shop.musicserver.cz

Nové desky pro 34. a 35. týden

Vydáno: 20.08.2006 05:00 v sekci Nové desky - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Dva poslední týdny v srpnu nabídnou další várku žhavých hudebních novinek. Na pulty obchodů se budou stěhovat nové desky od hiphopových hitmakerů OutKast, legendárního písničkáře Boba Dylana, nové album r'n'b hvězdy Kelis, debut Paris Hilton, druhé album Neriny Pallot, novinka New York Dolls, Stacie Orrico, Rise Against, živé CD a DVD Čechomoru a soundtrack k filmu "Step Up".

OutKast - Idlewild (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

OutKast - Idlewild
Atlantské hiphopové hvězdy se vrací po Grammy ověnčeném dvojalbu "Speakerboxxx/The Love Below" s deskou nového materiálu, který je zároveň použit ve stejnojmenném filmu. "Idlewild" je jejich šestým albem a jako hosté se na něm objeví i Snoop Dogg, Sleepy Brown, Khujo Goodie, Killer Mike nebo Lil Wayne. Promosinglem byla skladba "Mighty O", aktuálně desku propagují "Morris Brown" a "Idlewild Blue". Celé album je aktuálně ke slyšení na jejich myspace, kde si můžete pustit i videoklipy k singlům. (Vychází 21.srpna)
Bob Dylan - Modern Times (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Bob Dylan - Modern Times
Jedna z klíčových postav populární hudby a žijící klasik se vrací s novým albem, pět let po kritikou chváleném "Love & Theft". I novinku "Modern Time" zatím ohlašují ty nejlepší recenze, ale žádnou píseň kromě novinářů zatím nikdo neslyšel. Dylan album natočil se členy své koncertní kapely, kde jsou basista Tony Garnier, bubeník George G Receli, kytaristé Stu Kimball a Denny Freeman a také multiinstrumentalista Donnie Herron. Všechny písně napsal samozřejmě Dylan, desku si i produkoval, ovšem pod pseudonymem Jack Frost. Album vychází i v limitované edici obohacené o bonusové DVD. (Vychází 28.srpna)
Kelis - Was Here (EMI)
web / myspace / psali jsme

Kelis - Was Here
R'n'b hvězda Kelis se vrací s novým albem. První singl "Bossy" je ke slyšení na jejím myspace, kde je k vidění i videoklip. Autorsky zpěvačce pomohli producenti Scott Storch, Cee-Lo Green, Raphael Saadiq, Linda Perry, will.i.am a Swizz Beatz, o mikrofon se dělila s Shakirou, Seanem Paulem a manželem Nasem, který s ní nahrál "Blindfold Me", druhý singl. (Vychází 28.srpna)
Paris Hilton - Paris (Warner)
web / myspace / psali jsme

Paris Hilton - Paris
Dědička obrovského bohatství své zámožné rodiny se rozhodla uspět na poli populární hudby. Její debutové album obsahuje mimo jiné coververzi "Do Ya Think I'm Sexy" původně od Roda Stewarta a jako hosté se na něm objevují rappeři Jadakiss a Fat Joe. Autorsky na desce podíleli hiphopoví producenti Scott Storch, Jonathan "J.R." Rotem nebo písničkářka Kara DioGuardi. "Paris" propaguje píseň "Stars Are Blind", ohlášeným druhým singlem bude "Turn It Up". (Vychází 21.srpna)
Nerina Pallot - Fires (Warner)
web / myspace / psali jsme

Nerina Pallot - Fires
Druhé album anglické zpěvačky indicko-francouzského původu vychází i u nás, rok poté, co se poprvé objevilo na jejím vlastním labelu. Pozornost posluchačů na sebe ale upoutalo až po úspěchu singlu "Everybody's Gone To War" (video zde) a dubnové reedici. S albem jí pomohli její snoubenec Howard Willing (OK Go, Smashing Pumpkins, Van Hunt) a Eric Rosse (Tori Amos, Anna Nalick). Dalším ohlašovaným singlem je "Sophia". Její myspace vyhrává hned čtyři skladby včetně obou singlů. (Vychází 25. srpna 2006)
New York Dolls - One Day It Will Please Us To Remember Even This (Universal)
web / myspace / psali jsme

New York Dolls - One Day It Will Please Us To Remember Even This
Legendární proto-punková kapela se vrací s novým albem po dlouhých dvaceti letech. V sestavě jsou už jen dva poslední přeživší z původních členů, mezi novými je i basista Sami Yaffa (ex-Hanoi Rocks). Skupině ve studiu pomohli i Michael Stipe, Tom Gabel a Iggy Pop. Zde najdete dvě skladby z nové desky včetně "Dance Like A Monkey", kterou si můžete stáhnout ve formátu mp3. Limitovaná verze alba obsahuje i bonusovou skladbu "Seventeen" a DVD s dokumentem. (Vychází 28.srpna)
Stacie Orrico - Beautiful Awakening
web / myspace / psali jsme

Stacie Orrico - Beautiful Awakening
Americká zpěvačka přichází s třetím albem, na které se čekalo tři roky. Navíc album ale zatím budou vlastnit jen fanoušci v Evropě, Asii a Austrálii, doma za oceánem si počká na premiéru až do ledna. Zpěvačka si většinu materiálu napsala sama, ve studiu jí asistovali producenti Dallas Austin, Dwayne Bastiany nebo KayGee. Pilotním singlem je skladba "I'm Not Missing You", kterou už hraje její myspace. (Vychází 28.srpna)
Rise Against - The Sufferer & The Witness (Universal)
web / myspace / psali jsme

Rise Agains - The Sufferer & The Witness
Čtvrté album hardcoreové kapely Rise Against vychází v Česku s dvouměsíčním zpožděním. O propagaci se stará singl "Ready To Fall", jehož klip je k vidění na jejich myspace. Tam jsou ke slyšení i další tři skladby z desky, kterou produkovali Bill Stevenson a Jason Livermore. (Vychází 28.srpna)


Čechomor - Stalo sa živě (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Čechomor - Stalo sa živě
Živé album skupiny Čechomor zachycuje koncertní provedení jejich poslední desky "Co sa stalo nové:". Mezi hosty jsou i Iarla Ó Lionáird, Joji Hirota, Lenka Dusilová a Dan Vališ. Album vychází v CD i DVD verzi, která obsahuje i tři verze videoklipu "Zločin", dalších šest klipů, dokument, zpěvník a fotogalerii. Na CD verzi najdete jako bonus gruzínskou lidovou píseň "Samšoblo" (Můj domov). (Vychází 21.srpna)
Různí - Step Up (Soundtrack)
web / myspace / psali jsme

Různí - Step Up O.S.T.
Soundtrack k novému filmu Erika Feiga ("Pan a paní Smithovi"), který u nás přejmenovali na "Let's Dance", obsahuje současný urban pop v čele s aktuálním americkým Top 10 hitem "Get Up" Ciary. Jinak na CD uslyšíte i Kelis, Seana Paula, Chrise Browna nebo Anthony Hamiltona. Čtyři skladby a čtyři videklipy jsou poskytnuté k ochutnání na myspace stránce věnované filmu. (Vychází 21.srpna)
Dále vychází:
The Element Project - Underway 21/8 (Warner)
King Curtis - Live at Filmore West 28/8 (Warner)
Method Man - 4:21...The Day After (Universal)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele Queen AC/DC U2 Sia Rush Bono Beyoncé Taylor Swift Linkin Park Lady Gaga Liam Gallagher Mirai Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu