Útulekfest láká osvědčenými jmény

02.03.2009 16:01 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Útulekfest 2009
© utulekfest.cz
Většina pořadatelů tuzemských hudebních festivalů se snaží na pořádání kulturní akce obohatit, Útulekfest je výjimkou. Jedná se o benefiční hudební festival, který je každoročně pořádán na podporu útulků pro opuštěná zvířata na Ústecku, včetně neziskových organizací se zaměřením na kynologické aktivity. Za výtěžek z festivalu tak pořadatelé nakoupí krmení pro psy a kočky, léky a další potřebné věci. Vloni bylo vybráno dvaapadesát tisíc korun.

I letos v Trmicích počítají s více než dvěma tisícovkami návštěvníků, nalákat by je měl povedený line-up. Vloni byli hlavními hvězdami kultovní The Plastic People Of The Universe, letos chtějí pořadatelé přilákat alternativní subkultury na Visací Zámek, Sto zvířat, slovenskou Zónu A, Traband, Znouzectnost, německého písničkáře Pascala Briggse, nejlepší tuzemskou '77 kapelu The Hysterics, multikulturní spolek Ahmed má hlad či progresivní kapelu 100°C.

Letošní ročník se bude konat v sobotu 6. června v areálu ZKO v Trmicích u Ústí nad Labem. Cena vstupenek by měla být 199 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY