Pub Animals představí v úterý debutové album v Lucerna Music Baru

17.05.2010 10:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pub Animals - Safar-I
© facebook interpreta
Českokrumlovská reggae & ska partička Pub Animals vydala v březnu své debutové album "Safar-I". Již v úterý 18. května ho představí i pražskému publiku v Lucerna Music Baru.

Debutovou desku nabízejí Pub Animals ke stažení zdarma na svém webu. Jedenáct písní zmiňované desky natočili v progresivním nahrávacím studiu Biotech v Praze pod vedením jednoho z nejznámějších českých producentů Ecsona Waldese, který za svou práci získal již několik prestižních cen. "Hledali jsme moderní inovativní zvuk. Většina reggae a ska skupin u nás se snaží o retro zvuk. Jestli my něco děláme naplno, tak je to hledání inspirace a novinek v žánru," vysvětlil rozhodnutí kapely zpěvák Pavel Podruh ml.

Velikou devizou Pub Animals je vedle současného soundu také barevnost a radost z hudby, kterou si získávají publikum na živých koncertech. Na placce "Safar-I" se objevuje také několik hostů. V jejich čele stojí přední evropský reggae vokalista U-Cee z německé kapely King Banana. Uslyšíte také Eriku Fečovou, zpěvačku soulových Navigators, nebo fenomenálního jihočeského trumpetistu Jiřího Hebíka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY