Robbie Williams vydá novou výběrovku ve čtyřech verzích

14.09.2010 14:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990–2010
© facebook interpreta
Fanoušci Robbieho Williamse již netrpělivě očekávají vydání výběrovky tohoto britského umělce a jak se zdá, sám zpěvák ani vydavatelství nechtějí nic ponechat náhodě a retrospektivní album vydají hned v několika verzích.

Jak již od nás víte, základní verze, která vyjde 11. října, bude obsahovat dva disky a celkem třicet devět písní včetně dvou novinek. Kdo si o trošku připlatí, může si koupit tzv. de luxe verzi. Ta bude mít tři disky a navíc nabídne bonusovou placku plnou b-stran a raritního materiálu, který se na CD dostává úplně poprvé. Tím ale výčet variant nekončí.

Kdo patří mezi fanoušky klipů, bude si moci výběrové album "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010" pořídit na dvouDVD, které přináší úplně poprvé naprosto všechny Robbieho videoklipy. Mezi osmatřiceti stopami najdeme i video k novému singlu "Shame", který se do prodeje dostane 4. října. Datum vydání tohoto nosiče není prozatím stanoveno, jisté ale je, že se dostane na předvánoční trh včas.

Asi nejvyhledávanější bude ultimativní edice obsahující tři CD a tři DVD. Ta v krásném balení spojuje de luxe a DVD edici a navíc přináší naprostou lahůdku, po které fandové prahnou již několik let. Jde o záznam exkluzivního koncertu na Velodromu v Berlíně, který Robbie odehrál v říjnu roku 2005. Vstupenky na tuto show, kde Robbie poprvé představil písně z desky "Intensive Care", totiž nešlo koupit, ale pouze vyhrát v rámci celosvětové kampaně jednoho z předních mobilních operátorů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY