Podívejte se na "K.I.D.S." Sunshine

18.11.2009 12:00 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Sunshine - K.I.D.S. (videoklip)
© Sunshine
Slovy "Revolution just begun," začíná Kay Buriánek text "K.I.D.S." a v souvislosti s listopadovými událostmi před dvaceti lety je výběr písně k novému videoklipu Sunshine až symbolický. Snímek ke "K.I.D.S." vznikal pod taktovkou režiséra Šimona Šafránka, který se v minulosti proslavil prací pro The Prostitutes, Moimira Papalescu, The Fullbliss, písničkáře Davida Judsona Clemmons nebo budapešťských indie dekadentů Hangmás.

Nový klip je také dekadentní a především autentický, neb Sunz nabídli účinkování v něm svým nejvěrnějším fanouškům, kteří posloužili jako kompars. Natáčelo se na začátku října na pražské periférii a ve videu se kromě rozzuřených Kids In Da Streetz objevují i Tomáš Vorel jr., Tereza Nvotová nebo frontman Kay Buriánek v roli Večerníčka.

Píseň "K.I.D.S." je zahalena do energického hávu repertoáru aktuálního alba "MGKK Telepathy", které kapela natočila v Berlíně a které předvede například v pražském Lucerna Music Baru 24. listopadu. Na klip se ale můžete podívat již nyní pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY