U2 zahájili koncertem v Barceloně světové turné

02.07.2009 10:00 - Marek Gerhard | foto: facebook interpreta

U2
© u2.com
Svůj první koncert z nového celosvětového turné U2 360°, pojmenovaného podle pódia, které lze sledovat ze všech stran, předvedli U2 pro devadesát tisíc diváků na stadionu Nou Camp v Barceloně.

Show zahájily skladby z alba "No Line On The Horizon" a song "Angel Of Harlem" Bono věnoval zesnulému Michaelu Jacksonovi. "Skladbu jsme složili pro Billie Holidaovou, ale dnes v noci ji zahrajeme pro Michaela Jacksona," řekl Bono.

Pro letošní rok je v plánu čtyřiačtyřicet koncertů, na kterých se jako hosté mimo jiné představí i Kaiser Chiefs, Snow Patrol či Muse. Turné ukončí 28. října vystoupení v kanadském Vancouveru.

Playlist: Breathe, No Line On The Horizon, Get On Your Boots, Magnificent, Beautiful Day, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Angel Of Harlem, In A Little While, Unknown Caller, Unforgettable Fire, City Of Blinding Lights, Vertigo, I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight, Sunday Bloody Sunday, Pride (In The Name Of Love), MLK, Walk On, Where The Streets Have No Name, One, Ultraviolet, With Or Without You, Moment Of Surrender.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY