shop.musicserver.cz
Cocotte Minute - Milujeme diskotéky

Cocotte Minute - Milujeme diskotéky

Vydáno: 28.05.2009 14:00 v sekci Rozhovory - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

"Kafe a perlivou vodu," povídá Zeller číšníkovi, když usedáme pár metrů od jeho pracovní domoviny v Paláci Akropolis. Máme dost času a frontman Cocotte Minute se tak může široce rozpovídat. Jak je to s omílanými Korn? Proč nevěří, že skupiny hrajou jen pro zábavu? A co v životě nenávidí?

Cocotte Minute
© Cocotte Minute
Tak jsem zaslechnul, že vám vykradli zkušebnu?

Úplný pako to bylo. Půlka těch věcí byla vyhozená na smeťáku za barákem a ležely tam pět tejdnů. Pak se naštěstí ty nejdůležitější věci našly a i když do toho pět neděl chcalo, tak vydržely. Oslavná óda na pult Mackie. Pult jsme pak vyfotili a fotku jim poslali do Ameriky, že byl tak dlouho venku a hraje. Ten zloděj byl nějakej tatar. Nejdřív vybral kantýnu, měl plný ruce salámu a piva a po cestě zkoušel rozkopávat dveře od kanceláři a jedny z těch dveří byly od naší zkušebny. A když pak zjistil, že ty věci jsou velký a těžký, část z nic prostě vyhodil.

A chytili ho?

Jo, lízli ho. Na našich stránkách máme vyfocenou jeho obžalobu. Chlápek má asi pětadvacet flastrů, takže naše zkušebna je to nejmenší. Na druhou stranu, jestli s nim policajti omlátili pár zdí, tak jim podepsal i to, co neudělal. Ale přiznal se. (smích)

Venku je vaše třetí album "Sado Disco". Desku jste si tentokrát financovali sami. Co si pamatuju, tak v minulosti jste byli u EMI spokojený, že vám do ničeho nekecaj, tak proč ta změna?

To je jednoduchý, EMI tuhle odmítli. Ono se s nimi špatně jednalo, tak jsme se na to vykašlali. Nikdo další to vydat nechtěl. Akorát jsme se pak s jednou firmou domluvili na distribuci. Ředitel té distribuce naštěstí přemýšlel ekonomicky a povídal: "Udělejte mi cédéčka, udělejte promo, ukažte mi, jak to bude celý vypadat a podle toho se rozhodneme, kolik dostanete procent z prodeje." EMI nám v minulosti sice do ničeho nekecali, ale to proto, že nic nedělali. Nám tenkrát šlo hlavně o to, aby nám zaplatili studio, protože jsme na něj neměli prachy. Teď jsme si na to ušetřili, takže nebyl důvod jim to dávat. Jejich představa, že vyrobíš za čtyři sta tisíc budget a dáš jim ho, to je prostě nesmysl.

Financovat desku ale není jen tak. Vyplatilo se vám to?

Myslíš kolik to stálo? Ten release stojí asi čtyři sta tisíc, jak jsem říkal. Ale počítám do toho úplně všechno včetně založení labelu, zaplacení nahrávacího studia, proma, plakátů, výroby cédeček, výroby plakátů, tři videa a tak.

To je hromada peněz...

Je to dost, ale když kapela funguje a hraje, tak je soběstačná. Sice nám nic nevydělává, ale stojí nula - jenom náš čas. Aby se ty prachy vrátily, tak bys musel prodat aspoň tři a půl tisíce desek, což není reálný. Takže samotná deska ti to nezaplatí, ovšem když má kapela úspěšný album, tak může víc a za víc hrát a v součtu za ten rok by se to mělo vrátit.

Stejně soběstační jste byli i v otázce producenta. Na něj už prachy nezbyly?

O prachy nešlo. My jsme se prostě s nikým nepotkali časově. Oslovili jsme tři lidi - první člověk nám řek, že ho to nezajímá, dva z nich o to stáli, ale rok a půl jsme nebyli schopný najít termíny. Sice jsme se nebáli vydat si to sami, ale mohl to být zajímavý vjem zvenčí. Tak jsme si ty pohledy suplovali sami. Navzájem jsme si do toho kecali a kazili práci těm ostatním. Já jsem třeba ničil věci kytaristům, oni zase kecali mně do zpěvů. Padaly tam dost drsný slova. Bylo jasný, že se buď rozpadneme, nebo nahrajeme dobrou desku. Naštěstí vyšla ta druhá varianta. Teda doufám.

Vím, že nemáte rádi, když vás přirovnávají ke Korn, ale i na nové desce je občas slyším. Jak to tedy je?

Je to tím, že hrajeme na sedmistrunné kytary a k tomu podladěné basy. Může za to zvuk a ladění. Každá kapela, která používá tenhle princip ladění, bude znít jako Korn. Netvrď mi ale, že zpívám jako Davies.
Cocotte Minute - Sado Disco
© facebook interpreta

Co má znamenat ten booklet? To, doufám, není myšleno vážně?

Tak napůl. My milujeme diskotéky. Podle diskošky poznáš daný město. Mě fakt baví, když po tom, co někde dohrajeme, uděláme mejdan v klubu a pak zajdeme zapařit na diskotéku. Jsou tam pěkný voňavý baby, nagelovaný chlápci, co tam na ně číhaj a venku jim burácej ty laděný embéčka, golfy a hondy. Je fantastický to sledovat. A samozřejmě tu a tam nechybí nějaká bitka dvou tupců. To je bonus.

No dobře, ale změna image z drsných vojáků na ulízané discoborce je docela velký skok? Ačkolv třeba Czenda vypadá, že si to užil...

To víš, že je to super. Tak na hodinu. Jenže my v tom budeme i hrát. Kombinace metalu a těchhle blbečků tě prostě praští do očí. Ten materiál ale není moc prodyšnej a už během focení jsme měli dost problém s přehříváním. Jsem zvědavej, jak to bude vypadat na koncertě.

A kde jste na ty příšerný oblečky narazili?

To oblečení nám dělala jedna moc šikovná holka. Jmenuje se Jolana a má svojí značku Faux Paux. A částečně to jsou vlastně kopie našeho vlastního oblečení. Vzala naše hadry a přešila je do latexu. Nic se nezměnilo, jenom mám jednu variantu ještě v latexu.

Na "Sado Disco" je pouze osm věcí. To je dost málo, ne?

Udělali jsme osm věcí a víc jsme dělat nechtěli. Formát EP se u nás bohužel moc nevyužívá. Pořád lepší osm věcí do plnejch, než aby tam byla vata. Tak jsme to udělali takhle. Navíc na podzim budeme vydávat další část.

Cocotte Minute...

Cocotte Minute
... je pražská nu-metalová banda kolem charismatického frontmana (výraz zpěvák by nebyl zcela na místě) Martina Poddaného alias Zellera. Plave v českém rybníčku v nezměněné podobě Codan, Czendál, Pavloas, Přéma a Zeller už sedm let. Za tu dobu vydali cocoti tři desky, vytvořili si solidní posluchačskou základnu a stihli nasrat pěknou řádku lidí. Po celou dobu své existence jdou vytrvale za úspěchem a je třeba uznat, že jako jediná skupina podobného ražení se dokázali výrazněji prosadit i v masovém měřítku. Ostatně jak Zeller s nadhledem říká: "Je to prostě pop." Na jedné straně stovky šílejících fanoušků, na druhé straně posměšky a pohrdavé komentáře typu kopie Korn, i to jsou Cocotte Minute.

Nedávno jsem viděl video k singlu a hned mě napadlo, že ho musel točit Kráva. Je to šikovnej týpek, viď?

Přesně tak. Od někoho jsem slyšel, že se tady pohybuje kluk, co točí pěkný klipy, tak jsem se mu ozval. Hodně se mi líbilo, co udělal s Atari Terror. Jenže kluci měli aspoň scénář, a malou produkci, kdežto my jsme to vzali dost punkově. Točilo se to zas na jevišti v Akropoli. Měl to bejt hodně levnej klip a taky byl. Díky tomu, že tady pracuju, tak nám vyšli vstříc. Ale nejenom nám, to kapelám obecně. Když je volno, tak tě prostě nechají točit. Nechtějí za to v podstatě nic, zaplatíš prasklou žárovku, napíšeš jim poděkování na obal a je to.

Natáčení musela být docela zábava. Co to tam po sobě plivete?

To je mlíko. Byla to sranda, blinkat mlíko je super, hlavně když ti vlítne do nosu. Ono pak taky pěkně smrdí, třeba bicí to fakt schytaly. Má to stylizovat nenávist, která se z tebe rve. Někteří sexuální frustráti v tom pak viděli sperma. (smích)

Skutečně tebou zmítá nenávist, jak v písničce zpíváš?

Každej má k sobě nenávist a každej ji využívá jinak. Někdo udělá průser, někdo písničku. Ale špatnou energii má v sobě každej. Jenom jí musíš naučit filtrovat, jinak půjdeš bručet. A já nechci jít bručet.

Cocotte Minute, 28.4.2009, Palác Akropolis, Praha
© Matěj Vaněček / musicserver.cz
Co nenávidíš ty?

Ty vole, to by byl dlouhej seznam.

Další klip bude?

Bude, teď se zrovna točí. Včera se měl dotáčet, ale zničili jsme auto, s kterým se to mělo dělat. Půjčili jsme si amerického taxíka a kluci se nechali unést silou motoru, znáš to, takže to teď pokoutně spravujeme, abychom ho mohli vrátit zpátky majiteli.

Na jednom videu jsem tě viděl s akustickou kytarou. Sedneš si třeba takhle doma a něco si zabrnkáš?

To ne, já na to umím jenom tu jednu písničku. Ze zpěvníkem bych asi něco zvládnul, ale zkrátka na to nehraju. Já totiž nemám rád kytaristy. Víc mě baví basa, ta má jenom čtyři struny.

To jsi ale zapomněl, že jsou teď v oblibě pětistrunné i šestistrunné?

To je ale zbytečný. Někomu stačí i dvě.

Posledně jste na album zařadili známý cover "Můj čas". Nepamatuju si ale, že bych to někdy slyšel naživo.

Nikdy jsme to nehráli a nikdy to hrát nebudeme. To by bylo jednoduchý vítězství, hrát covery. To my nechceme. Teď jsme sice dodělali "Hej pane králi" od V+W+J na kompilaci "Hudba 100% mužů", co vychází v červnu v Reportu, a tu asi hrát budem, ale to je 70 let stará písnička.

Proč jste teda "Můj čas" flákli na desku, když nemáte rádi covery? Není to alibismus?

Byl to bonus, a jako bonus si můžeš dát jakoukoliv kravinu. Rozdíl je, že třeba Škwoři na "Sraž nás na kolena" postavili celou desku a to je podle mě průser, je to samozřejmě jejich věc, ale já bych to takhle udělat nechtěl. Mám tu kapelu rád, ale tenhle krok považuju za neštastněj, i když se jim vyplatil. Chci se prosadit vlastníma písničkami, ne cizíma. S těma je to jednodušší. I když můj sen je dělat metalový covery Michala Davida. Nebo Sagvana Tofiho.

Zpíváš česky. To proto, abyste byli přístupnější lidem?

Já anglicky umím, ale ne dost na to, abych psal anglický texty. A to v téhle zemi nikdo. Musel bys v té zemi aspoň patnáct let žít, abys v tom jazyce dokázal přemýšlet. Angličtina je zpěvnější, ale i ta čeština jde, je taková tvrdá. Ještě líp zní španělština, portugalština a třeba ruština. Ale ty se snažíš sdělovat lidem v téhle zemi, tak bys to měl dělat v jejich jazyce. Čeština je jedinej způsob, kterým se dokážu vyjádřit naprosto přesně.

Říká se, že dělat metalovou muziku a být populární, být vidět, lze jen díky velkým kompromisům. Dokážeš si představit, že by se v Čechách mohla vyšvihnout kapela s minimální pomocí médií?

Záleží, o jakém médiu mluvíš. Že tě hrajou v televizi, ještě není masovost, to udělá až rádio. A když tě hrajou na Rockzone nebo Radiu Beat, ještě nic neznamená, protože je to pořád pro malej objem lidí. V tomhle případě Praha a střední Čechy. Pražský kapely a lidi odsud si neviděj do huby, protože ta Praha není vůbec důležitá. Důležitý je všechno ostatní. Není těžký bejt známej v Praze, těžký je obstát ve všech těch dírách. Kapela je velká tím, že na ni někdo přijde všude, ne jako namachrovaná kapela z Prahy, která když vyjede 100 km, tak ji nikdo nezná. Ale zpět k otázce. Nemusíš dělat kompromisy. Dobrá písnička se prosadí sama a je jedno, co je to za styl, samozřejmě je tam určitej limit v masovosti.
Cocotte Minute, 28.4.2009, Palác Akropolis, Praha
© Matěj Vaněček / musicserver.cz

A jaký je podle recept na úspěch?

Vyšvihnout se může každej, ale musí makat. Když nemáš plnej telefon kontaktů, tak se zvedni a jdi tahat bedny do klubu a na fesťáky a během tří let ty kontakty máš. Já jsem to udělal a mám ty telefony všechny. Poctivý práci se dneska sice moc nevěří, ale z dlouhodobého hlediska to má smysl. Pořád je tu spousta lidí, kteří ti dají šanci a kteří ti pomůžou. Třeba mě hodně lidí pomohlo a teď se to snažím vracet.

Takže by sis troufnul třeba na produkci nějakých mladíků, kteří se zčistajasna někde vylíhli?

Já bych jim řek, ať prodaj nástroje, vyserou se na to a investujou čas do něčeho, co má větší smysl. Obecně je tvrdá muzika jeden z nejhorších byznysů v téhle zemi, když si vezmeš energii do toho vloženou a co z toho nakonec dostaneš.

Vždyť většina lidí hraje pro zábavu, ne pro zisk?

Hele, já nevěřím, že někdo hraje pro zábavu. My chlapi jsme soutěživí. Lidi si jenom nechtěj přiznat, že by chtěli být slavný. Nechtěj tomu dát všechno, tak říkají, že hrají pro zábavu. Pokud nemaj muziku na prvním místě, tak ať to nedělaj.

To je dost radikální názor...

Přece nebudeš celý život dělat něco, co k něčemu nebude, z čeho nebude výnos. A teď nemyslím výnos jenom ty mince, ale prostě cokoliv, co z toho získáš. O co ti jde? Chceš hrát, nebo si chceš dát piváky s kámošema a balit holky? Tak neříkej, že hraješ pro radost - hraješ proto, abys mohl chlastat piva a balit holky. To není pro radost, ale pro to, co ti to přináší, není to radost ze samotného hraní. Je to jenom prostředek k čemusi. Třeba jako chlapi, co si jdou zahrát rock'n'roll a pak se zhulákají jako dogy. A tak je to podle mě v pořádku.

Zellere, umíš zpívat?

Neumím. A kdyby to bylo na mě, tak bych nikdy nezpíval. Jenže vždycky, když jsem přišel do kapely, tak chyběl zpěvák. Jako má to svý výhody, to neříkám.

Sám se nazýváš zásadním sponzorem tabákového průmyslu. Pomáhaj cigára tvýmu hlasu?

Já už právě moc nekouřím, musel jsem přestat. Jo, ten hlas to vyformovalo a potom, co mi ho vyformovalo, ho i zničilo. Nezastavil jsem to včas.

Jsi bastard, jak zpíváš na "Czeku"? Není to póza, když říkáš, že pomáháš lidem a pak si tady hraješ na šmejda?

Částečně to je póza, ale na druhou stranu si každej hledá svoje místo na slunci. Potřebuješ si vytvořit pozici v životě, abys mohl dělat to, co chceš. A to si musíš vyboxovat. Bejt tvrdej neznamená bejt křivej. Musíš si jenom uhájit svůj prostor. A ta cena je někdy vysoká.

Cocotte Minute
© facebook interpreta
Kdysi jsi přiznal, že "SuperPomeranč" vám zvyšuje popularitu. Není ale střetem zájmů, když tam běží vaše klipy? Co na to říká dramaturg pořadu?

Proč bych ten klip nepustil, když pouštim klipy ostatním? Stejně jako Ataráčům, the.switch, Fourth Face atd. Ze začátku to bylo nepříjemný, ale zvyknul jsem si. Je fakt, že to moc nekomentuju, pustím náš klip a držím hubu. Richard to má v Medúze jednodušší, protože jemu pouští klipy Juchelka. Já jsem tam sám. Obecně s naší muzikou v "Pomeranči" nikdo problém nemá. Tedy z těch normalních lidí.

Pamatuješ si na poslední rozhovor pro musicserver? Vypadalo to, že jste si s Lubošem Krečem zrovna nepadli do oka?

Nepamatuju. Jo, už vím, to ale bylo po mejlu. Pamatuju si, že to bylo lehce přibroušený, ale zůstali jsme v mezích. Spíš taková provokace: "O tobě se říká, že jsi debil." Co máš na to říct? "O tobě se říká, že jsi taky debil". Byla to taková hra z obou stran.

V následné diskuzi se pak zdálo, že někteří z vašich fanoušku jsou skoro fanatici. Upřímně, jaký máš názor na vaše fanoušky?

Tyhle hysterický ohlasy jsou od těch mladejch. Stejně tak hysterický odsuzovači jsou taky mladý. Ty uprostřed to mají na háku a vědí, která bije. A tam někde je ta pravda.

Na konec trochu osobní otázka: proč sis změnil příjmení?

Já jsem si ho nezměnil. Jenom používám přezdívku místo jména. Jenže kdysi to někdo zvoral. Já jsem řek, že jsem Zeller a nějakej blbec napsal, že jsem Martin Zeller a už šest let se toho nemůžu zbavit. V občance mám normálně svoje občanský jméno.

NÁZORY
  • Dobry rozhovor (Josh, 29.05.2009 00:03) Reagovat

    Dobry rozhovor. Sado Disco se chlapcum povedlo, jen kdyby dorazili do Brna na samostatny koncert... BTW: posledni dobou je radost chodit na Musicserver ;)

  • jo, (T., 02.06.2009 16:22) Reagovat

    ...je to dobrý. Dost jsem se u těch "pravd" nasmál... Jasně - nikdo nehraje pro zábavu, ale všichni jen pro prachy nebo aby se mohli vykalit a balit baby... Jasně, kokoti jsou chudáčci, label je nechtěl a hrůza - museli si to vydat sami.... a navíc nic jim to nevydělává, ono se jim to vrátí AŽ za rok, hehe... Celou dobu jsem si nebyl jistej jestli je ten člověk takovej debil, nebo se jen do tý polohy stylizuje. Po tomhle rozhovoru už si jistej jsem. Je to za a)....

    • Re: jo, (hamous, 02.06.2009 19:00) Reagovat

      to: jo
      ty jsi ale závistivec :) .... věř že investice do desky je dlouhodobá záležitost.V zásadě vše co chceš dělat pořádně je zdlouhavé a ubíjející.
      Podle toho jak píšeš, tak si myslim že debil si ty a né celer, aspon něco dělá pro kuluru.Co děláš ty? Krom reakcí na články.

    • Re: jo, (Jura, 03.06.2009 10:51) Reagovat

      Uveď adresu, jméno a svůj xicht pokud máš tolik odvahy. Trošku ti ho poupravíme.Ale pokud usoudím dle fota, že si takový debil, dle toho co píšeš, tak se mi tě možná zželí. Ze Zellera mluví životní zkušenosti a taky jsem s ním párkrát mluvil i osobně a můžu uznat, že nikomu jsem nikdy tak nenaslouchal jako mu, když ze sebe sype moudra. O tobě se bohužel to samé říct nedá, tak nesuď lidi, když o nich víš hovno chcípáku. Čus Jura - Olmik.

    • Re: jo, (Sony, 05.06.2009 10:16) Reagovat

      Máš recht, taky mi moc nesedí. Podle mně je MZ obyčejnej pozér.Umí dobře mluvit, ale pokaždý žvatlá něco ůplně jiného: jednou je hrooznej ošklivák a bastard a pak zas největší dobračisko a lidumil...sou to hezký kecy:-)) S jejich hudbou nemám osobně problém, zaplaťpanbuh za každou tvrdou kapelu v týhlé český kotlině, více mi ale sedí THe Switch,RB,Atari.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Cocotte Minute vyrážejí na "Vostrý jaro" tour (09.02.2024 19:22)
- Naživo: Členy Deloraine skolil covid. Cocotte Minute tak společné turné dovršili v Lucerna Music Baru sami (16.12.2023 17:33)
- Fotogalerie: Cocotte Minute pobláznili zllou láskou Prahu (15.12.2023 13:45)
- Rozhovory: Martin Zeller (Cocotte Minute) - Plán byl udělat nějakej svatokrádežnej cover (09.12.2023 09:00)
- Recenze: Škwor je i přes dílčí změny na nové desce dál "Sobě věrnej" (21.10.2023 09:00)
- "Sobě věrnej" Škwor smetl v českém albovém žebříčku početnou rapovou konkurenci (19.10.2023 20:00)
- Nové desky 40/2023 - od Drakea přes Jelen po Škwor (11.10.2023 21:10)
- Video: "Milujem se čím dál víc"? Cocotte Minute si na coververzi Kotvaldova hitu vylámali zuby (11.10.2023 10:05)
- Léto patřilo na Spotify domácím hudebníkům - Calinovi, Sheenovi, Steinovi, ale i Škwor (11.09.2023 11:51)
- Fotogalerie: Třetí den Rock For People a všechny jeho zářivé hvězdy (11.06.2023 14:22)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele Queen AC/DC Sia U2 Bono Rush Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu