shop.musicserver.cz
Nové desky pro 48. týden

Nové desky pro 48. týden

Vydáno: 29.11.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Jiří Kosnar/musicserver.cz

Lavina živáků pokračuje. Tentokrát své koncerty nabízejí Kabáti, Il Divo, Laura Pausini, Desmod, Tom Waits a Peter Fox. Šťastné a veselé popřejí Dara Rolins a Hayley Westenra a dobrú noc zase Katarína Koščová. S "obyčejnou" novinkou přijde R. Kelly, zatímco rekapitulovat budou Seal a The Rasmus.

Pokud se v pondělí 30. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kabát - Po čertech velkej koncert (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Kabát - Po čertech velkej koncert
O jediném letošním koncertu skupiny Kabát na pražském Vypichu toho bylo už napsáno tolik, že nemá smysl jej nějak více představovat. Nyní, tři měsíce po této monstrakci, si jej mohou fanoušci připomenout díky titulu "Po čertech velkej koncert", který představí koncert v jeho plné podobě. A to hned v několika verzích. Základem bude 2CD a 2DVD a obě dvě spojí limitovaná edice číslo 1 o tisíci kouscích, která přinese navíc ještě knihu. Limitovaná edice 2 s dvěma sty kusy přidává k té první ještě Blu-Ray disk. Bonbónkem pro fajnšmekry pak bude i vydání na 2LP, které vyjde opět v limitovaném nákladu tři sta padesáti kusů. Už fakt, že koncert vychází na Blu-Ray naznačuje, že byl záznam pořízen ve Full HD a fanoušci se tedy mohou těšit na mimořádnou obrazovou kvalitu.


R. Kelly - Untitled (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

R. Kelly - Untitled
Americký zpěvák, producent a skladatel R. Kelly plánoval nové album už na minulý rok, jenže po tom, co nahrávka "12 Play, 4th Quarter" prosákla na internet, se rozhodl vydání stornovat a přetočit ji. Výsledkem je CD "Untitled", které vzniklo především pod taktovkou samotného R. Kellyho. Přesto neodolal a přizval se na pomoc například producenty jako GZA, Jazze Pha, Infinity nebo Todd Dixon. Za mikrofon si s ním pak stoupli Keri Hilson, r'n'b skupina Rock City, rapper OJ da Juiceman, nebo The Dream. První reakce na "Untitled" hovoří jako o albu, které je velmi zaměřeno na sex a libido, což můžete ověřovat i pomocí několika nahrávek na zpěvákově MySpace.com.


Různí - Uspávanky (Slnko Records)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / šanson

Různí - Uspávanky
Není to tak dlouho, co jsme vám představili třetí album Kataríny Koščové "Nebotrasenie" a nyní je tu její další projekt "Uspávanky". Ten ale připravila v poněkud komornějším složení než své sólové desky. Album ukolébavek nahrála se svou sestrou Veronikou Husovskou a jejím manželem Martinem Husovským, který je mimochodem zpěvák slovenské skupiny Komajota. "Uspávanky" obsahují celkem tucet původních písní, z nichž některé jsou laděné tradičně a jiné jsou napsané z méně obvyklých úhlů pohledu jako třeba "Uspávanka unaveného otca". CD vznikalo letos v létě a více informací včetně hudebních ukázek najdete na webu tohoto počinu, nebo na jeho MySpace.com. Mimo to tam naleznete i fotografie z nahrávání a především hudební podklady a texty ke všem ukolébavkám volně ke stažení.


Carrie Underwood - Play On (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country

Carrie Underwood - Play On
Čtvrtá vítězka American Idol Carrie Underwood opět navazuje na své předchozí úspěchy. Tedy v Americe, kde získala čtyři Grammy, prodala milióny desek a vybojovala vysoká umístění v hitparádách. "Play On" je jejím třetím albem a stále potvrzuje, že vítěz Idolu nemusí zpívat pouze pop, r'n'b nebo rock. Countryvá Carrie Underwood na něm spolupracovala s Markem Brightem, jenž produkoval i její minulé nahrávky, a do týmu dále přibrala i Max Martina a Shelbacka, který se podílel třeba na "Funhouse" Pink. Ačkoli je Carrie autorkou většiny písniček na desce, nechala si s touto profesí vypomoct řadou dalších lidí, mezi nimiž nechybí například hip hopový Mike Elizondo, Kara DioGuardi, či Chantal Kreviazuk. Čtyři ochutnávky nahrála zpěvačka na své MySpace.com.


Tom Waits - Glitter And Doom (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: experimentální rock

Tom Waits - Glitter And Doom
Americký zpěvák a skladatel Tom Waits podnikl v loňském roce úspěšné turné "Glitter And Doom Tour" a vzpomínku na tuto šňůru posílá ke svým posluchačům ve formě dvoudiskové koncertní kolekce "Glitter And Doom". První z CD je navrženo tak, aby znělo jako večerní vystoupení. Přinese celkem sedmnáct písní pořízených na vystoupeních v deseti různých městech. Druhý disk se jmenuje "Tom Tales" a jedná se o kolekci neobvyklých frází a filozofických úvah, kterými Tom Waits s oblibou častuje publikum při svých setech na piano. Jak bude tato dvoudisková nadílka znít, můžete otestovat na zpěvákově MySpace.com profilu, kde najdete skladbu "Fannin Street".


Hayley Westenra - Winter Magic (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasický crossover / pop

Hayley Westenra - Winter Magic
O dvaadvacetileté novozélandské sopranistce Hayley Westenra jsme mohli slyšet především v souvislosti s jejím účinkováním v Celtic Woman a nebo s úspěšným mezinárodním debutem "Pure", kterého se prodalo přes dva miliony kopií. Ačkoli má řadu ocenění za klasickou hudbu, její novinka "Winter Magic" je spíše civilní. Jak je zřejmé již z názvu, i tato sympatická zpěvačka se letos rozhodla natočit nahrávku se zimní tématikou. CD přináší čtrnáct písniček, mezi nimiž nechybí ani klasiky v podobě "Sleigh Ride", "Silent Night" či "The Little Drummer Boy", a podle prvních ohlasů ho předchází pověst jednoho z nejpovedenějších tématických alb tohoto roku. Zda tomu tak je, můžete posoudit z ukázek v internetovém obchodě Amazon.co.uk. Jednu písničku pro Hayley Westenra složil a také si s ní zazpíval Ronan Keating.


Hrdza - Hajnajnanyj (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / ethno / world music

Hrdza - Hajnajnanyj
Slovenská kapela Hrdza má letos důvod k oslavám. Je tomu právě deset let, kdy vznikla. Za tu dobu stačila doputovat i na české folkové festivaly. Jejich nová deska "Hajnajnanyj", jejíž název si členové vypůjčili z refrénu jedné písničky, opět nabízí směs folku, ethna, world music a také rocku. "Hajnajnanyj" opět nabízí jak autorské, tak i prearanžované lidové písničky. Kapela tentokrát přivítala i jednoho hosta - Ivana Táslera a na novince přináší třináct skladeb plus dva bonusy. Tím prvním je jejich příspěvek k úspěšnému projektu "Jarove pesničky" "Keď som išiel..." a druhým doposud nikde nevydaný remix "A tam hore dve jablone" z dílny The Net. Všechny písničky v krátkých ukázkách nahrála skupina na svůj web.


Seal - Hits (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop rock

Seal - Hits
Po pěti letech a dvou řadových albech se Seal rozhodl opět zrekapitulovat svoji dosavadní kariéru a to výběrem jednoduše nazvaným "Hits". Pro ten fanoušci vybrali šestnáct hitovek a sám zpěvák přidal dvě zbrusu nové skladby "Thank You" a "I Am Your Man". Toto složení najdete na standardní verzi. Pokus sáhnete po sáhnete po deluxe edici, dostanete k tomu ještě další disk a počet Sealových hitů se tak rozšíří o dalších šestnáct, mezi nimiž naleznete filmové písničky, remixy nebo i živou směs poskládanou z písniček posledního alba "Soul".


Peter Fox - Peter Fox & Cold Steel - Live Aus Berlin (DVD) (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / hip hop

Peter Fox - Peter Fox & Cold Steel - Live Aus Berlin
Německá senzace Peter Fox před časem vyhrožoval odchodem z hudební scény a nyní vydává našlapaný koncertní balíček. Na dva beznadějně vyprodaná vystoupení v berlínském Wuhlheide se totiž jen tak zapomenout nedá a na pulty obchodů míří "Live Aus Berlin". Fanoušci se mohou těšit na dva zvukové a jeden obrazový disk, doplněné o tourbook, kam si Peter Fox zaznamenával své myšlenky během turné. Živák vychází v několika edicích a fanoušci mohou zvolit z klasické edice na CD a z limitované verze, jež přinese DVD, audio CD v digipackovém balení s bookletem. Také mohou sáhnout po luxusní verzi. Ta přinese nejen DVD, ale také desku "Stadtaffe" a kromě dalšího i stostránkovou publikaci. Trailery najdete na MySpace.com Petera Foxe.


Dara Rolins - Šťastné a veselé (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční

Dara Rolins - Šťastné a veselé
I díky porotování v Česko Slovenské SuperStar jen málokdo nevěděl o vánočních koncertech Dary Rolins v pražském klubu SaSaZu, kde vznikla i deska "Šťastné a veselé". Dara si na pomoc přizvala kompletní čtyřicetičlenný symfonický orchestr pod taktovkou Davida Solaře a řadu dalších hostů včetně kolegů ze SuperStar Paľa Habery a Marty Jandové. Těmi dalšími byl Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta, Tina nebo DJ Wich. Ti si se zpěvačkou střihli vánoční americké standardy, ale i vánočně laděné hity Wham!, Johna Lennona, Stevie Wondera, Donny Summer, Michaela Bublého a dalších. Nechyběla ani slovenská klasika v netradiční interpretaci a aranžmá. Bonusem desky, kterou si můžete v krátkých ukázkách poslechnout na stránkách vydavatelství Universal, je předělávka legendárního hitu "Zvonky štastia" s názvem "Zvonky 2009" v duetu s Karlem Gottem.


Assjack - Assjack (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: metalcore / psychobilly

Assjack - Assjack
Pokud máte rádi kombinaci metalu a provokativního punku, debut americké formace Assjack vás jistě potěší. Kapela tvořená hlavně country hudebníkem Hankem Williamsem III. se k první studiové desce rozhoupala až deset let po svém založení. Dodejme, že tento multiinstumentalista obstaral na nahrávce veškerou hudební kulisu a samozřejmě také zpěv. Připravil celkem deset skladeb, které vydá v CD verzi i na vinylu. Ukázky všech skladeb najdete na MySpace.com profilu Assjack.


Laura Pausini - Laura Live World Tour 09 (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock / latin

Laura Pausini - Laura Live World Tour 09
Italská zpěvačka nyní prožívá velmi šťastné období. Jednak získala do sbírky další cenu Latin Grammy, ale především jí vychází její třetí živé album "Laura Live World Tour 09" a na svých fanoušcích rozhodně nešetří. Rovnou jim nabízí titul, který obsahuje jak CD, tak DVD a obzvláště disk s videem je napěchovaný až po okraj. Záznam je poskládaný z různých koncertů po celé planetě a v audio podobě přináší celkem osmnáct skladeb a na videu dokonce přes třicet stop. Mezi nimi naleznete i tři nové písničky včetně jejich videoklipů, pohled do zákulisí, dva dokumenty z příprav videoklipů a v neposlední řadě taky poctu Michaelu Jacksonovi v podobě "Heal The World". Toto video a několik dalších z "Laura Live World Tour 09" nabízí portál Deejay.it.


Desmod - Symphomusiq Tour (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Desmod - Symphomusiq Tour
Slovenská formace Desmod naplánovala na konec tohoto roku speciální vystoupení, na které si muzikanti přizvali i čtyřicetičlenný orchestr Státní opery a baletu Košice. Na každém koncertu z tohoto "Symphomusiq Tour" se posluchači dočkali výběru hitů z diskografie formace a jedno vystoupení zachytili členové kapely na novém živém setu. Balíček o CD a DVD přinese kromě koncertu také bonusový materiál ze zákulisí. Desmod na placku přihodili i jednu novou skladbu "Možno mi odpustíš", která se již probojovala na pětadvacátou příčku hitparády nejhranějších skladeb slovenských rádií.


Kacu! - O ženských a chlapech, slimákovi a cibuli (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní folk

Kacu! - O ženských a chlapech, slimákovi a cibuli
Kacu! je nová kapela, na které je alternativní prakticky vše od názvu, až po jejich hudbu. Hrají ve složení Eva Gina (zpěv, cello, morin chur), Aleš Obkráčil (kontrabas, zpěv) a Tomáš Rohleder (bubny, kalimba, zpěv) a deska "O ženských a chlapech, slimákovi a cibuli" je jejich debutem. Na ní se pohybují ve velmi alternativním podání, které nasazují na folk, world music nebo i black metal. Sami o sobě ovšem tvrdí, že jsou Antianorektická world music show. Co si pod tím máte představit, zjistíte poslechem několika ukázek na jejich MySpace.com.


The Rasmus - Best Of (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Rasmus - Best Of
I když se to zdá jako včera, kdy The Rasmus vydali průlomové album "Dead Letters", kapela působí na hudební scéně již patnáctým rokem. Letos se muzikanti rozhodli zavzpomínat na uplynulou dekádu. K posluchačům posílají kolekci obsahující sedmnáct kousků. Výběr přinese kromě slavných hitů také dříve nevydaný song "October & April". Ten členové formace nahráli společně s novou zpěvačkou Nightwish Anette Olzon v době, kdy připravovali své aktuální album "Black Roses". Kromě toho se tato skladba stala současně pilotním singlem celé kompilace a v znikl k ní i videoklip. Z dalších písní stojí za zmínku "Open My Eyes", jež byla na desku zařazena v akustické "live" verzi. Objevila se již jako "béčko" singlu "Shot" a původně byla zahrnuta v britské edici desky "Hide From The Sun" z roku 2005. Všechny písně z výběru si můžete poslechnout na oficiálních stránkách kapely.


Devendra Banhart - What Will We Be (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / freak folk

Devendra Banhart - What Will We Be
Americký písničkář Davendra Banhart má letos malý rok sedmiček. Sedmým albem "What Will We Be" totiž oslavil své sedmileté působení na hudební scéně. Přesto jej ale moc lidí znát nebude. Věnuje se poměrně undergroundovému žánru freakfolku, který je spojovaný s New Weird America, což je odnož psychadelického folku. Ke stejnému stylu se hlásí i Joanna Newsom nebo The Dodos. Na albu najdeme i jednoho netypického hosta. K Banhartovi se ve skladbě "Baby" připojil GZA z Wu Tang Clan. My jsme se desce věnovali již v Podpultovkách a vy můžete naše postřehy konfrontovat s několika songy na zpěvákově MySpace.com.


Take That - The Greatest Day: Take That Present The Circus Live (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Take That - The Greatest Day: Take That Present The Circus Live
Minulý týden jsme v Nových deskách psali o novém DVD Take That "The Circus Live", ale to není od této čtveřice z Manchesteru ještě vše. O týden později totiž k DVD přidávají ještě CD "The Greatest Day: Take That Present The Circus Live", které se tak stává jejich prvním živým albem v kariéře. Je ale nutné konstatovat, že v audio podobě nabídne v zásadě to samé, co na dříve vydané DVD - tedy hned dva disky - první se záznamem jejich koncertů ve Wembley a druhý s intimní session ve studiích Abbey Road.


Il Divo - An Evening With Il Divo - Live In Barcelona (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop-opera

Il Divo - An Evening With Il Divo - Live In Barcelona
Chlapecká skupina Il Divo, kterou už před lety sestavil Simon Cowell, si pro své fanoušky na letošek připravila živé album "An Evening With Il Divo - Live In Barcelona". Zachycuje jejich koncert z předešlého světového turné čítající na osmdesát zastávek v dvaatřiceti zemích a barcelonský koncert pro dvacet tisíc diváků byl největším evropským vystoupením skupiny. Mimo známých skladeb čtveřice, která fanouškům předkládá známé hity v operním podání, zazněly i dvě doposud nikdy nenahrané písničky "Bridge Over Troubled Water" a "The Impossible Dream". Jak se stává v poslední době standardem, titul obsahuje hned dva disky CD a DVD. Zatímco ten první obsahuje pouze desítku skladeb, ten druhý jich přináší dvacet tři. Všechny audio ukázky a jedno video můžete okusit v internetovém obchodě Amazon.com. Zbývá jen dodat, že tento titul vychází i na Blu-Ray.


Dále vychází:

Agatha Christie - Schůzka se smrtí (Panther)
Agatha Christie - Vražda Rogera Ackroyda (Panther)
David Foster - You're The Inspiration: The Music Of David Foster And Friends (CD + DVD) (Warner Music)
David Foster & Friends - Hit Man David Foster & Friends (Blu-Ray) (Warner Music)
Don Rui - Čyři dohody (Panther)
Elbow - The Seldom Seen Kid (Abbey Road Live Edition) [Cd+Dvd] [Live] (Universal)
Elis - Catharsis (Mystic Production)
Fleetwood Mac - The Very Best Of Fleetwood Mac (Warner Music)
Georges Simenon - Soudce Froget usvědčuje (Panther)
Heidi Janků - Heidisky (Panther)
Charles Aznavour - Aznavour&Hamilton (EMI)
Jiří Bílý - Projdeme se po zoo (Panther)
Jonas Brothers - Lines, Vines And Trying Times - Limited Edition Fanpack (Universal)
Kressmann Taylor - Adresát neznámý (Panther)
LaFee - Best Of (EMI)
Maxim Turbulenc - Antiethanol Párty No. 1 (Popron Music)
Michal Viewegh - Báječná léta pod psa (Panther)
Music From The Vatican - Alma Mater Featuring The Voice Of Pope Benedict XVI (Universal)
Music From The Vatican - Alma Mater Featuring The Voice Of Pope Benedict XVI - Limited Deluxe (Universal)
Petr Kotvald - Vánoce hrajou glórijá (Vánoční koncert) (Popron Music)
Rolling Stones - Get Yer Ya-Ya's Out - Limited Deluxe (Universal)
Rolling Stones - Get Yer Ya-Ya's Out - Limited Superdeluxe (Universal)
Různí - Get The Party Started (Sony Music)
Různí - Monsters Of Metal - Vol. 7 (Warner Music)
Různí - Pop Anthems (Sony Music)
Různí - The ’80s (Sony Music)
Různí - The Power Of Rock (Sony Music)
Různí - The R&B Selection (Sony Music)
Různí - Top20.cz 2009/2 (Universal)
Rytmus - Kral (EMI)
Sasha - Wide Awake [Feat. Maria Mena] (singl) (Warner Music)
Sheryl Crow - Tuesday Night Music Club (Deluxe Edition) [2Cd+Dvd] (Universal)
Siegfried - Nibelung (Mystic Production)
Suicidal Angels - Sanctify The Darkness (Warner Music)
U2 - The Best Of 1980 - 2000 (Universal)
Vera Lynn - Vera Lynn At Christmass (EMI)
Verona - Komplet (EMI)

NÁZORY
  • Verona Komplet? (Drahoš, 29.11.2009 21:24) Reagovat

    Ta informace o Veroně, to myslíte tu českou Veronu? A že vydává komplet? To je asi nějaká špatná informace ne? Jinak doporučuju ty Take That, hustý koncert

  • Rytmus - Král (bugaboo, 30.11.2009 12:15) Reagovat

    Rytmus - Král!!! CD roku CZ/SK scény...fanoušci R'n'B Hip-Hopu ať zkusím poslechnout, a podpořit, za ty prachy se to vyplatí...a Gadžovské kapely zabily...:-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Artemas - I Like The Way You Kiss Me 7/10
Video: Artemas doplnil nejstreamovanější hit v Česku "I Like The Way You Kiss Me" dekadentním klipem Kariéra čtyřiadvacetiletého kypersko-britského hudebníka Artemase nabírá na obrátkách. Už loni si v žebříčcích slušně vedl se singlem "If U Think I'm Pretty", ovšem teprve v březnu vydaný kousek "I Like The Way You Kiss Me" ho... čtěte zde
Vydáno: 20.04.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát AC/DC Adele Sia Queen U2 Taylor Swift Themroc Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu