The Chancers dokončili klip a míří do Lucerna Music Baru

20.10.2009 11:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Chancers
© facebook interpreta
Mezinárodní 2 Tone ska kapela The Chancers hlásí: "Hotovo! Po jedenácti letech na scéně jsme konečně natočili pořádný klip." Režie videa k nové verzi písničky "Rudeboy Back In Jail" se ujal ostřílený režisér Risto Sokolovski, který ho stylizoval do gangsterského mini filmu.

A protože jsou The Chancers především klubová kapela, samozřejmě předtím než všichni půjdou do lochu, na oslavu přichystali i koncert. Ten proběhne 10. listopadu v Lucerna Music Baru. Společně s nimi zahrají ska naděje The Spankers a rokenrolová smršť Gangnails.

Takže to bude večírek ve velkém stylu, na kterém krom klasických hitů od The Chancers zazní i novinky, včetně úspěšné covereverze songu "Deceives The Eye" od britských Madness, s níž The Chancers v současnosti bodují na úspěšné francouzské kompilaci. Vstupné v předprodeji vyjde na 130 Kč, na místě na 170 Kč.

Premiéra klipu proběhla v pondělí 19. října na nejoblíbenějším českém videoportálu Stream. Podívat se na něj můžete tady. Písnička se objeví příští rok na chystaném třetím albu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY