Imogen Heap odvypráví příběh o elipse

20.08.2010 08:02 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Imogen Heap - Everything In-Between: The Story Of Ellipse
© facebook interpreta
Mírně excentrická zpěvačka Imogen Heap si na září tohoto roku naplánovala vydání svého prvního DVD. Nebude se však jednat o živý záznam koncertu, jak bývá u zpěváků zvykem. Disk s názvem "Everything In-Between: The Story Of Ellipse" nabídne zvláštní možnost nahlédnout do zpěvaččina soukromí. Přibližně tisíc dnů trvalo, než tato interpretka dala dohromady kolekci nových písní pro své třetí album "Ellipse" a během nich musela překonat mnoho překážek.

Postavit nové studio, napsat texty, složit hudbu, nahrát ji, splnit ostatní pracovní závazky a do toho všeho žít svůj život. Tyto úkoly čekaly originální umělkyni a kamera byla při tom. Před vydáním desky byly postupně uvolňovány videoblogy, na kterých Imogen komentovala průběh natáčení, a některé z těchto záběrů se ve filmu objeví taky. Natočeno bylo přes čtyři sta hodin materiálu, což vedlo k časově náročným pracím souvisejícím s přípravou DVD.

Film si můžete předobjednat na oficiálních stránkách zpěvačky, která mimo jiné za album "Ellipse" získala i cenu Grammy. Cena "Everything In-Between: The Story Of Ellipse" byla stanovena na patnáct euro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY