shop.musicserver.cz
Nové desky pro 45. týden

Nové desky pro 45. týden

Vydáno: 08.11.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lavina novinek trvá. Můžete se těšit na nové album Robbieho Williamse, opět rockující Bon Jovi, třetí počin Anety Langerové, zamlsáte si s Divokým Billem, jazz si dáte s Jamiem Cullumem, hvězdný koncert s Chrisem Bottim, poznáte kytaristku Krále popu Orianthi a po osmi letech přivítáme i Marii Rottrovou.

Pokud se v pondělí 9. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Robbie Williams - Reality Killed The Video Star (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Robbie Williams - Reality Killed The Video Star
Nezvykle dlouho trvala příprava nového, v pořadí již osmého alba Robbieho Williamse. Tři roky museli naposled fanoušci čekat mezi "Escapology" a "Intensive Care". Novinka dostala název "Reality Killed The Video Star" a není vůbec náhodný. Odvolává se pochopitelně na velký hit "Video Killed The Radio Star" skupiny The Buggles, v které působil producent alba Trevor Horn v minulosti spolupracující s řadou interpretů jako Seal, Lisa Stansfield, Simple Minds, Pet Shop Boys a další. Společně nasměrovali nahrávku od experimentů na "Rudebox" k popu se značkou Robbie Williams, ačkoli se i tady objevují elektronické taneční pokusy, lehká psychadelie či návrat do osmdesátých let. Jak celé album zní, můžete zjistit z ukázek v internetovém obchodě Amazon.co.uk a pokud preferujete celé písničky, pak navštivte Robbieho MySpace.com, kde hrají první dva singly. Vedle standardní verze a pochopitelně té digitální seženete tento titul i jako deluxe edici s DVD obsahujícím dokument o natáčení desky.


Aneta Langerová - Jsem (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Aneta Langerová - Jsem
Za probíhající první řady Česko Slovenské SuperStar vydává první vítězka té pouze české Aneta Langerová svojí již třetí desku "Jsem", kterou sama charakterizuje jako nahrávku, s níž stojí venku před lidmi a není už doma, schoulená pod peřinou jako na posledním albu. Při jejím nahrávání poprvé spolupracovala s Martinem Ledvinou, který momentálně působí v její kapele. Mezi autory se vedle Anety samotné zařadil i Tomáš Klus, Oskar Petr, Michal Hrůza a Filip Horáček z kapely Prohrála v kartách. Deska by měla být hodně písničková, někdy ale s tvrdším pojetím a písničky by měly působit civilnějším dojmem. To koneckonců napovídá i první singl z desky "V bezvětří", který si můžete poslechnout na webu Anety Langerové.


Bon Jovi - The Circle (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / pop

Bon Jovi - The Circle
Když loni Bon Jovi vydali album "Lost Highway", museli své fanoušky odklonem ke country mírně šokovat. Ti, kteří tento stylový přemet doposavad nestrávili, se mohou nyní zažívacích obtíží zbavit. Novinková "The Circle" totiž přináší Bon Jovi, tak jak je známe z dřívějška - tedy rockové. Při práci na této desce se do toho kapela opět obula společně s Johnem Shanksem, s nímž už kvartet spolupracuje od alba "Have Nice Day". Ale teprve nyní svěřili produkci alba pouze jemu samotnému a podle vlastních slov si obě strany nemohou spolupráci vynachválit. "The Circle" bude obsahovat dvanáct skladeb a koupit jej můžete i v deluxe edici s připojeným DVD s koncertním dokumentem "When We Were Beautiful" z turné k předchozí desce. CD, kterému jsme se věnovali již v rubrice Slyšeno v předstihu, prezentuje zatím první singl "We Weren't Born to Follow", jež je ke slyšení na oficiálních stránkách kapely.


Divokej Bill - Mlsná (EMI)
web / Space.com / psali jsme
žánr: pop rock

Divokej Bill - Mlsná
Úvalská kapela Divokej Bill se již řadí ke stálicím na tuzemské hudební scéně a fanoušky jistě potěší nová nahrávka "Mlsná". CD čítá celkem dvanáct skladeb, které - jak řekli sami muzikanti - odkazují na kořeny kapely. Součástí tracklistu je i kousek "Ve dvou se to táhne líp", kterou pánové složili společně kapelou Čechomor. Klip k tomuto songu najdete na YouTube.com kanálu vydavatelství EMI. Dodejme, že práce na namlsané novince probíhaly v nahrávacím studiu Sono za pomoci Milana Cimfe. Výsledky můžete sami ohodnotit poslechem několika ukázek na portálu iDnes.cz. Současně s vydáním alba vyrazil Divokej Bill na koncertní turné, které končí v polovině prosince. Na jaře příštího roku se ale muzikanti opět vydají na cesty.


Jamie Cullum - The Pursuit (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazzový crossover

Jamie Cullum - The Pursuit
Jazzový "blázen", zpěvák a multi-instrumentalista Jamie Cullum se na novém albu "The Pursuit" drží hesla, že nové koště dobře mete, a tak i na něm spolupracuje s producentem, s nímž doposavad desku nedělal. Tím novým koštětem je Greg Wells, kterého budete znát především z nahrávek Miky, OneRepublic či třeba The Veronicas. Jamie na novince slibuje jazzový crossover v elektronickém hávu s písničkami jeho samotného nebo třeba Cole Portera či Rihanny a s vlivem například i Portishead. Cullum na svém webu umožňuje poslech celého "The Pursuit" již nyní v krátkých ukázkách.


Orianthi - Believe (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Orianthi - Believe
Orianthi Panagaris, která ale používá pouze první jméno, pochází z Austrálie, patří mezi dvanáct nelepších hráček na elektrickou kytaru na světě, předskakovala Steve Vaiovi, jamovala s Carlosem Santanou, letos si střihla na Grammy duet s Carrie Underwood a nebýt smrti Michaela Jacksona, řádila by i při jeho koncertech v londýnské O2 Aréně. To vše by nebylo tak neobvyklé, kdyby jí nebylo teprve dvacet čtyři let. Nyní vydává své již druhé album "Believe", na kterém najdete jedenáct kousků, kde se nepředstavuje jen jako kytaristka, ale také jako zpěvačka. Popularitu ji zajistil film "This Is It", ale že je opravdu o co stát, zjistíte například z jejího profilu na MySpace.com.


Marie Rottrová - Stopy (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / folk

Marie Rottrová - Stopy
Velmi dlouho museli příznivci Marie Rottrové čekat na její novou desku. Od vydání "Podívej" uplynulo dlouhých osm let, než jsme se mohli seznámit s novinkou "Stopy", předznamenanou prvním singlem "Žaluzie", který pro ní ještě před svou smrtí napsala Zuzana Navarová. Lady Soul se na CD spoléhá jednak na zaběhnutý tým spolupracovníků, v němž nechybí členové skupiny Neřež Zdeněk Vřešťál nebo Filip Benešovský, ale i na "nové" tváře jako Pavlína Jíšová, Hana Sorrosová a dvě písničky dodal i kanadský písničkář Blair Packham. Ze svého archivu vytáhla i dvojici skladeb svého již zesnulého manžela Vlastimila Kučaje, které pochází z dob alba "Jeřabiny". Ty nově otextoval Jaromír Nohavica.


Chris Botti - Live In Boston (Universal)
web / MySpabice.com / psali jsme
žánr: jazz / cool

Chris Botti - Live In Boston
Kdo se nedostal na loňský koncert Chrise Bottiho v pražském Kongresovém centru, nemusí tesknit, protože si ho nyní může vychutnat na CD nebo DVD "Live In Boston". Ale i pro ty, kteří na koncertě byli, nebude tento titul ztrátou času. Bostonský koncert konaný minulý rok v září byl totiž unikátní. Pozvání sympatického trumpetisty totiž přijala vedle big bandu i řada jeho hudebních přátel - muzikantských es. Vedle Lucie Micarelli, kterou jsme mohli v Praze vidět, to byl dále Sting, Yo-Yo Ma, Josh Groban, Katharine McPhee, John Mayer, Dominic Miller a Steven Tyler z Aerosmiths zpívající Chaplinovu "Smile". "Live In Boston" čítá hned třináct skladeb a každou z nich vám představí Chris Botti sám ve videu na svých oficiálních stránkách.


Biffy Clyro - Only Revolutions (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Biffy Cliro - Only Revolutions
Dvouletá mezera dělí nahrávku "Puzzle" skotských Biffy Clyro a nově připravenou desku "Only Revolutions". Trio muzikantů se při přípravách páté studiovky nechalo inspirovat stejnojmennou novelou od Marka Z. Danielewskiho a na příběh odkazuje ještě názvem jedné skladby "Booooom. Blast And Ruin". Produkci dostal na starost opět Garth Richardson, s nímž Biffy Clyro spolupracovali již na předchozí nahrávce. Společně dali dohromady dvanáct skladeb. Pět z nich včetně třech singlů "Mountains", "That Golden Rule" a "The Captain" najdete k poslechu na MySpace.com stránkách kapely. Pokud si některé z nových songů budete chtít poslechnout i naživo, musíte počkat na příští rok. Formace u nás sice měla vystoupit počátkem března, nicméně koncert byl přeložen.


Brett Anderson - Slow Attack (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie pop

Brett Anderson - Slow Attack
Vypadá to, že někdejší frontman Suede Brett Anderson najel na normu - co rok, to jeden počin. Po loňské "Wilderness" a předloňském eponymním CD se hlásí o slovo se třetí deskou "Slow Attack". Už název napovídá, že opět bude nahrávkou s velmi pomalým tempem, kterou dal dohromady s Leo Abrahamsem. Jak sám předznamenal, je tento počin inspirovaný tvorbou Marka Hollise z Talk Talk. Náhled na sedm z jedenácti písniček alba "Slow Attack" přináší zpěvákovo MySpace.com.


Evermore - Evermore (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / electro rock

Evermore - Evermore
Indie rockeři Evermore z Nového Zélandu působí již deset let na hudební scéně, ale do tohoto roku se neprosadili jinde než na domácí a australské půdě. Až letos během předskakování na koncertě Pink se jimi nadchla právě americká zpěvačka a bere je i na evropskou část. Návštěvníci pražského koncertu 19. listopadu v O2 Aréně by této skupině věnovat zvýšenou pozornost. Jako mezinárodní debut přichystali Evermore eponymní nahrávku, která je v podstatě výběrem jejich domácích hitů, a dva z nich představili členové formace už jako singly. Pilotní ochutnávku "Hey Boys And Girls (Truth Of The World pt.2)" si můžete poslechnout na MySpace.com profilu formace.


Tori Amos - Midwinter Graces (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / historická hudba

Tori Amos - Midwinter Graces
Tori Amos svým příznivcům i těm v České republice přináší jen radost. Po "Abnormally Attracted To Sin" a světovém turné, které se zastavilo i v pražském Kongresovém centru, přináší k Vánocům i svátečně laděné album "Midwinter Graces". To je složené především z tradičních vánočních písní, k nimž přihodila ještě pět kousků sama zpěvačka. Část tradicionálů pak i nově otextovala. Album není ale čistě vánoční, je spíše inspirované zimou. Pokud si chcete poslechnout, jak zní toto roční období v hudebních představách americké písničkářky, doporučujeme projet ukázky v internetovém obchodě Amazon.com.


Kings Of Leon - Live At The 02 London, England (DVD) (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Kings Of Leon - Live At The 02 London, England
Americká formace Kings Of Leon se rozhodla pro vydání koncertního DVD a pro tyto účely zaznamenali muzikanti svá červnové vystoupení v londýnské O2 Aréně. Členové kapely zde totiž zahráli hned třikrát. Za pomoci producenta Emera Pattena a režiséra Nicka Wickahama dali poté vzniklý materiál dohromady a výsledek této spolupráce můžete otestovat už teď. Na MySpace.com kanálu kapely najdete ukázku záznamu v podobě skladby "Notion". Kromě chystaného DVD, které přinese set o třiadvaceti skladbách, se koncem listopadu dostane do obchodů stejnojmenný Blu-Ray disk.


Lucie Bílá - Bang Bang (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Lucie Bílá - Bang! Bang!
Lucie Bílá si během účinkování v muzikálu "Carmen" našla i chvíli na nahrávání nového alba "Bang Bang". Pokud je vám tento název povědomý a vzpomínáte přitom na film "Kill-Bill", není to od věci. Coververze písničky od Sonnyho opravdu dala novince název a předznamenává, kde Lucie Bílá čerpala. "Bang Bang" je poskládáno z coververzí, mezi nimiž naleznete hity od Paula Simona, Paula Anky, bondovku Sheryl Crow, "Raindrops Keep Fallin' On My Head" z dalšího filmu "Butch Cassidy a Sundance Kid" nebo i AC/DC. Všechny písničky jsou nově česky otextovány a v případě Lucie Bílé jejich autorkou nemůže být nikdo jiný než Gábina Osvaldová. Pouze v případě "Mostu přes rozbouřené vody" byl použit již existující text Pavla Vrby. Na stránkách Lucie Bílé hraje z tohoto alba prozatím titulní písnička.


Snow Patrol - Up To Now (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

Snow Patrol - Up To Now
Kvintet Snow Patrol v čele s Garym Lightbodym působí na hudebním poli patnáctým rokem a rozhodli se toto výročí oslavit. Vůbec poprvé tak připravili dvoudiskový výběr toho nejlepšího s příznačným názvem "Up To Now" a upozornili na něj již pilotním singlem "Just Say Yes". Tato skladba je jednou ze třech nových písní, kterou členové formace vedle "Dark Roman Wine" a "Give Me Strength" na bestofku přidali. Kompilace shrnující všech pět alb Snow Patrol vychází ve třech různých verzích. Jako box set přinese dvě CD, tři LP a dvě DVD a v digipakové edici bude obsahovat standardní dvě CD a DVD s dokumenty o kapele. Standardní verze čítá celkem třináct skladeb. Některé z nich najdete k poslechu na MySpace.com profilu muzikantů.


Britney Spears - The Singles Collection (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Britney Spears - The Singles Collection
Pět let uplynulo od prvního a zároveň posledního výběru hitů Britney Spears "Greatest Hits: My Prerogative". Dvě děti, manželství s rozvodem, účinkování v seriálu "How I Met Your Mother", ale především dvě poměrně chválená alba jsou dostatečnými důvody k opětovné rekapitulaci. Ta nese název "The Singles Collection" a aby byla opodstatněná, z osmnácti hitů popové princezny jich je třetina právě z posledních dvou počinů. Kromě toho přináší i novinku "3", jehož klip jsme inzerovali v tomto článku. Kolekce samozřejmě vychází v několika edicích - například s klipovým DVD, jako ultimativní box set se všemi singly, co Britney do této doby vydala, jeho nadupanější verze obohacená opět o DVD a samozřejmě digitálně. (Výběrovka byla nakonec posunuta až na 23. listopadu.)


The Killers - Live From The Royal Albert Hall (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / post-punk revival

The Killers - Live From The Royal Albert Hall
The Killers berou obchody útokem. Od vydání jejich poslední desky "Day & Age" uplynul sotva rok a už se pustili do příprav nové desky. Nicméně nyní posílají na pulty koncertní DVD "Live From The Royal Albert Hall". Jak název napovídá, materiál muzikanti pořídili na koncertech v slavné londýnské hale, kde odehráli v červenci dva koncerty. Kromě hlavní show přinese DVD také zákulisní materiál a rozhovory s pomocníky a fanoušky. Příslušné audio CD potěší posluchače osmdesátiminutovým zvukovým materiálem. Malou ochutnávku v podobě traileru najdete na YouTube.com kanálu skupiny.


AC/DC - Backtracks (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

AC/DC - Backtracks
Po úspěšné desce "Black Ice" se australská ikona AC/DC rozhodla skompletovat živé a raritní záznamy. Vše posílají k fanouškům v jednom boxsetu jako "Backtracks" a na výběr jim dají ze dvou edicí. Posluchači budou moci volit ze standardní a luxusní verze. Ta bude obsahovat celkem tři CD se skladbami vydanými dříve jen v Austrálii, singly a všechna "béčka" a dvě DVD, přičemž jedno je třetí části série "Famile Jewels" a druhé potěší několika koncerty. V setu bude také jedno LP a stočtyřiašedesáti stránková kniha. Včetně dalších věciček má být vše zabaleno do miniaturního kytarového zesilovače. Produkt vám jistě nejlépe představí speciální stránky. Klasická edice bude značně okleštěná. Na dvou CD discích najdete "pouze" to nejlepší z živého a studiového raritního materiálu a z DVD bude zastoupen jen disk s "rodinnými klenoty". Všechny skladby prošly samozřejmě důkladným remasteringem.


V krátkosti

  • Někdejší člen Creedence Clearwater Revival John Fogerty se loni vrátil po třiceti sedmi letech do londýnské Royal Albert Hall. Z takovéto události pochopitelně vznikl záznam, který nyní vychází na DVD jako "Comin' Down The Road: The Concert At Royal Albert Hall". Trailer na YouTube.com vám přiblíží atmosféru koncert i to, co od DVD můžete čekat.
  • Po dvou letech se s novou deskou "Natural Forces" vrací americký countryový písničkář a herec (oblíbenec Roberta Altmana) Lyle Lovett. U nás vychází s mírným zpožděním, a tak lze konstatovat, že se Lovettovi nepodařilo navázat na úspěch předchozího počinu. Proč? Nad tím můžete spekulovat poslechem alba na Lovettově MySpace.com
  • Hip hopové fanoušky a příznivce "domácí" scény jistě potěší i nové CD "Král" slovenského rappera Rytmuse. Ten na něm spolupracoval i s DJem Premierem, kolegou z Kontrafaktu Egem a s DJem Wichem v roli producenta.
  • Druhé album "On My Own" vydává německá dívčí skupina Queensberry, kterou dala dohromady sedmá řada německé vyhledávácí soutěže Popstars s podtitulem Just 4 Girls. Tímto titulem poprvé Queensberry vyráží i do Ameriky a k úspěchu by jim měla pomoc i předělávka hitu Shakespear Sisters "Hello (Turn Your Radio On)", který uslyšíte na jejich webu.

Dále vychází:

Amon Amarth - Versus The World (Special Edition) (Mystic Production)
Andre Previn - Ballet Edition (EMI)
Anita Soul - Anita Soul (EMI)
Annihilator - Live At Masters Of Rock (Mystic Production)
Avishai Cohen - Aurora/Limited (EMI)
Biffy Clyro - Only Revolutions (Warner Music)
Blanc Faces - Falling From The Moon (Mystic Production)
Bodeans - Love & Hope & Sex & Dreams [Collector'S Edition] (Warner Music)
Brainstorm - Just Highs No Lows (12 Years Of Persistence) (Mystic Production)
Budgie - Youre All Living In Cuckooland (Panther)
Cinderella - Live At Mohegan Sun (Mystic Production)
Dalibor Janda - Hvězdné duety (EMI)
Frank Sinatra - Sinatra: New York (Warner Music)
Gigi D'Agostino - Very Best Of '2009 (EMI)
Holki - Zkus zapomenout (EMI)
Jackson 5 - Merry Christmas (Universal)
Jay Farrar & Benjamin Gibbard - One Fast Move Or I'M Gone (Music From Kerouac's Big Sur) (Warner Music)
Jean Mari - Baptiste (EMI)
Jean Martinon - Ballet Edition (EMI)
John Fogerty - Comin' Down The Road: The Concert At Royal Albert Hall (DVD) (Universal)
John Lanchbery - Ballet Edition (EMI)
Lyle Lovett - Natural Forces (Warner Music)
Mastedon - 3 (Mystic Production)
Miguel Zenon - Esta Plena (Universal)
Mumford & Sons - Sigh No More (Universal)
Nile - Those Whom The Gods Detest (Warner Music)
Pitbull Terrorist - C.I.A. (Warner Music)
Queensberry - On My Own (Warner Music)
Raul Midon - Synthesis (Universal)
Rebekka Bakken - Morning Hour (Universal)
Rolling Stones - At The Max (DVD) (Universal)
Rolling Stones - At The Max (BluRay) (Universal)
Různí - 2012 (soundtrack) (Sony Music)
Různí - A Festival Of Ballet (EMI)
Různí - Bravo Hits 2009/3 (Universal)
Různí - Děti ráje (EMI)
Různí - I Love Ballet (EMI)
Různí - Jennifer's Body (soundtrack) (Warner Music)
Rytmus - Král (EMI)
Saint Lu - Don't Miss Your Own Life (Warner Music)
Shirley Bassey - The Performance (Universal)
Sir Simon Rattle - Ballet Edition (EMI)
Skunk Anansie - Smashes And Trashes (Cd/Dvd Fan Edition) (Warner Music)
Sonic Syndicate - Love And Other Disasters : The Rebellion Pack (Warner Music)
Tiziano Ferro - Alla Mia Eta (EMI)
Vec - Funkcne Remixy (EMI)
Věra Špinarová / A.Pavlík Band - Nejvetší hity - Live (Universal)
W.E.T. - Wet (Mystic Production)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Artemas - I Like The Way You Kiss Me 7/10
Video: Artemas doplnil nejstreamovanější hit v Česku "I Like The Way You Kiss Me" dekadentním klipem Kariéra čtyřiadvacetiletého kypersko-britského hudebníka Artemase nabírá na obrátkách. Už loni si v žebříčcích slušně vedl se singlem "If U Think I'm Pretty", ovšem teprve v březnu vydaný kousek "I Like The Way You Kiss Me" ho... čtěte zde
Vydáno: 20.04.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět (19.04.2024 08:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Audio: Kings Of Leon si v úzkostlivé "Split Screen" pokládají otázky smyslu života (04.04.2024 13:39)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Bon Jovi tady s námi chtějí být navždy. Alespoň dle názvu své nové desky (15.03.2024 18:57)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát AC/DC Adele Sia Queen U2 Taylor Swift Themroc Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu