Lenka Dusilová a Xavier Baumaxa pitvají lásku

25.03.2010 14:02 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Silent Love (Dusilová, Baumaxa, Tantehorse)
© Martin Mařák
Lenka Dusilová a Xavier Baumaxa na jednom pódiu a spolu s nimi ještě duo herců. Žádný apríl, nýbrž multižánrový projekt "Silent Love", který si na Apríla odbude premiéru v pražské Akropoli.

Projekt spojuje dohromady svět divadla se dvěma výraznými, ale odlišnými muzikantskými osobnostmi. Vzešel z iniciativy hereckého dua Tantehorse Miřenky Čechové a Radima Vizváryho. Ti již dříve coby Teatro Pantomissimo tvořili divadelní klipy k písním Baumaxových koncertů. Nyní přizvali ke spolupráci také Lenku Dusilovou. "Protiklady se přitahují, a pokud to hudebně platí i o nás s Lenkou, tím lépe, protože vytvoříme živou akustickou bipolární poruchu,“ říká litvínovský buránek.

"Silent Love" slibuje, dle slov protagonistů, pitvu různých poloh lásky, náklonností k různým barvám života a přístupů k němu. Dusilová i Baumaxa pro projekt složili nové písně, Tantehorse k nim vytvoří pohybové příběhy. Během vystoupení dojde také na prověřené hity obou muzikantů.

Jako první budou mít možnost navštívit netradiční představení diváci 1. dubna v Praze, lístky jsou v předprodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal či v kavárně Paláce Akropolis za 190 Kč, na místě pak budou za 230 korun.

Ochuzeni však nebudou ani ostatní fanoušci obou interpretů, během dubna a května "Silent Love" zavítá do těchto míst:

06.04. Trhové Sviny
12.04. Děčín
22.04. Brno
23.04. Olomouc
11.05. České Budějovice
25.05. Strakonice
27.05. Frýdek-Místek
28.05. Nový Jičín


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY