Podívejte se na "Dark Road" Annie Lennox

24.08.2007 13:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Annie Lennox - Songs Of Mass Destruction
© facebook interpreta
Zpěvačka Annie Lennox je kromě členky dua Eurythmics také úspěšnou sólistkou a své dosavadní úspěchy hodlá potvrdit novou kolekcí "Songs Of Mass Destruction", která vznikala pod producentským dohledem Glenna Ballarda. Pilotním singlem se stala písnička "Dark Road", která na singlu vyjde 24. září.

Videoklip má za sebou nevšední online premiéru, proběhla totiž výhradně na stránkách amerického obchodu Amazon. Až nyní se video dostane do vysílání televizních stanic. "Dark Road" je každopádně pomalejší kompozice, avšak plná energie. Pokud máte rádi její hlas, určitě nebudete zklamáni.

Po více jak čtyřech letech od vydání alba "Bare" vstoupí "Songs Of Mass Destruction" do obchodů v pondělí 1. října a naleznete zde rovných jedenáct položek, jmenovitě: Dark Road, Love Is Blind, Smithereens, Ghosts In My Machine, Womankind, Through The Glass Darkly, Lost, Coloured Bedspread, Sing, Big Sky a Fingernail Moon. Jak jsme již psali, "Sing" je skladbou, v níž kromě Annie zpívá dvacet tři kolegyň z branže.

Singl "Dark Road" si můžete poslechnout na MySpace.com Annie Lennox. Videoklip naleznete na zmíněném obchodu Amazon, nebo můžete využít verzi z oficiálního YouTube kanálu Annie:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY