shop.musicserver.cz
Nové desky pro 47. týden

Nové desky pro 47. týden

Vydáno: 22.11.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Podtitul tohoto týdne? Výběry a živáky. Ty první mají na svědomí třeba J.A.R., Janet Jackson či Enya a ty druhé Metallica, Beyoncé, Bon Jovi, Take That či Paul McCartney. U klasických novinek zacílíme na české Mandrage a Kurtizány z 25. Avenue, Norku Marit Larsen, Skotku Susan Boyle a Rihannu z Barbadosu.

Pokud se v pondělí 23. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kurtizány z 25. Avenue - Teorie morfické rezonance (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / hard rock

Kurtizány z 25. Avenue - Teorie morfické rezonance
Úspěšné rockové prostitutky z pětadváceté avenue se na nové desce rozrostly a rozhodly se uctít srbského vynálezce Nikolu Teslu. Kapela nahrávala jako kvartet, ve kterém jsou původními členy jen Tomáš Vartecký a Viking. V létě do svých řad naverbovali další dva muzikanty a právoplatnou součástí Kurtizán se stal baskytarista Janík Rupprich Jr. a Kany coby druhý kytarista. Formace připravila osm nových písní a tři z nich najdete k poslechu na jejich webu Bandzone.cz. Jednou z nich je i pilotní singl "Ubiguity 5", ke kterému vznikl i příslušný videoklip.


Rihanna - Rated R (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop

Rihanna - Rated R
Rodačka z Barbadosu Rihanna vydává své čtvrté řadové album "Rated R" a má velmi těžký úkol - navázat na úspěch předchozí desky. Pilotním singlem je skladba s názvem "Russian Roulette", která by měl naopak nechat zapomenout na megahit "Umbrella". K tomu samozřejmě potřebovala spoustu autorů a producentů a nikoho asi nepřekvapí, že se to na "Rated R" hemží takovými jmény jako Tricky Stewart, The-Dream, will.i.am, Justin Timberlake, Ne-Yo, Stargate nebo Chase & Status. Přímo u mikrofonu, respektive na kytaru ji pak doplnili will.i.am, Young Jeezy a Slash. Je ovšem potřeba dodat, že i samotná zpěvačka přišla se svojí troškou do mlýna coby autorka a především jako hlavní producentka. O tuto úlohu se podělila s třemi Grammy ověnčeným L. A. Reidem. Jak spolupráce těchto lidí dopadla, můžete zjišťovat z prvních dvou singlů na MySpace.com Rihanny.


Mandrage - Hledá se žena (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Mandrage - Hledá se žena
Plzeňská formace Mandrage vydala před dvěma lety debut a "Přišli jsme si pro vaše děti" se setkal s velkým úspěchem. Nyní všichni nedočkavě čekali, s jakou bombou přijde kapela na druhé desce. Další úspěch na sebe nenechal dlouho čekat - titulní skladba novinky a příslušný videoklip, na který se můžete podívat na webu o2.music.stream.cz, fanoušky nadchl. Celá deska nabízí posluchačům naturálnější materiál, na kterém se výrazně podílel producent Pavel Karlík. Ten dříve spolupracoval také s kapelami jako Lucie, Living Colour nebo Wanastowi Vjecy. Jaké plody tato kolaborace přinesla, můžete otestovat na Bandzone.cz profilu Mandrage, kam muzikanti umístili ukázky třech nových písní včetně kousku "Hledá se žena".


Marit Larsen - If A Song Could Get Me You (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / folk

Marit Larsen - If A Song Could Get Me You
Jméno norské zpěvačky a autorky Marit Larsen vám možná moc neřekne. I když je ve své zemi již zavedenou pěveckou hvězdou, která má na svém kontě dvě sólové alba, je držitelkou norské Grammy, ceny MTV a několika zlatých a platinových ocenění, do Evropy se prodrala až nyní. Ne ovšem poprvé. Je totiž jednou z členek dua M2M, jejichž "Don't Say You Love Me" proběhlo i naším éterem. Její deska "If A Song Could Get Me You" předznamenaná stejnojmenným singlem má být tou, kterou Marit Larsen prorazí i sólově. Nenajdete na ní zcela nový materiál, ale výběr z předchozích dvou desek, které vyšly pouze v Norsku. Marit Larsen spojuje akustický pop s folkem a jestli se vám bude líbit, můžete zjišťovat pomocí několika písniček na jejím MySpace.com.


Bon Jovi - Live At Madison Square Garden (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Bon Jovi - Live At Madison Square Garden
Když se Bon Jovi coby mladá kapela z New Jersey poprvé objevili na scéně v Madison Square Garden, splnil se jim obrovský sen. Po devatenácti letech se muzikanti k tomuto památnému okamžiku vrátili a v tomto svatostánku na Manhattanu odehráli loni koncert. Předvedli zde finální show z podařeného turné "Lost Highway Tour" a pořízený záznam nyní vydávají. Koncert tehdy snímalo na třiadvacet kamer ve vysokém rozlišení a na vzniklém materiálu zapracoval režisér Anthony M. Bongiovi. Koncert bude k dostání na DVD nebo Blu-ray disku. Standardně set obsahuje jedenadvacet skladeb mapující pětadvacetiletou historii kapely. Blu-Ray disk bude navíc obsahovat dva bonusové kousky a dokumentární snímek "When We Were Beautiful". Malou ochutnávku v podobě traileru a dalších videí najdete na YouTube.com kanálu Bon Jovi.


Susan Boyle - I Dreamed A Dream (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Susan Boyle - I Dreamed A Dream
Ještě před rokem nikdo Susan Boyle neznal a dnes zná finalistku soutěže Britain’s Got Talent celý svět. Nejprve byla opovrhovaná pro svůj vzhled, ale ve chvíli, kdy odzpívala v soutěži muzikálovou skladbu "I Dreamed A Dream" z muzikálu "Bídníci" a následný záznam si na YouTube prohlédlo více než neuvěřitelných 250 miliónů lidí, byla Susan katapultována mezi nejžádanější hvězdy. Ačkoli nevyhrála, její debutové album bylo očekáváno s obrovskou nedočkavostí - tři měsíce před vydáním se stalo nejprodávanějším albem v předprodeji. Na novém albu se kromě již zmíněné skladby z "Bídníků", která dala název i celému albu, objeví převážně coververze, mezi nimiž naleznete například první singl "Wild Horses" od Rolling Stones, Madonninu "You'll See", klasiku "Amazing Grace" nebo koledu "Silent Night". Část alba je už nyní k dispozici na MySpace.com Susan Boyle.


Paul McCartney - Good Evening New York City (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Paul McCartney - Good Evening New York City
Britský zpěvák a bývalý člen legendárních Beatles Sir Paul McCartney uspořádal v červenci sérii tří koncertů v New Yorku na zbrusu novém stadiónu Citi Fields, který zaznamenal na živáku "Good Evening New York City". Paul McCartney přivítal na scéně i speciálního hosta, zpěváka a skladatele Billyho Joela. Vystoupení dlouhé skoro tři hodiny čítající více jak třicet písní, mezi nimž byli nejen sólové hity, ale samozřejmě i klasika od The Beatles jako "Drive My Car", "Eleanor Rigby" či "Hey Jude", bylo snímáno patnácti kamerami s vysokým rozlišením a více jak sedmdesáti malými kamerami umístěnými v publiku. Výsledného hudebního mixu ve stereu a 5.1 se ujal Paul Hicks, který je mimo jiné držitelem dvou Grammy za album "Love". Standardní edice setu bude obsahovat dva audio disky a jedno DVD. K dostání bude i luxusní verze, jež bude navíc obohacená o další, bonusové DVD s vystoupením Paula McCartneyho v divadle Eda Sullivana. Videa i ukázky nahrál legendární Brouk na své MySpace.com.


Andrea Bocelli - My Christmas (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: opera / vánoční hudba

Andrea Bocelli - My Christmas
Dalším, kdo letos vzpomíná na Vánoce, je Andrea Bocelli vydávající album "My Christmas". Na něm naleznete hned šestnáct koled především evropského původu, doplněné o několik amerických klasik a také o pár novinek. Italský tenor si na desku pozval i několik hostů. Vánoční atmosféru mu pomohli ladit Natalie Cole, Mary J. Blige, Reba McEntire, Katherine Jenkins a také The Muppets. Produkci alba a jeho aranžmá pak přenechal Bocelli člověku z nejpovolanějších - Davidu Fosterovi. Jaký je výsledek spolupráce všech těchto lidí si můžete poslechnout na Bocelliho MySpace.com, kde je celá deska ke slyšení v krátkých ukázkách.


Flyleaf - Memento Mori (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: post grunge / rock

Flyleaf - Memento Mori
Fanoušci amerických Flyleaf znají stejnojmenný debut kapely už i pozpátku a nové desky se jistě nemohou dočkat. Muzikanti začali na novince "Memento Mori" pracovat v loňském roce. Kvintet při přípravách napsal celkem třicet skladeb a poté muzikanti vybrali čtrnáct nejlepších písní. Spolupracovali na nich s producentem Howardem Bensonem a jako pilotní singl zvolili skladbu "Again". Do éteru ji vyslal již koncem srpna a začátkem října vypustili druhou ochutnávku "Beautiful Bride". Obě dvě písně si společně s ukázkami dalších skladeb můžete poslechnout na MySpace.com profilu kapely. Videoklipy k oběma songům najdete na YouTube.com kanálu Flyleaf.


Boyz II Men - Love (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rhytm'n'blues

Boyz II Men - Love
Americká vokální skupina Boyz II Men se po úspěchu předchozí desky "Motown: A Journey Through Hitsville USA", která triu vynesla dvě nominace na Grammy, vrací opět s producentem Randy Jacksonen na albu "Love" ke stejné koncepci, tedy coververzím. Tentokrát si ovšem vzali na paškál spíše popové věci, a tak tu uslyšíte v jejich vokálním podání například "Iris" Goo Goo Dolls, "Back For Good" Take That, "In My Life" The Beatles, "I Can't Make You Love Me" Bonnie Raitt nebo "Time After Time" Cyndi Lauper. Ve "When I Fall In Love" Doris Day jim pak oplatil spolupráci z "Call Me Irrensponsible" Michael Bublé. Jak zní všech třináct písniček, zjistíte z ukázek na internetovém obchodě Amazon.com. Pokud by vás zajímalo pozadí alba, navštivte MySpace.com Boyz II Men, kam pánové umístili video s představením nahrávky.


J.A.R. - DVD & CD 1989-2009 (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: funky

JAR - DVD&CD 1989-2009
Dvacetileté výročí slaví letos nejen sametová revoluce, ale také pánové z J.A.R. 17. listopadu to bylo přesně dvacet let, kdy spolu kapela poprvé vystoupila a letos v ten samý den pozvali členové skupiny své fanoušky na Ples es. A kam jinam, než do pražské Lucerny. Muzikanti toto kulaté jubileum připomínají také kolekcí toho nejlepšího "DVD & CD 1989-2009". CD přináši osmnáct písní včetně nového kousku "Ples es", který se stal i pilotním singem. DVD potěší diváky koncertním záznamem z loňského vystoupení kapely v Lucerně, všemi videoklipy, fotogalerií a také dvouhodinovým dokumentem Michaela V. Jedinečnou roli bude v balíčku hrát také booklet s útržky naší novodobé historie.


Take That - The Circus Live (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Take That - The Circus Live
Angličtí Take That letos absolvovali turné po velkých stadionech na britských ostrovech čítající dvacet zastávek a britská kritika nešetřila nadšením. Koncert laděný do obrovského cirkusového představení označila za největší popovou show na světě. Obyvatelé kontinentální Evropy je vidět nemohli, ale po shlédnutí DVD "The Circus Live", z nějž několik videí naleznou na YouTube kanálu Take That HD, toto nadšení pochopí. Záznam pochází z finále celé šňůry vyprodané během pěti hodin, jež se uskutečnilo čtyřmi koncerty na Wembley Stadium. To ale není vše. "The Circus Live" totiž obsahuje hned dva disky. Na prvním je zmiňovaný záznam z Wembley a na druhém pak záznam session naprosto odlišného pojetí. Ta se odehrála za zavřenými dveřmi ve studiích Abbey Road a obsahuje jedenáct kousků především z posledních dvou alb ve velmi intimním pojetí. Zbývá jen doplnit, že titul vychází i na Blu-Ray.


Metallica - Francais Pour Une Nuit (DVD) (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: metal

Metallica - Francais Pour Une Nuit
Po poslední úspěšné nahrávce "Death Magnetic" se metalová modla Metallica vydala na koncertní turné a zavítala i do historického amfiteátru Arenes de Nimes. Před zraky francouzského publika zahrála osmnáct skladeb, které nyní přináší posluchačům na celé světě ve formě koncertního DVD nebo na Blu-Ray disku. Ochutnávku v podobě traileru najdete na stránkách metallicanimes.com. Nejzajímavějším faktem na tomto záznamu je celá jeho produkce. Z Francie totiž nepochází jen hlavní záznam, ale i všechno vybavení, kterého bylo při natáčení zapotřebí. V dílně francouzských designérů byl vytvořen i přebal desky, přičemž použíté fotografie obstaral Ross Halfin.


Enya - The Very Best Of Enya (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: new age

Enya - The Very Best Of Enya
Ač se to možná nezdá, od prvního a doposud posledního výběru Enyy "Paint The Sky With Stars" uplynulo už dvanáct let a není se tedy možno příliš divit, že tato irská zpěvačka vydává další kompilaci, tentokrát jednoduše nazvanou "The Very Best Of Enya". Aby měl proti předchozímu výběru opodstatnění, je v tracklistu vedle největších hitů kladen důraz více na poslední dvě alba "A Day Without Rain" a "Amantine" a nechybí samozřejmě ani "May It Be" z filmu "Pán prstenů: Společenstvo prstenu" a jedna ochutnávka z posledního alba "A Winter Came...". Jedinou novinkou je doposud nevydaná verze skladby "Aníron (I Desire)", která pochází z nahrávání soundtracku k zmíněnému filmu. Vedle standardní verze obsahující osmnáct skladeb, narazíte i na deluxe edici, která jich přináší dvacet dva a navíc i DVD s třinácti klipy.


Helena Vondráčková - Zůstáváš tu se mnou (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Helena Vondráčková - Zůstáváš tu se mnou
Již zkraje tohoto roku uvedla Helena Vondráčková první ochutnávku "Mít rád až k zbláznění", která předznamenala její novou desku "Zůstáváš tu se mnou". A na fanoušcích nikterak nešetří. Připravila pro ně hned šestnáct novinek, včetně jedné písničky z muzikálu "Mona Lisa". Mezi autory jednotlivých písniček najdeme jednak ty, kteří se zpěvačkou dlouhodobě spolupracují jako Michal David, či Lešek Wronka, ale i poměrně nečekané jako frontman Kabátů Josef Vojtek nebo a.m. almala. O zbytek se postaraly převzaté skladby jako například "She's Always A Woman" Billyho Joela nebo "Queen Of The Night" Whitney Houston. Na CD, jehož obal a fotografie Helena Vondráčková nafotila spolu s videoklipem na ostrově Kréta, najdete i duet s Bárou Basikovou. "Zůstáváš tu se mnou" produkoval opět Dan Hádl a výsledkem je žánrově velmi pestrá nahrávka, což můžete posoudit poslechem krátkých ukázek na webu Heleny Vondráčkové.


Janet Jackson - The Best (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Janet Jackson - The Best
Stejně jako Enya i Janet Jackson poměrně dlouho nerekapitulovala, vždyť její poslední výběr "Design Of Decade 1986/1996" vyšel už v roce 1995. Kompilace dostala název "The Best", ovšem pokud byste jí sháněli ve Spojených Státech, museli byste hledat "Number Ones". Ať tak nebo tak, dostanete hned dva disky, kde jsou všechny hity pěkně chronologicky seřazené, nicméně v té mezinárodní naleznete o dvě skladby navíc. Jednou z nich remix "When I Think Of You" a druhou "Whoops Now", která slavila úspěch především v Evropě. Vedle hitů, které znáte z desek samotné zpěvačky, na "The Best" zařadila i úspěšné songy nazpívané pro nahrávky jiných interpretů jako třeba "Scream" s bratrem Michaelem Jacksonem, nebo duet s Busta Rhymes "What's It Gonna Be?!". Jedinou novinkou je pilotní singl výběru "Make Me". Trailer k "The Best" respektive "Number Ones" nahrála Janet na své MySpace.com.


Owl City - Ocean Eyes (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika / synthpop

Owl City - Ocean Eyes
Za značkou Owl City se skrývá jeden jediný člověk, a sice Adam Young. Do této doby nebyl nějak zvlášť úspěšný, i když umístění jeho prvního alba "Maybe I'm Dreaming" na šestnáctém místě amerického žebříčku elektronických alb by se dalo považovat za drobný úspěch. Nicméně po vydání singlu "Fireflies", který dobyl vrchol amerického žebříčku je vše naopak. Nyní to vypadá tak, že pro synthpopový projekt Owl City bude zlomové právě album "Ocean Eyes". Na něm se vedle Younga ve větší míře podílel i muzikant, zpěvák a producent Matt Thiessen. Čím Owl City zaujali, můžete zkoumat na MySpace.com projektu.


Jay Sean - All Or Nothing (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / hip hop

Jay Sean - All Or Nothing
Jay Sean je britský rapper s indickými předky a nové album "All Or Nothing" je již jeho třetím počinem. Přesto se o něm dá hovořit jako o průlomovém. Předcházel mu totiž singl "Down", na kterém Jayovi hostoval kolega z labelu Lil Wayne. Tenhle singl sesadil z čela amerického singlového žebříčku veleúspěšný hit "I Got Feeling" od Black Eyed Peas, pak si dal týden pauzu, aby se vrátil na jedničku a z ní sesadil Britney Spears, což je vlastně největší úspěch britského r'n'b v zámoří. Prodalo se ho už přes milion kopií a i díky němu je "All Or Nothing" prvním CD, které Jay Seanovi vychází v zámoří. Vedle zmíněného Lila Wayna, mu dále vypomohli J-Remy & Bobbybass a Alan Sampson v rolích skládajících producentů a Sean Paul, Lil Jon a Jared Cotter za mikrofonem. Celá deska je ke slyšení na zpěvákově MySpace.com.


Dále vychází:

Beach Boys - 10 Great Songs (EMI)
Carpenters - A Song For You (Universal)
Carpenters - Carpenters (Universal)
Carpenters - Made In America (Universal)
Carpenters - Passage (Universal)
Dark Funeral - Angelus Exuro Pro Eternus (Mystic Production)
Dudamel/Los Angeles Philharmonie - The Inaugural Concert (DVD) (Universal)
Elbow - Asleep In The Back (Universal)
Enigma - Platinum Collection (EMI)
Gigi D'Agostino - Essential Gigi '2009 (EMI)
Chickenfoot - Chickenfoot - Deluxe Edition (Warner Music)
I. Obermannová - Divnovlásky (Supraphon)
Impious - Death Domination (Mystic Production)
Jackson 5 - I Want You Back (Universal)
Jamie Cullum - The Pursuit / Deluxe Limited (Universal)
Jay-Z - The Blueprint 3 (vinyl) (Warner Music)
Jerome Jerome - Myšlenky lenivého člověka (Supraphon)
Jethro Tull - Live At Avo Session Basel (2008) (DVD) (Warner Music)
Jiří Štědroň - Pop Galerie (Supraphon)
Kenny Rodgers - 10 Great Songs (EMI)
Lady Gaga - The Fame Monster (Universal)
Lara303 - Revolution (EMI)
Mandragora Scream - Volturna (Mystic Production)
Manegarm - Nattväsen (Mystic Production)
Melody Gardot - My One And Only Thrill - Limited Deluxe (Universal)
Miles Davis, - The Complete Columbia Album Collection (Sony Music)
Nile - Those Whom The Gods Detest (vinyl) (Warner Music)
Nirvana - Live At Reading (vinyl) (Universal)
Petra Černocká - Pop Galerie (Supraphon)
Pink Floyd - Tin Gift Set (EMI)
Red Hot Chili Peppers - 10 Great Songs (EMI)
Rod Stewart - Storyteller - The Complete Anthology: 1964-1990 (Warner Music)
Rolling Stones - Flashpoint (Universal)
Rolling Stones - Live Licks (Universal)
Rolling Stones - Love You Live (Universal)
Rolling Stones - Still Life (Universal)
Rolling Stones - Stripped (Universal)
Různí - Princess And Frog (EMI)
Různí - Sex On The Beach (Universal)
Různí - Taneční liga 117 (Universal)
Různí - Tekno 53 (Universal)
Různí - The Magic Of Disney (EMI)
Saint Lu - Saint Lu (vinyl) (Warner Music)
Saint Lu - Saint Lu (Warner Music)
Scorpions - Amazonia - Live In The Jungle (DVD) (Sony Music)
Seasick Steve - Man From Another Time (Warner Music)
Suicidal Angels - Sanctify The Darkness (Warner Music)
The Priests - Harmony (Sony Music)
Tomáš Hanák - Tomáš Hanákk (EMI)
V Körner - Údolí včel (5CD) (Supraphon)
Vladimír Mišík - Déja Vu (1976-1987) (Supraphon)
Vlado Kumpan - Welthits (Universal)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Bon Jovi tady s námi chtějí být navždy. Alespoň dle názvu své nové desky (15.03.2024 18:57)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Apocalyptica se s The Four Horsemen vrací ke kořenům i k Metallice. Na podzim zahraje v Praze (02.03.2024 14:21)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Bono Sia Paws Taylor Swift Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu