Vyhrajte volňásky na Summer Of Love

12.08.2009 12:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Summer Of Love 09 flyer
© facebook interpreta
Další ročník festivalu Summer Of Love je na spadnutí. Vypukne již tuto sobotu a my tam několik našich čtenářů pošleme zadarmo.

Motto letošního festivalu We Call It Techno! jasně naznačuje, že letošní ročník budou hrát prim taneční styly jako techno, drum’n’bass, trance, electro nebo progressive. Tomu odpovídá taky výčet hlavních hvězd. Již v sobotu 15. srpna zahrají ve Festival Parku v Hradci Králové například Blank & Jones, Westbam, Chris Liebing, Richard Durand, parta Northern Life, věhlasný Speedy J, Sean Tyas či Marcel Woods. Navíc pořadatelé zajistili, aby návštěvníci byli svým hvězdám na blízku ještě před samotnou akcí - každý den se jedna z hlavních hvězd minimálně na jednu hodinu připojí na speciální chat a odpoví na vše, co fanoušky bude zajímat.

Lupeny na tento výjimečný festival jsou i nadále v síti Ticketportal za cenu 820 Kč a budou ke koupi i na místě. Kdo však chce ušetřit, má možnost se zapojit do naší v úvodu avizované soutěže, ve které rozdáváme tři páry vstupenek. Stačí nám na mail napsat, kolikátý ročník festivalu Summer Of Love se v sobotu uskuteční, a hlavně mít štěstí při losování. Soutěž ukončíme v pátek v osm hodin ráno a výherce budeme okamžitě telefonicky kontaktovat. Proto nezapomeňte k odpovědi připojit i telefonní číslo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY