Koller, Bárta a mnoho dalších vystoupí pro Kolečko

26.08.2009 09:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

NF Kolečko
© kolecko.cz
Nadační fond Kolečko pomáhá již pátým rokem těžce poraněným dětem a v rámci oslav těchto narozenin připravila organizace odpoledne plné zábavy. Dne 1. září proběhne v O2 Žlutých lázních velká benefiční akce s bohatým programem pro děti všeho věku a nabídne vše - od aktivní zábavy až po hudební vystoupení. Začátek je naplánovaný na dvě hodiny odpoledne a skončit se má v deset hodin večer.

Organizátoři chystají pro děti například sportovní aktivity, taneční workshopy, graffitti stěnu a nejrůznější soutěže. Připravený je i hudební program, který začne v pět hodin odpoledne. Vystoupí zde zpěváci jako Dan Bárta, Roman Holý, Matěj Ruppert, Vojta Dyk a kapely Monkey Business či Nightwork. K posledním jmenovaným se připojí skupina hereček, které vede patronka nadace Linda Rybová.

Vstup na akci je zcela zdarma, nicméně návštěvníci budou moct uvnitř areálu fondu přispět. Vybrané peníze budou použity k realizaci projektů nadačního fondu Kolečko a na Centrum dětské chirurgie a traumatologie při Fakultní Thomayerově nemocnici s poliklinikou v Praze Krči.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY