Psí vojáci zahrají v USA i v pražské Akropoli

06.10.2009 14:34 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Psí Vojáci
© psivojaci.cz
Psí vojáci, modla tuzemského undergroundu, plánují na letošní podzim turné po Česku a Slovensku. V rámci oslav třicátých narozenin Topolovy kapely si plánují odskočit i na mini turné do USA, kde (nejen) pro krajany několikrát zahrají ve Washingtonu a New Yorku. Na začátku listopadu se zúčastní i kultovního amerického multi-kulturního festivalu Underground Music Festival.

V posledních měsících se Psí Vojáci ocitli opět v drobnohledu médií, ať již kvůli zajímavým bloggerským zápiskům z koncertů v Tokiu a Czech Music On The Road Tour, nebo díky odmítnutí vystoupit na letošním Sázavafestu. Zájem o kontroverzní kapelu pak eskaluje nyní, díky dvacátému výročí Sametové revoluce a třicátému výročí vzniku Psích vojáků.

Vrcholem oslav dvou jubileí bude pražský koncert v Akropoli, kde se Psí vojáci představí v sobotu 24. října od 19.30 hod. V předprodejní síti Ticketpro jsou vstupenky k dispozici za 220 Kč, pokud se lístky nevyprodají, budou se v pokladnách na místě prodávat s třicetikorunovým příplatkem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY