Alan Wilder přiveze do Prahy svůj projekt Recoil

09.04.2010 13:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Recoil flyer
© facebook interpreta
Od letošního koncertu Depeche Mode uplynuly necelé tři měsíce a pro fanoušky je nyní připravena další show, která s touto kapelou úzce souvisí. 17. dubna totiž přijede do Prahy a KC Vltavská Alan Wilder se svým projektem Recoil. Společně s ním vystoupí Douglas McCarthy, frontman Nitzer Ebb.

Miniturné všetranného muzikanta a zpěváka začalo v březnu ve španělské Barceloně a od té doby zve hudebník téměř na každou show speciálního hosta. Například v Berlíně to byl šéf vydavatelské firmy Mute Records Daniel Miller a hudební producent Gareth Jones v roli DJe. Douglase McCarthyho si nevybral náhodou - se svou kapelou předskakoval i na zmiňovaném koncertě Depeche Mode. S Alanem Widerem spolupracuje již delší dobu a podílel se i na dnes již "recoilovsky" kultovních kouscích "Faith Healer" nebo "Stalker" z alba "Unsound Methods".

Zastoupení se dočká i česká scéna. Ještě než nastoupí hvězda večera, bude pódium patřit éterické Načevě s kytaristou Michalem Pavlíčkem. Chvíli před půlnocí (po hlavním koncertě) se na pódiu objeví kapela Lakeside X s bubeníkem Igorem Dvorským. Kompletní rozpis vystupujících najdete na stránkách Vltavska.cz.

Vstupenky na akci lze zakoupit v síti Ticketpro, kde jsou v předprodeji za 550 Kč. Na místě pak budou stát 750 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY