Kid Cudi přistane s debutem na měsíci

08.09.2009 13:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kid Cudi - Man On The Moon: The End Of Day
© facebook interpreta
Na začátku tohoto roku se americký rapper Kid Cudi dušoval, že s hudebním průmyslem končí. Po vydání úspěšného singlu "Day N Nite" se totiž cítil pod tlakem. Nyní se však situace změnila - 14. září má do obchodů namířen jeho debut "Man On The Moon: The End Of Day".

Ke změně došlo poté, co začali posluchači reagovat na jeho mixtape. Zpěvákovi se zvedlo sebevědomí. "Fanoušci mi neskutečně pomohli, otevřel jsem se víc, než jsem si kdy myslel. Mohl jsem udělat další podobné skladby jako singlovku, ale díky nim jsem se rozhodl vyprávět svůj příběh," prozradil rapper.

Produkci alba dostalo na starost hned několik slavných jmen jako třeba Plain Pat, Ratatat, Kanye West a Emile. Vzniklo celkem patnáct skladeb a jako druhou ochutnávku vybral Kid Cudi skladbu "Make Her Say", která se dostala do stovky nejlepších skladeb podle žebříčku Billboard.

Písničky jsou rozděleny do pěti částí a jejich názvy jsou: In My Dreams (Cudder Anthem), Soundtrack 2 My Life, Simple As..., Solo Dolo (Nightmare), Heart Of A Lion (Kid Cudi Theme Music), My World, Day N Nite (Nightmare), Sky Might Fall, Enter Galactic (Love Connection Part I), Alive (Nightmare), Cudi Zone, Make Her Say, Pursuit of Happiness (Nightmare), Hyyerr, Up Up & Away.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY