Na cestě jsou remixy Johnnyho Cashe

01.02.2009 10:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Johnny Cash - Remixed
© facebook interpreta
V únoru se na pulty obchodů dostane první oficiální kolekce remixů skladeb amerického skladatele a zpěváka Johnnyho Cashe. CD pojmenované "Johnny Cash - Remixed" obsahuje slavné písně v novém moderním kabátu.

Na remixech se podíleli interpreti současné taneční a hiphopové scény - například Sonny J, Apparat, Alabama 3 či Pete Rock. Zvláštní úlohu měl Snoop Dogg, který se postaral o novou verzi kultovního songu "I Walk The Line". Všechny předělávky vznikly se souhlasem rodiny slavného zpěváka. Vydavatel samozřejmě zažádal také o licenci nahrávací společnosti Sun Records, u které Johnny Cash nahrával (stejně jako třeba Elvis Presley nebo Roy Orbison). K dispozici je i trailer, na který se můžete podívat pod článkem.

Remixové album "Johnny Cash - Remixed" obsahuje těchto třináct skladeb: Get Rhythm (Philip Steir), Big River (Count De Money), Country Boy (Sonny J), I Walk The Line feat. Snoop Dogg (QDT Muzic), Doin' My Time (The Heavy), Leave That Junk Alone (Alabama), Port Of Lonely Hearts (Midnight Juggernauts), Folsom Prison Blues (Pete Rock), Straight A's In Love (Troublemaker), Sugartime (Kennedy), Rock Island Line (Wolf), Belshazzar (Machine Drum), I Heard That Lonesome Whistle Blow (Apparat).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY