Peter Andre vydá před Valentýnem své oblíbené lovesongy

26.01.2010 11:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Peter Andre - Peter Andre - Unconditional Love Songs
© facebook interpreta
Peter Andre oslavil s poslední deskou "Revelation" velký comeback a nyní chystá pro své fanoušky kolekci zamilovaných písniček. Deska dostala název "Peter Andre - Unconditional Love Songs" a na pultech se objeví 1. února.

Nahrávka přinese výběr milostných songů ze zpěvákovy diskografie a navíc bude obsahovat pět přepracovaných coververzí. Jednou z nich je i skladba "She's Out Of My Life" Michaela Jacksona a jak Peter Andre prozradil, právě cover zesnulého krále popu chtěl vždy udělat.

Z dalších předělávek se posluchači mohou těšit na "I Can't Make You Love Me" od Bonnie Raitt, "Lost Without U" z dílny Robina Thicka, "Overjoyed" od rockové kapely Jars Of Clay a na "Sign Your Name", původně od Terence Trenta D'Arby.

Kompletní tracklist výběru čítá tyto kousky: Unconditional, I Can’t Make You Love Me, Rest Of My Life, Go Back, Lonely, Lost Without U, Call The Doctor, Stay With Me, Overjoyed, She's Out Of My Life, All Cried Out, Letting You Go, I Feel You, The Right Way, Sign Your Name, Untouchable.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY