Depeche Mode opráší své staré singly

17.07.2007 08:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© wikipedia.org
Zatímco Dave Gahan finišuje s mixáží druhé sólové desky a natáčení nového alba Depeche Mode je stále v nedohlednu, rozhodlo se vydavatelství Mute fanoušky potěšit alespoň vydáním prvním dílu singlového backkatalogu kapely.

Od 30. července půjde opětovně koupit prozatím osmnáct kdysi vydaných singlů Depeche Mode, které byly až doposud ke koupi pouze v exkluzivních single-boxech. Výhodou pro fanoušky je, že stejně jako ve zmiňovaných boxech, i tentokrát každý singl spojuje obsah dvou kdysi vydaných singlových nosičů ke každé z písní. To znamená, že každý singl v sobě ukrývá jak klasický obsah, tak vždy i všechny remixy, které původě vyšly na remixových nosičích. Stopáž každého nyní vydaného cédéčka tedy vždy přesahuje čtyřicet minut a nabízí v průměru devět tracků.

První várka nově vydaných singlů se týká těchto hitů: Strangelove, Never Let Me Down Again, Behind The Wheel. Everything Counts (Live), Personal Jesus, Enjoy The Silence, Policy Of Truth, World In My Eyes, I Feel You, Walking In My Shoes, Condemnation, In Your Room, Barrel Of A Gun, It's No Good, Home, Useless, Only When I Lose Myself a Dream On.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY