Camouflage dokončují živé DVD a chystají rarity

15.08.2007 15:38 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Camouflage
© Archiv
Okolo německé formace Camouflage bylo v poslední době spíše ticho a fanouškové již pomalu přestali věřit, že z posledního "Relocated Tour" vyjde slíbené živé DVD.

V závěru minulého týdne však přišly zcela nové zprávy, tvrdící opak. DVD stejného jména - "Relocated Tour" - se blíží s přípravami na vydání do svého finiše. Kromě koncertu snímaného v Drážďanech prý bude obsahovat hromadu bonusů, mezi kterými by se měl objevit i speciální hodinový dokument natočený na turné napříč Ruskem v roce 2006. Přes znatelný postup v pracích na tomto disku však stále není jasné, kdy vyjde a kdo jej vydá; s největší pravděpodobností se mluví o labelu SPV, který měl na starosti i zatím poslední album "Relocated".

Mezi dalšími novinkami o kapele se jeví zajímavě informace, že Marcus Meyn usilovně pracuje na své první sólové desce. Kapela je dále v procesu jednání s vydavatelstvím Universal Music, u kterého by mohla vyjít kompilace "Archives #1", ta by měla mapovat raritní tracky. Pokud vše půjde dobře, objeví se ještě letos na pultech obchodů.

Závěrem dodáváme, že Oliver Kreyssig se stal podruhé tatínkem a Marcus společně s Heiko Mailem odehrají několik málo koncertů (v Peru, Chile, Argentině a Mexiku) jako duo, přičemž jejich sety by měly být více elektronické.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY