shop.musicserver.cz

1 x luxusní edice AC/DC / 3 x CD GABRIELLY CILMI / 3 x CD INSANIA / 3 x 2 vstupy na KIHNOUA / 2 x 1 vstup na SPERM FESTIVAL a další

Vydáno: 19.04.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 25. dubna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

AC/DC - Backtracks
© facebook interpreta
Po úspěšné desce "Black Ice" se australská ikona AC/DC loni rozhodla zkompletovat živé a raritní záznamy. Výsledek vyslali k fanouškům v jednom boxsetu jako "Backtracks". Luxusní edice obsahuje celkem tři CD se skladbami vydanými dříve jen v Austrálii, singly a všechna béčka a dvě DVD, přičemž jedno je třetí části série "Famile Jewels" a druhé potěší několika koncerty. V setu je také jedno LP a stočtyřiašedesátistránková kniha. Včetně dalších věciček je vše zabaleno do miniaturního kytarového zesilovače. Všechny skladby prošly samozřejmě důkladným remasteringem. Připomeňme také, že pokud se chystáte do kina na druhý díl snímku "Iron Man", jako kulisa vám budou hrát právě AC/DC. Australští rockeři totiž vytvořili ze svého skoro bezedného arzenálu k filmu soundtrack. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o jeden kus tohoto výjimečného boxsetu.

Do kvízu o 1 x luxusní edice AC/DC "Backtracks" vstoupíte tady.


Gabrielle Cilmi - Ten
© facebook interpreta
Australská zpěvačka Gabriella Cilmi na sebe upozornila před dvěma lety pop-soulovým hitem "Sweet About Me" z debutu "Lessons To Be Learned". Album mělo ohlas po celém světě a není tedy divu, že s druhou řadovou deskou "Ten" přišla i velká jména. Ke Xenomanii z předchozí nahrávky přibyli Dallas Austin, který má na svých bedrech například úspěšnou spolupráci s TLC, Gwen Stefani nebo Michaelem Jacksonem, dále Greg Kurstin, podepsaný pod alby Lily Allen, Little Boots nebo Flaming Lips, a v neposlední řadě britský producentský tým The Inivisible Men, který se osvědčil pro produkci debutové desky The Noisettes. Svoji druhou řadovku Gabriella Cilmi uvedla svižným singlem ”On A Mission”, pro který prý byli předlohou Blondie, Joan Jett a Van Halen. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD GABRIELLY CILMI "Ten" vstoupíte tady.


Insania - Kult hyjeny
© facebook interpreta
Brněnská hardcoreová parta Insania loni v létě notně omezila koncertní činnost a plně se začala věnovat přípravám nové desky. Výsledkem se stala placka "Kult hyjeny", která dorazila do prodeje v březnu a přinesla hned dvanáct písniček. O její produkci se postaral Tom Šlápota a cestu mezi fanoušky jí prošlapával videoklip ke skladbě "Volný radikál", která v tracklistu nového alba dostala šťastnou sedmu. Svou novinku skupina aktuálně představuje na jarním turné, na kterém ji doprovází projekt První hoře. Společně s Redblack/X Production vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD INSANIA "Kult hyeny" vstoupíte tady.


Kihnoua
© facebook interpreta
Do našeho hlavního města mají namířeno velikáni americké avantgardy, kapela Kihnoua. Formaci tvoří slavný umělec Larry Ochs, korejská tanečnice, zpěvačka a perkusistka Dohee Lee a bubeník Scott Amendola. Kihnoua je jejich prvním společným projektem a už se jim daří bořit hranice mezi Západem a Východem. Asi nejzásadnějším prvkem je právě projev Dohee Lee, neboť ve spojení se západními hudebníky se uplatňují fascinující vlohy korejských umělců k improvizaci. Revoluční myšlenka je obsažena v samotném názvu seskupení, který ve staré řečtině znamená "změnu". Muzikanti aktuálně vyrazili na první evropské turné a 29. dubna vystoupí v pražském Paláci Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na KIHNOUA vstoupíte tady.


Sperm Festival
© Sperm Festival
Po roční odmlce se opět vrací pražský festival Sperm - svátek aktuální hudby, umění a vizuální kultury. Celá akce proběhne ve dnech od pátku 23. dubna do neděle 25. dubna 2010 ve smíchovské Meet Factory. Fanoušci se mohou těšit na řadu hudebních vystoupení, audioviuzálních představení, projekcí a workshopů. Mezi hlavními jmény figuruje baltimorský elektronický podivín Dan Deacon, který loni vydal vynikající album "Bromst", indiepopoví písničkáři Why?, kteří v Praze nedávno vystupovali, brooklynský elektronický projekt High Places, Pantha Du Prince jako zástupce minimal techna nebo představitel temného dubstepu a jedno z velkých překvapení letošního Spermu - Boxcutter. Více informací lze nalézt na webu Sperm festivalu. My vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 22. října včetně.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na SPERM FESTIVAL vstoupíte tady.


Jeffree Star
© facebook interpreta
Kontroverzní osobnost a královna internetu Jeffree Star se již brzy předvede před českým publikem. Společně s mexickou formací BrokeNCYDE si 30. dubna v pražském Lucerna Music Baru střihne premiérovou show. Americký umělec se do showbusinessu dostal jako maskér pornohvězd časopisu Hustler. Poté se náhodně seznámil s Kelly Osbourne, dcerou slavného Ozzyho, a o pár dní později se již představil po jejím boku na předávání Brit Awards. Na kontě má první plnohodnotný debut "Beauty Killer" vydaný v loňském roce. Není divu, že si jako kolegy vybrali právě BrokeNCYDE, kteří jsou schopni zahrát cokoliv od crunk rapu po hardcore screamo. Jako support se představí Synthetic Season z Velké Británie. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na JEFFREEHO STARA a BROKENCYDE vstoupíte tady.


Výherci soutěží z minulých týdnů:
CD AMY MACDONALD - Petr Hájek (Praha), Stanislava Andrýsková (Žeravice), Zuzana Hamáková (Dobruška)
CD GOLDFRAPP - Jiří Hrnčíř (Plzeň), Ester Zadovei (Zlín), Aleš Horký (Praha)
CD SCORPIONS - Aleš Fifka (Pardubice), Matěj Kudrna (Ostrava), David Dudek (Trojanovice)
CD INNY - Eva Reichlová (Most), Marek Čech (Znojmo), Dana Fisková (Olomouc)
CD BOBBYHO MCFERRINA - Michal Horochovský (Trutnov), Marie Hojková (Praha), Lenka Koucká (Mikulčice)
CD NERUDY - Jakub Skřivánek (Kyjov), Luděk Dvořák (Přelouč), Lenka Kajucká (Hradec Králové)
CD MGMT - Jan Hanáček (Praha), Martin Krupička (Havířov), Jan Srp (Kralupy nad Vltavou)
CD JUSTINA BIEBERA - Jiří Huňáček (Brno), Eva Brzníková (Praha), Jitka Marková (Jíloviště)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou, výherci volných vstupů na koncerty budou vyrozuměni emailem.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Frontman Insanie Poly se pouští do dark-country projektu Poly Noir (22.03.2024 17:51)
- Video: Slash, Brian Johnson z AC/DC a Steven Tyler z Aerosmith si střihli klasiku "Killing Floor". Láká na bluesovou desku (09.03.2024 08:34)
- 50 let AC/DC připomene limitovaná sada zlatých vinylů (25.02.2024 16:31)
- AC/DC ohlásili evropské turné, Praha ve výčtu (zatím) není, Bratislava ano (12.02.2024 11:15)
- Režisér "Dobré ráno, Brno!" je členem Insania kultu (11.01.2024 10:19)
- Insania vydává klip plný násilí "Jedeme peklo" (18.09.2023 15:52)
- Tak tohle Insania pos*ala! (07.09.2023 17:28)
- Brian Johnson z AC/DC: "Jsme celí žhaví na to vrátit se na pódia" (03.06.2023 08:58)
- Insania vyhrála Anděla a vydá v reedici minulou desku (18.04.2023 13:02)
- Od AC/DC přes Metalliku po Ozzyho. Kalifornský PowerTrip je rockový festival snů (01.04.2023 14:41)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy AC/DC Queen Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Télépopmusik Paws Dua Lipa Madonna Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu