Planet Festival přináší několik zahřívacích koncertů

11.04.2009 14:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Planet Festival 2009
© facebook interpreta
Ještě než propukne Planet Festival, čeká na fanoušky pět zahřívacích koncertů. Pokud se posluchači rozhodnou některý z nich navštívit, mohou si zde pořídit lístek na festival s výraznou slevou. Místo aktuálních 790 Kč zaplatí 490 Kč.

První z nich proběhne už 14. dubna v pražském Lucerna Music Baru, kde vystoupí britská skupina Us3. Další koncerty se budou konat v Roxy - 23. dubna zde zahraje pražská kapela Southpaw, 6. května potěší posluchače američtí ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead a 14. května zde pokřtí svou desku Sunshine. O poslední show se 2. června postará německá industriální kapela KMFDM.

Připomeňme, že Planet Festival se uskuteční od 5. do 6. června a zahrají na něm už dříve ohlášené hvězdy jako třeba Klaxons, Orbital, White Lies, Transglobal Underground, švédští Peter Bjorn & John nebo The Boxer Rebelion. Z českých kapel přislíbili účast například Tata Bojs, Sunshine, Skyline, UDG, Vypsaná fiXa, The Prostitutes nebo Sunflower Caravan. Po dlouhé pauze vystoupí poprvé i skupina Gaia Mesiah.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY