.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY