Planet Connection přiveze do Akropole slovenské Vidiek

16.11.2009 10:43 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vidiek
© facebook interpreta
V rámci série Planet Connection přijede 27. listopadu do pražského Paláce Akropolis slovenská formace Vidiek. Během večera zaměřeného na slovenskou kulturu se návštěvníci seznámí i s tamějším tancem, kuchyní a uvidí také zajímavá geografická místa.

Vidiek platí za stálici na slovenské hudební scéně, s datem vzniku v roce 1987. Kapela od té doby vydala celkem pět desek a proslula hity jako "Vidiečan", "Nechajte si ju", "Tisíc divov" nebo "Nie je to ľahké". Do Akropole přijede ve své původní sestavě, která čítá zpěváka Jána Kurice, kytaristu Richarda Jajcaye, bubeníka Oňu Tomčalu a baskytaristu Kamila Grebeně.

Program začíná již v sedm hodin večer multimediální projekcí Martina Loewa a vystoupením uměleckého kolektivu Limbora. V půl deváté propukne hlavní koncert večera. Celý večer završí slovenská diskotéka Dana Šabíka ze stanice Radio 1, jež začíná úderem dvaadvacáté hodiny.

Vstupenky je možno zakoupit v kavárně paláce Akropolis. V předprodeji bude cena lístku 240 Kč a na místě návštěvník zaplatí 290 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY