Epica vystoupí ve Zlíně a v Praze

31.10.2008 10:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Simone Simons (Epica)
© www.epica.nl
V rámci velkého světového turné k nové desce "The Divine Conspiracy" zavítá Epica na dvou koncertech do ČR! Její božské spiknutí tak zazní přesně 5. listopadu ve Zlíně a jeho Masters Of Rock Café a 6. listopadu v Praze, v klubu Rock Café! Speciálním hostem obou koncertů bude nová mladá finská melodicmetalová kapela se silným ženským vokálem Amberian Dawn.

Symfonický metal má u nás svou pevnou základnu fanoušků. A když je to v kombinaci s pohádkovou gothic atmosférou a s deathmetalovým nádechem, vznikne přímo cosi magického - Epica! Mladá holandská kapela, která se nechala nejen k svému názvu inspirovat jednou z desek slavnějších amerických kolegů Kamelot. Epica je kapela s velmi silným spirituálním nábojem a my tuto její sílu a pověstnou magii můžeme pocítit na vlastní kůži!

Vstupenky můžete objednávat u pořádající agentury Pragokoncert (tel: 577 432 420, 777 701 591, e-mail: dupalova@pragokoncert.com), přes webové stránky www.mastersofrock.cz na dobírku a dále v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal a Ticketstream a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY