shop.musicserver.cz
Nové desky pro 42. týden

Nové desky pro 42. týden

Vydáno: 17.10.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hlavní postavou příštího týdne bude Shakira, těsně následovaná Kings Of Leon. Rod Stewart pokračuje ve swingu, stejně jako Shawn Mullins ve folkrocku. Mňága vydává svoje první živé DVD, do Francie se ponoří Janine Jansen a vedle už zaběhlých Nightwork a Tara Fuki se představí i debutující Republic Of Two.

Pokud se v pondělí 18. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Shakira - The Sun Comes Out (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: latino pop

Shakira - The Sun Comes Out
Shakira sice posledním albem "She Wolf" moc nezabodovala, ale plně jí to v létě vynahradil fotbalový singl "Waka Waka (This Time For Africa)". Aby patřičně využila euforie z něj, rozhodla se vydat nové, v pořadí již sedmé album, které ve světě vychází pod dvěma názvy - "Sale el Sol" a "The Sun Comes Out". Logičtější by byl ten první, protože podstatná část je ve španělštině. Kolumbijská zpěvačka na tomto albu spolupracovala s řadou dalších interpretů jako El Cata, Calle 13, The xx, Dizzee Rascal a Pitbull a sama o albu prohlásila, že jeho natáčení se pro ni stalo srdeční záležitostí a že výsledek je velmi osobní. Připomíná jí prý různá období kariéry a je shrnutím její dvacetileté pěvecké dráhy. Na albu tak najdeme silnou rockovou stránku, romantické skladby a samozřejmě i klasický latino pop, který reprezentuje v pořadí druhý singl "Loca". Ten je ke slyšení na jejím MySpace.com.


Mňága a Žďorp - On Stage (DVD) (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / pop-rock

Mňága a Žďorp - On Stage
Ačkoli Mňága a Žďorp existuje již třiadvacet let a naživo ji musela vidět snad už více jak půlka republiky, doposud nenatočila žádné koncertní DVD. To napravuje právě nyní, kdy vydává dvoudiskový titul "On Stage". Na prvním disku naleznete dvouhodinový záznam koncertu Mňágy z pražského Lucerna Music Baru, na kterém si skupina dala mimořádně záležet. Natáčelo se na devět kamer, jeho postprodukce zabrala půl roku a i kvůli tomu si Mňága založila vlastní vydavatelství. Druhý disk je bonusový a bude obsahovat jednak film Petra Zelenky "Mňága - Happy End ", jednak část nazvanou Videohistory se všemi, tedy celkem sedmadvaceti videoklipy, které skupina během své kariéry natočila. Celkem se tak dostane k fanouškům pět hodin obrazu a hudby. Kapela na svém webu propaguje DVD krátkou ukázkou.


Kings Of Leon - Come Around Sundown (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Kings Of Leon - Come Around Sundown
Rodinný kvartet Followillových vydává po dvou letech novou studiovou nahrávku. Deska nazvaná "Come Around Sundown" je jejich pátou v pořadí. Nahrávání probíhalo v newyorských Avatar Studios a produkci obstaral Angelo Petraglia a Jacquire King. Jedná se o stejný tým, jenž má na svědomí také předešlou a úspěšnou desku "Only By The Night". Kromě pilotního singlu "Radioactive", ke kterému byl natočen i snímek, obsahuje album dalších dvanáct skladeb. Jejich sílu muzikanti bohatě otestovali na uplynulém koncertním turné. Ačkoliv se při přípravách drželi tradice, přimíchali navíc trochu blues a hardrockového feelingu. Fanoušci naživo nejvíce ocenili kousek "Mary", který prý všechny doslova roztančil. Vedle standardního balíčku si zájemci mohou pořídit i vylepšenou edici. Přinese navíc živé písně, jež Kings Of Leon pořídili koncem června na koncertu v Hyde Parku v Londýně.


Rod Stewart - Fly Me To The Moon...The Great American Songbook Volume V (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: tradiční pop / swing

Rod Stewart - Fly Me To The Moon...The Great American Songbook Volume V
Populární albová série Roda Stewarta "The Great American Songbook" se již pomalu stává jakousi telenovelou. Za třetí díl si ale odnesl Grammy, a tak není divu, že pokračuje i letos, již pátou částí, která tentokrát nese název "Fly Me To The Moon…". Na albu se tentokrát představí s tanečnějšími standardy, než na jaké jsme u něj zvyklí. Do výběru se mu totiž dostaly vedle titulní skladby věci jako "That Old Black Magic", "Beyond The Sea”, "What A Difference A Day Makes”, "I’ve Got You Under My Skin”, "Moon River” a mnoho dalších. Album produkoval, stejně jako všechny předchozí díly série, Richard Perry a tentokrát se na něm spolupodílel i zpěvák sám. První ochutnávku nahrál Stewart na své MySpace.com.


Nightwork - Tepláky aneb kroky F. Soukupa (On Air Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Nightwork - Teplaky Aneb Kroky F.Soukupa
Nightwork jsou sice na české hudební scéně za benjamínky, nicméně jejich tvorba je vyspělá a hodna pozornosti. Výjimkou není ani novinkové CD "Tepláky aneb kroky F. Soukupa". Už podle názvu je patrné, že navazují na tradici Doktora Františka Janečka a jeho skupiny Kroky. O zaměření desky dal tušit už první singl "Tepláky", který se vrací do osmdesátých let. Kromě tohoto songu najdete na CD také příslušný videoklip, na nějž se můžete podívat už teď na YouTube.com. Dodejme, že v podobném teplákovém duchu se nesl i křest novinky, který proběhl 13. října v pražské Incheba Areně. Další ochutnávkou je tentokrát zamilovaný kousek "Andělská dívka". Jeho vizuální podobu představí muzikanti začátkem prosince.


Shawn Mullins - Light You Up (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk rock / americana

Shawn Mullins - Light You Up
Od snad jediného velkého hitu Shawna Mullinse "Lullaby" uplynulo již dlouhých dvanáct let a zatím se tomuto americkému písničkáři nepovedlo na něj navázat. Pokud tedy nebudeme považovat za úspěch jeho podíl na hitu "Toes" Zac Brown Bandu, který před dvěma roky vyhrál americký žebříček. Nyní by si ale Shawn Mullins rád střihnul podobný úspěch i sólo. Například s aktuální deskou "Light You Up", která se nese v jeho charakteristickém stylu na pomezí folku, rocku, americany a country. Přesto je ale v něčem odlišná. Zatímco předchozí nahrávky tvořil především sám, na této si nechal pomoci poměrně početným autorským týmem v čele s dvojicí Chuck Cannon a Glen Phillips, tedy lidmi, kteří píší pro Toby Keitha nebo Wynonnu Judd. Všechny písničky si můžete v krátkých ukázkách poslechnout v internetovém obchodě Amazon.com.


One Night Only - One Night Only (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

One Night Only - One Night Only
Když se britská formace One Night Only pustila do příprav nástupce debutu "Started A Fire", brzy měla nachystaných přes dvacet nových songů. Není tedy divu, že jim konečná příprava zabrala více času, než se původně předpokládalo. Album "One Night Only" mělo totiž vyjít původně už v létě loňského roku. Když se muzikanti rozhodli vydání odsunout, měli dostatek prostoru si některé z nových věcí otestovat naživo na letošním ročníku festivalu SXSW. Jak se kapele novinka povedla, můžete otestovat na jejich MySpace.com. Najdete zde k poslechu pilotní singl "Say You Don't Want It". Ke skladbě vznikl i poutavý klip. Zahrála si v něm Emma Watson, kterou si můžete pamatovat jako Hermionu z filmové série o Harrym Potterovi.


Lil Wayne - I Am Not A Human Being (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

Lil' Wayne - I Am Not A Human Being
Neúnavný americký rapper Lil Wayne si sice odpykává původně roční trest ve vězení, který mu byl zkrácen na osm měsíců, ale to mu vůbec nepřekáží v tom, aby vydal letos již druhé album. Původně to mělo být pouze EP, ale nakonec se z "I Am Not A Human Being" stalo standardní, téměř hodinové album, jež v CD verzi přinese třináct skladeb. Tím se bude lišit od digitální verze, která vyšla již v den rapperových narozenin 27. září a která obsahuje "pouze" desítku skladeb. Pilotním singlem byla zvolena "Right Above It" s hostujícím Drakem. Mezi dalšími hosty na albu pak najdete jména jako DJ Khaled, Lil Twist, Jay Sean nebo Nicki Minaj. Mezi řadou producentů pak najdeme lidi jako Cool & Dre, DJ Infamous, The Olympicks, Polow da Don nebo Birdman. Celou desku už dnes naleznete na Waynově MySpace.com


Tip týdne

Janine Jansen - Beau Soir (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

Janine Jansen - Beau Soir
Zhruba před rokem jsme vám na tomto místě představovali aktuální album vynikající holandské houslistky Janine Jansen, kde se věnovala Beethovenovi a Brittenovi. Nyní přichází s novinkou "Beau Soir", jejíž název napovídá, kam směřuje tentokrát - k francouzské hudbě. V jejím podání tak zaznějí díla Claudea Debussyho, Richarda Dubugnona, Lili Boulanger, Maurice Ravela a dalších. Tato deska je prvním recitálovým počinem mladé Holanďanky a krom jejích houslí tu ještě uslyšíte klavír Itamara Golana. Oba dva pak uvidíte ve videoklipu ke skladbě "Après un rêve", který společně s několika ukázkami naleznete na speciálních stránkách tohoto alba.


Republic Of Two - Raising The Flag (Indies MG)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie folk

Republic Of Two - Raising The Flag
Název nového českého dua Republic Of Two sice nebude většině moc známý, ale pánové, kteří se v něm ukrývají, toho mají hudebně již dost za sebou. Hledejte za ním dva skladatele, písničkáře, producenty a kolegy z Ghostmother - Mikoláše Růžičku a Jiřího Buriana, kterého ale budete znát spíše ze Southpaw . Jejich debutové album "Raising The Flag" vznikalo ve studiu Ecsona Waldese a dvojice ho ještě v doprovodu Štěpána Růžičky na basu a Terezie Kovalové na cello zaplnila převážně jemnými skladbami indie folkového ražení, navíc v akustickém hávu, jež jsou nasáklé skandinávskou lehkostí a britskou melodičností. Co se pod tím vším nakonec ukrývá, můžete objevovat již nyní na stránkách vydavatelství Indies MG.


V krátkosti - Originál plus

Tento týden se nám tu sešla hned dvě alba, která vycházejí v nové edici doplněná o další bonusový disk.

  • Tím prvním je loňská, velmi úspěšná nahrávka Michaela Bublého "Crazy Love". Nyní vychází v takzvané "Hollywood Edition", kde najdete vedle originálního alba ještě "Hollywood The Deluxe EP". To přinese dalších osm skladeb včetně aktuálního singlu "Hollywood" a čtyřech živých songů.
  • Obdobně je na tom i debut Pixie Lott "Turn It Up" doplněný o dodatek "Louder". Ovšem na rozdíl od Kanaďana mladá Britka k původním dvanácti skladbám přidá hned desítku nových kousků, jež se ale zčásti objevily už na britské deluxe edici pro portál iTunes.


Tara Fuki - Sens (Indies Scope)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní hudba / alternativní world music

Tara Fuki - Sens
Dámské violoncellové duo Tara Fuki slaví letos desetileté výročí a neexistuje snad lepší oslava než zbrusu nové album. Je již čtvrté v pořadí, dostalo název "Sens" a představuje duo v klidnější poloze, s menšími výlety k jiným žánrům. Slibuje více intimní, ale také více improvizovanou hudbu. Všech deset autorských skladeb, jak je u Tara Fuki zvykem, je v polštině. Dva texty jsou od polského básníka Krzysztofa Kamila Baczyńského a zbytek dodala členka dua Dorota Barová. Kromě písní se na albu objevují i dvě improvizace. Oproti předchozím počinům se kapela obrací na "Sens" spíš ke své tvorbě a provedení, tedy bez hostů a bez samplů. Přesto ale i zde jsou použity cella i zpěvy ve vícehlasech a ve dvou písních také perkuse. Jak se Tara Fuki na novince proměnily, můžete hodnotit na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Tři sestry - Super Lázničky (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Tři sestry - Super Lázničky
Pokud máte ve svém okolí fanouška Tří sester, máte ideální příležitost pořídit vánoční dárek. Na pulty obchodů totiž míří kolekce o třech discích "Super Lázničky". Jak název napovídá, balíček obsahuje aktuální řadovku kapely a navíc DVD s devadesátiminutovou stopáží obsahující záznam živé show z pražského výročního koncertu z letošního května na koupališti Džbán. Třetí nese titul "Z garáže" a posluchače potěší osmi dosud nevydanými písněmi, jež vznikly v undergroundovém duchu osmdesátých let. Tracklist by nebyl kompletní bez "Nádraží", "Fenky na klamovce" a živáku "Modlitby pro partu". Bonusem jsou dva nové songy včetně posledního textu Františka Sahuly "Nouzovej východ". Hudební podobu dostal až po tragické smrti autora.


Různí - Ať žije rokenrol! (Popron Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rokenrol

Různí - Ať žije rokenrol!
Česko bude mít již brzy další muzikál. Tentokrát se ale nevrací do dávné historie romantických rytířů, nevychází z motivů již dříve napsaného románu či filmu. Už podle jména "Ať žije rokenrol!" je jasné, kam s ním autoři Petr Janda a Karel Šíp míří. Vrátí nás na přelom padesátých a šedesátých let, kdy se do tehdejšího Československa i přes odpor tehdejšího režimu drala horečka zvaná rokenrol. Snahou autorů bylo zpracovat své autentické vzpomínky do muzikálového tvaru a ve výsledku i pošimrat bránice diváků. Písničky z něj si ale můžete poslechnout už nyní ze stejnojmenného alba, kam je nazpívaly hlavní hvězdy muzikálu - Petr Janda, Petra Janů, Marta Jandová, Lucie Vondráčková, Vilém Čok, Jan Toužimský a další. Ukázky z něj nabízí stránky vydavatelství Popron Music.


Lenka Filipová - Concertino 2010 (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasická hudba

Lenka Filipová - Concertino 2010
Lenka Filipová měla vždy vedle svých popových desek ještě diskografii postavenou na klasické hudbě. Jedním z jejích nejúspěšnějších alb tohoto ražení je "Concertino" z revolučního roku 1989. To nyní vychází ve verzi "Concertino 2010". Ovšem pozor, nejedná se pouze o znovu vydanou nebo remasterovanou edici. Některé skladby zpěvačka znovu nahrála, dostaly tak jiné aranžmá a k nim přibyla i řada bonusů. Nová verze nyní čítá čtrnáct položek a vy si některé z nich můžete v krátkých ukázkách poslechnout na stránkách vydavatelství Supraphon.


Kristína - V sieti ťa mám (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Kristína - V sieti ťa mám
Mladá slovenská zpěvačka říkající si jednoduše Kristína, která s písničkou "Horehronie" bojovala ve slovenském semifinále Eurosongu, se po dvou letech od debutu "...ešte váham" vrací s novým albem. Dostalo název "V sieti ťa mám" a bude obsahovat vedle vzpomínané soutěžní písničky i dalších šestnáct věcí včetně jedné vánoční a dvou bonusů. Produkčně je připravili producent Martin Kavulič, který je zároveň autorem hudby, a texty napsal známý slovenský textař Kamil Peteraj. Novinku se Kristína rozhodla pokřtít v duchu jejího názvu - tedy po síti, se svými fanoušky na Facebooku.


Monika Absolonová - Muzikálové album (Popron Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Monika Absolonová - Muzikálové album
Monika Absolonová je aktuálně jednou z nejvytíženějších muzikálových hereček a zpěvaček u nás. V uplynulých letech vytvořila hlavní ženské role v muzikálech "Angelika", "Dracula", "Kleopatra", "Mona Lisa", "Noc na Karlštejně" nebo "Tři mušketýři". Není tedy divu, že i její nové album, na které si museli její příznivci počkat šest let, patří právě tomuto žánru. Muzikálové písně ovšem doplnila i dalšími hity ze světové scény. Nejde ale pouze o výběr. Všechny písně byly znovu nahrané a dostaly aranže pro velký orchestr. O jeho složení se postarali členové České filharmonie a hudebníci ze Sound&Rhythm Orchestra. Album vychází i v deluxe verzi s přiloženým DVD se zpěvaččinými videoklipy.


V krátkosti - Výběry

  • Patrně jedny z nejslavnějších výběrů legendárních The Beatles - červené "1962-1966" a modré "1967-1969" - dostanou zcela novou remasterovanou podobu. Tu dodali ti samí lidé, kteří pracovali na zremasterování celé studiové diskografie slavné čtyřky. K dostání bude i set spojující obě kolekce dohromady.
  • Zcela nový výběr, tentokrát tematický, připravili Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř. Na přání dětí a rodičů ze svého repertoáru vyzobali písničky se zvířecí tématikou a zabalili je do dvoudiskové kolekce "Písničky o zvířatech", jež potěší i speciálním hostem - Martou Kubišovou ve skladbě "Čáp".
  • Po reedici první čtveřice alb Vladimíra Mišíka nyní přichází řada na pokračování v podobě kvartetu nahrávek z konce osmdesátých a první poloviny devadesátých let. Pod názvem "Déja vu 2 (1989 - 1996)" se ukrývají "20 deka duše", "Jen se směj", "Live…Unplugged" a "Město z peřin". Opět jsou tato čtyři alba zvukově remasterována, umístěna ve speciálním kartonovém balení a nechybí ani pokračování Mišíkova bilančního rozhovoru.

Dále vychází:

Asia - Spirit Of The Night (Live In Cambridge 2009) (Mystic Production)
Caro Emerald - Deleted Scenes From The... (Universal)
David Guetta - One More Love (singl) (EMI)
Folk Team - Toulavý stín+Bonusy (EMI)
Grubinger/Mayer - Drums 'N' Chant (Universal)
Hail Of Bullets - On Divine Winds (Mystic Production)
Helene Grimaud - Resonance (Universal)
Jakub Smolík - Ať se zastaví čas... (Popron Music)
John Adams - I Am Love (soundtrack) (Supraphon/Warner Music)
Johnny Cash - The Best Of/Slidepack (Universal)
Juan Diego Florez - Santo (Sacred Songs) (Universal)
Karl Jenkins - Armed Man 10Th Anniv.Ed. (EMI)
Maxim Turbulenc - Česko Disco(I-III) (EMI)
Michel Legrand - Oscar Et La Dame Rose (soundtrack) (Supraphon/Warner Music)
Ministry - Every Day Is Halloween Greatest Tricks (Panther)
Miroslav Horníček - Dobře utajené housle (Supraphon)
Negligence - Coordinates Of Confusion (Mystic Production)
October Tide - A Thin Shell (Mystic Production)
Rhapsody Of Fire - The Cold Embrace Of Fear (EP) (M.A.B.Records)
Různí - Best Of The Bands (EMI)
Různí - Trojská válka, Odysseovy cesty (Supraphon)
Scorpions - Sting In The Tail (Limited Edition) (Sony Music)
Sir Charles Mackerras - Život s českou hudbou Dvořák, Smetana, Janáček, Martinů (Supraphon)
Steve Lukather - All's Well That Ends Well (Mystic Production)
Strangeways - Perfect World (Mystic Production)
Symphorce - Unrestricted (Mystic Production)
Tereza & Laďa Kerndlovi - Pop & Soul & Swing Collection (Universal)
Theatre Of Tragedy - Addenda (Mystic Production)
Unruly Child - Worlds Collide (Mystic Production)
Unsun - Clinic For Dolls (Mystic Production)

NÁZORY
  • okurka (b105, 17.10.2010 08:54) Reagovat

    To nám to zas vycházej pěkný sračky.
    Už aby vyšel TRON soundtrack od Daft Punk...

    • Re: okurka (PonU, 18.11.2010 13:45) Reagovat

      100 lidí 100 názorů. Naštěstí každý nemá potřebu to tady ventilovat jak nějaká okurka. Jinak TRON soundtrack od Daft Punk je většině lidí u prdele...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku (26.03.2024 15:00)
- Video: Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería" (25.03.2024 08:12)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Video: Kings Of Leon ohlašují novou řadovku klipem k singlu "Mustang". Koukají v něm ze střechy (27.02.2024 08:08)
- The Beatles se dočkají čtyř životopisných filmů - každý člen bude mít svůj (24.02.2024 13:27)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Karel Gott Kabát Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu